ОСТАННЄ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: з 01 ТРАВНЯ 2019 року КП «ВОДОПОСТАЧ» ПОЧИНАЄ “відрізати” БОРЖНИКІВ

Кількість переглядів 366

КП «Водопостач» попереджає: з 01 травня 2019 року почнеться примусове відключення водопостачання для абонентів, які мають борги за вже надані комунальні послуги з водопостачання, водовідведення та вивіз твердих побутових відходів.

Таке стає можливим у зв’язку з останніми змінами в законодавстві про які ми повідомляли у статті: «У ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ЗМІНАМИ ЗАКОНОДАВСТВА СТАЄ МОЖЛИВИМ ПРИПИНЯТИ ПОСЛУГИ З ВОДОПОСТАЧАННЯ».

Як повідомляє директор КП «Водопостач» Фесюк Г.В., борги за надання послуг КП «Водопостач» продовжать зростати. Окрім боргів, які накопичувались до 01.01.2019 року заборгованість по яким наразі складає понад 100 тис.грн., почала виникати і нова поточна заборгованість за надані послуги у січні – березні 2019 року, яка наразі складає 314 тис.грн. за водопостачання і 121 тис.грн. за водовідведення.

Боржники попередніх років, які не розраховуються з послуги водопостачання тривалий період:

У зв’язку з монетизацією пільг гроші почали поступати громадянам разом з пенсіями, які не зовсім хочуть розлучатись з додатковими грошима і не поспішають сплачувати за комунальні послуги.

Таке ставлення призведе до того, що «Інфоксводоканал» може припинити водопостачання всьому населеному пункту і постраждають навіть ті, хто регулярно сплачує за комунальні послуги.

Всі дії КП «Водопостач» по наведенню порядку будуть висвітлюватись нашою редакцію задля запобігання конфліктних ситуацій та висвітлення їх на нашому сайті.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ОСТАННЄ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: з 01 ТРАВНЯ 2019 року КП «ВОДОПОСТАЧ» ПОЧИНАЄ “відрізати” БОРЖНИКІВ

  1. Як завжди багатії не платять за надані послуги, Газіян, Перун. Аж смішно. Газіяни розїзджають на дорогих автівках, відпочивають в дорогих ресторанах, мають на морі бази відпочинку – та не платять за комунальні послуги, купаються в грошах, але не можуть заплатити за воду. шановні жителі овідіополя давайте скинемося та допоможимо бідолагам.

    1. та Газияны то такие жлобы за копейку удавятся у них и снега зимой не допросишься

  2. Ждём экшинов со скандалами во время принудительного отрезания абонентов

Comments are closed.