НІЧНІ ПЕРЕГОНИ: ПОЛІЦЕЙСЬКІ ВИЯВИЛИ МЕШКАНЦЯ ГРИБІВКИ З ОЗНАКАМИ СП’ЯНІННЯ

Кількість переглядів 684

Мешканець села Грибівка Овідіопольського району Орєхов Дмитро Володимирович виявлений за кермом на дорозі між населеними пунктами Овідіополь та Дальник з ознаками сп’яніння. В автомобілі Ford Focus д/з Польща DSW-08985 разом з Дмитром перебувала малолітня дитина. Від проходження медичного огляду Дмитро Володимирович відмовився, документи працівниками поліції, ані на машину, ані на право керування не надав.

На місце події Орєхов Д.В. викликав «групу підтримки» з метою завадити працівникам поліції оформлювати протоколи про адміністративні правопорушення.

Журналісти газети «Альтернатива.орг» фіксували всі події на редакційну відео камеру з метою збору доказової бази та подальшого притягнення водія Дмитра Орєхова до відповідальності.

Дмитро Володимирович давний знайомий працівників поліції: 19.01.2018 року о 22:30 годині по вул. Перемоги,4 у м.Чорноморськ він вже був виявлений в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобілю ВАЗ. Висновком №000062 від 20.01.2018 року, який зроблений 00.50 хв., щодо результатів медичного огляду медиками КУ «Одеський обласний медичний центр психічного здоров’я» було підтверджено його стан.

Тоді Овідіопольським судом 23.02.2018 року було прийнято рішення (справа №509/310/18) про притягнення його до відповідальності, але 18.04.2018 року Апеляційний суд Одеської області це рішення скасував за порушення порядку проведення огляду на стан сп’яніння. Відповідно до Порядку: «з метою забезпечення достовірності результатів огляду водіїв транспортних засобів, які мають бути оглянуті в закладах охорони здоров’я, поліцейський забезпечує доставку цих осіб до найближчого закладу охорони здоров’я не пізніше ніж протягом двох годин з моменту виявлення підстав для його проведення». У зв’язку з тим, що огляд проведений через 2 години та 20 хвилин, суд дійшов висновку, що це є порушенням та не прийняв Висновок №000062 у якості доказу.

Ось так Дмитро Володимирович уникнув сплати судового збору у розмірі 352,40 грн. та штрафу у сумі 10’200,00 грн. з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

Окрім цього Орєхов Дмитро Володимирович не сплатив жодної копійки аліментів (справа №492/162/17 Арцизький районний суд Одеської області) колишній дружині Орєхової Юлії Юріївні на:

  • утримання дитини 2017 р.н. за період з 14 лютого 2017 року у розмірі 800 грн./міс.;
  • утримання матері Орєхової Ю.Ю. 200 грн./міс. за той же період.

Сума боргу вже понад 30 тис.грн. і тому Орєхову Дмитру Володимировичу вже заборонений виїзд за кордон, заборонено здійснювати полювання та заборонено керуватись будь-яким транспортним засобом.

За результатами вчорашніх подій на Орєхова Д.В. складені протоколи про адміністративні правопорушення за відмову проходити медичний огляд на стан сп’яніння, за не надання документів працівникам поліції: посвідчення водія, технічного паспорту та страхового полісу, а також за не виконання вимог поліцейських. Окрім цього, автомобіль Ford Focus був евакуйований на штрафний майданчик.

Чекаємо на розгляд матеріалів Овідіопольським судом, яке заплановане на 26 грудня 2019 року. Сподіваємось, у цьому випадку не буде так, як з Денисом Бодюлом:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “НІЧНІ ПЕРЕГОНИ: ПОЛІЦЕЙСЬКІ ВИЯВИЛИ МЕШКАНЦЯ ГРИБІВКИ З ОЗНАКАМИ СП’ЯНІННЯ

  1. Вполне трезвый Парень Вы еще П*янь не видели за рулем.

    1. Дело не в этом. Вначале видео паре Варшанидз полицейские объясняют, что Дима куда-то ехал, а потом эти “понятые-журналисты” ставят свои подписи как “свидетели или потерпевшие” в том, что Дима УПРАВЛЯЛ Фордом, т.е. в том, чего не видели своими глазами.
      *****
      Автандилович, лжесвидетельство – смертный грех. Я не знаю, в каких богов ты веришь или не веришь, но ты будешь наказан как лжесвидетель. Яблочко от яблоньки – твоего же молодого сына касается это в той же степени.
      А насчёт Димы не переживай, твоё же видео его полностью оправдывает, так что ходи и оглядывайся, полицейский внештатник.

  2. Бойцы молодцы ))))) провели спецоперацию )))) сами законов незнают , только знают как на трассе с протянутой рукой стоять . Личную информацию законом запрещено снимать и копировать даже на китайский телефон !!!!! Уже засветились его паспортные данные !! С машины он не обязан выходить , вел себя адекватно , машину можно было и не евакуировать а передать под расписку трезвому водителю . А гламное полное незнание как себя вести в данной ситуации со стороны полиции , чистые клоуны !!! Мужику удачи , с нормальным адвокатом дело розвалят .

  3. Как не прискорбно, но если сидел в машине и не ехал за рулем – все развалится в суде даже без адвоката, пьяный не пьяный – НЕ ВОДИТЕЛЬ.

  4. Сто процентов это всё можно оспорить. Я против пьяных водителей. Но мне кажется, что и здесь этот “водитель” останется безнаказанным.

    1. Ну если занесет в суд $$$ , то конешно отмажется !!!

      на пример так как сделал Бодюл !!!

  5. Молодцы ребята, не попался на етого водителя другой патруль, уже бы заломали, дали пи@@@ей как обычно ето у нас делается и увезли бы в отделение. Как по мне водитель не прав , да ещё и с ребенком в машине …. Нехрен бухать за рулем, буханул сиди дома,, а то короли жизни бля@ь нашлись, набухаться и херои….. Если он не переживает за жизнь своего ребенка, садясь за руль выпившим то о чём можно дальше говорить……

  6. Я несколько раз пересматривал видео но не увидел ни где как этот автомобиль двигался и имено управлял етим авто именно этот водитель!!! Как будут полицаи доказывать что нарушитель имено этот мужик!!!! Он же сказал что он не управлял ним а сидит ждёт друзей что би они забрали авто вместе с ними!!! Какое имели право забрать авто на штраф площадку если документ были у этого мужика но он говорил что он не хочет их предоставлять их по незаконим требованиям!!!Я улибаюсь с этих оборотней!!! Удачи мужику!

Comments are closed.