BOEING МАУ ЗБИЛА ІРАНСЬКА ЗЕНІТНА РАКЕТА

Кількість переглядів 459

Український Boeing Міжнародних авіаліній України рейсу PS752, за даними джерел в Пентагоні був випадково збитий іранськоїю протиповітряною обороною.

З’явилося можливе відео удару ракети з літаком в небі біля Тегерану. Користувач іранського походження Наріман Гаріб опублікував відео удару ракети по українському літаку, яке йому надіслали. Розслідувачі Bellingcat заявили, що вони вже перевіряють цю інформацію.

За нашою початковою оцінкою, відео показує багатоквартирний будинок в західному Парандій (35.489414, 50.906917). Ця перспектива орієнтована приблизно на відому траєкторію рейсу PS752”, – заявили в Bellingcat.

Випадкове знищення українського літака іранською протиповітряною обороною підтвердили і джерела з розвідки США, а також співробітник іранської розвідки. Вони допускають, що літак знищила ракета ТОР-М1.

Кореспондент телеканалу CBS News Кріс Ван Клів повідомляє, що дірки в деяких уламках на місці катастрофи порівнюють зі збитком, нанесеним польоту Malaysia Air, який був збитий над Україною більше п’яти років тому. У минулому році міжнародна група слідчих назвала чотирьох ключових підозрюваних, трьох росіян і одного українця, які повинні були бути звинувачені в смертях в результаті ракетної атаки, яка призвела до падіння рейсу МН17 авіакомпанії Malaysia Airlines на сході України.

По матеріалам: Інсайдеру

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “BOEING МАУ ЗБИЛА ІРАНСЬКА ЗЕНІТНА РАКЕТА

  1. И что же проблеет наш гарант на это?

    1. А ти що хочеш щоб Україна обявила війну Ірану? Що він повинент тобі сказати? порохоботе

Comments are closed.