ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН: РЯТУВАЛЬНИКИ ПЕРЕВІРИЛИ СТАН ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ У ШКОЛІ ТА ПРОВЕЛИ НАВЧАЛЬНУ ЕВАКУАЦІЮ

Кількість переглядів 326

22 січня рятувальники Овідіопольського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області була провели позапланову перевірку Великодолинського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей” Овідіопольського району Одеської області.

Фахівці ДСНС перевірили стан ведення документації, наявність та періодичність проведення технічного обстеження вогнегасників, відсутність перешкод та розташування світлових покажчиків на шляхах евакуації.

Разом з адміністрацією школи була проведена навчальна евакуація під час якої діти та вчителі швидко та організовано залишили приміщення школи та зібралися на стадіоні.

Вогнеборці також розповіли дітям про порядок користування вогнегасником та продемонстрували принцип його дії, вручили дітям листівки з правил безпеки життєдіяльності.

Після закінчення тренування рятувальники провели із школярами та педагогічним колективом роз’яснювальну бесіду про дотримання правил пожежної безпеки при проведенні навчального процесу та у побуті.

Головне управління ДСНС України в Одеській області

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН: РЯТУВАЛЬНИКИ ПЕРЕВІРИЛИ СТАН ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ У ШКОЛІ ТА ПРОВЕЛИ НАВЧАЛЬНУ ЕВАКУАЦІЮ

  1. А как на счёт противопожарной сигнализации?

  2. Показуха, а пожар в одессе ничего не научил. Нужно не показательные выступления проводить, а занятся сигнализациями, ОБУЧЕНИЕМ, а не от случая к случаю. “Розповіли як користуватися вогнегасником” – пиззз.а, нужно не расказывать, а ПОКАЗЫВАТЬ!!!!

Comments are closed.