ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СУД В ЧЕРГОВИЙ РАЗ НАКЛАВ АРЕШТ НА БУДИНОК ВК «ЖБК «БАВАРІЯ»

Кількість переглядів 652

Члени Житлово-Будівельного Кооперативу «Баварія» продовжують протистояти «рейдерам-шахраям», що за допомогою «чорних» реєстраторів зареєстрували багатоквартирний будинок, побудований людьми у складі Кооперативу, за Кожевніковим Костянтином Миколайовичем.

Так, в рамках відкритого кримінального провадження, вже протягом чотирьох місяців слідчий Овідіопольського ВП ГУНП та прокурор Іллічівської місцевої прокуратури Одеської області намагаються накласти арешт на будинок ВК «ЖБК «Баварія», щоб зупинити свавільні реєстрації та забезпечити умови для розслідування злочинів.

10 січня 2010 року суддя Кириченко П.Л. виніс ухвалу про накладення арешту на виявлені об’єкти, квартири, що були з свавільними порушеннями зареєстровані за Кожевніковим К.М.

Розгляд клопотання почався ще 23 грудня 2019 року:

Голова Кооперативу Сердюк О.А. та присутні члени Кооперативу надали наступні коментарі:

Це вже не перше рішення Овідіопольського районного суду на користь постраждалих пайщиків Кооперативу, але після скарг «шахраїв» до Одеського апеляційного суду цей суд «ламає» будь які рішення, ухвали та дії, що спрямовані на захист членів ВК «ЖБК «Баварія». При чому викручуються так, щоб не розглядати справу по суті вчинених порушень, а знаходять всякі причини, щоб анулювати рішення першої інстанції посилаючись на якісь сторонні фактори – то відволікають від суті старими історіями з кредитами, то посилаються на недопрацювання слідства, що завгодно, аби не розглядати правопорушення вчинені ДЕРЖАВНИМИ РЕЄСТРАТОРАМИ проти громадян, яким завдали своїми діями великої шкоди та порушили їх права, надані Конституцією України. Судді апеляційного суду викручуються, як в’юни на петельні і чітко вбачається, що покривають злочинців та «обслуговують» ці рейдерські схеми”.

Засідання Одеського апеляційного суду 30.10.2019 року:

Засідання Одеського апеляційного суду 13.11.2019 року:

Що стосується самого розслідування вчинених свавільних правопорушень – тут теж не сумно! Не зважаючи, що кримінальне провадження відкрито більше трьох років, але ще жодного разу не був допитаний ні сам Кожевніков, ні «чорні» реєстратори, що зареєстрували за Кожевніковим будинок, а потім і квартири в ньому по копіям документів, що належать Кооперативу з видаленням з них певної інформації, не зважаючи на діючи арешти та за відсутності деяких документів взагалі. Чисте Свавілля!
Слідчий Чабан О.В. прикладає зусилля у встановленні ІСТИНИ, але, як бачимо, умов для цього ніяких – «епопея» з накладенням арешту тягнеться вже чотири місяці, на понад десять поручень оперативним працівникам про вручення повісток, виявлення місця проживання, місця роботи Кожевнікова К.М., Краснолобова В.А. та «компанії» не виконані взагалі, або виконані фіктивно. Результат – «НУЛЬ». Розслідуй як хочеш!!!
Повна немічність Держави та Закону України у захисті своїх громадян!!!
Ми, прості громадяни, опинилися «ПІД КОВПАКОМ», який, на користь злочинців, створили державні службовці, силові структури та судді. Невже відстояти свої права та інтереси, гарантовані Конституцією України, в рамках Закону України НЕ МОЖЛИВО ???

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
3
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СУД В ЧЕРГОВИЙ РАЗ НАКЛАВ АРЕШТ НА БУДИНОК ВК «ЖБК «БАВАРІЯ»

  1. Застройщики не сдавайтесь!!! В борьбе с рейдерством на закон не уповайте. Лупаште рейдеров всеми способами.

  2. Закони в Україні працюють тоді коли ви змусите їх працювати. Змушуйте і вимагайте!!!!!

  3. БАРДАК! ВСЯКІ МРАЗІ БЕСПРІДЄЛЬНІЧАЮТЬ І ЇМ НА ВСІХ НАСРАТИ! ЛЮДИ НЕ СКОТИНА! СКОРО ТЕРПЕЦЬ УРВЕТЬСЯ!..

  4. ПРОЧЬ ЛАМЫ ОТ НАШЕГО ДОМА….МЫ ЕГО ПОСТРОИЛИ СВОИ КРОВНЫЕ ДЕНЬГИ ВЛОЖИЛИ .УЖЕ ДЕЛАЕМ РЕМОНТЫ В СВОИХ КВАРТИРАХ…А КАКИЕТО ПОДОНКИ ХОТЯТ НАС ВЫГНАТЬ С НАШЕГО ЖИЛЬЯ….КАК ЭТО НАЗЫВАЕТСЯ….ФАШИСТЫ. БАНДИТЫ.ВОРЫ ВОРЫ ВОРЫ….БЕЗ КРОВИ СВОЙ ДОМ НЕ ОТДАДИМ …..ГРУДЬЮ ЛЯЖЕМ ЗА СВОЙ КРОВ.!!!

  5. Уничтожить безпридельщиков👎👎👎Руки ПРОЧЬ!!! ОТ НАШЕГО ДОМА!!!!

  6. Куда не ткни пальцем – везде беззаконие и подлость. Когда эти мошенники уже захлебнутся в сотворившем гнилье???!!!!

  7. Десятки людей вносили средства на собственное жильё , и уже несколько лет не могут ни продолжить строительство, поломав многие планы, на счастливую жизнь. Люди без жилья, многие на съёмных квартирах, а кто то в почтенном возрасте, кому ожидание каждого года – это тоже целая жизнь, а у кого то уже семьи и дети и может скоро будут внуки. Мы, вкладчики, будем отстаивать свои права до конца. Беспредел все равно прекратится рано или поздно. Остановитесь те, кто имеет нечестные намерения в отношении дома, он никогда не будет вашим, вы выбрали очень плохой путь. Все в жизни бумеранг, вернётся! Представители власти, остановите этот кошмар в жизни обычных людей, кто хотел иметь собственное жильё и счастливую семью. Всего лишь это. Не защищайте криминал.

  8. МЫ ВЕРИМ В СПРАВЕДЛИВЫЙ СУД НАШЕЙ СТРАНЫ. РЕЙДЕРСКИЙ ЗАХВАТ НАШЕГО ДОМА ПРЕДОТВРАТИМ!!! ЗАЩИТИМ НАШЕ ЖИЛЬЁ ПОТОМУ ЧТО ЗА НАМИ СЕМЬИ ,ДЕТИ И НАМ ,,ЛЮДЯМ”НУЖНО ЖИЛЬЁ ,КРЫША НАД ГОЛОВОЙ В СВОЁМ ЖИЛЬЕ.

  9. У нас хватит сил бороться с ,,нелюдями”которые хотят захапать наш дом. Справедливость на нашей стороне потому что мы честные люди купили и строили этот дом за свои деньги заработанные честным путём.

  10. Судья Кириченко оказался порядочным!!
    Посмотрим что в апелляции будет!
    Судя по решениям, которые она ранее выносила, рейдеры Булка С.Е., Краснолобов и Кожевников их просто купили!

  11. Дом наш! Мы его построили! И нам в нем жить! Будем бороться за своё! Если ничего не делать, то ничего не изменится! Пришла пора очистить судейскую систему от продажных коррумпированных судей, власть от коррумпированных чиновников.

  12. Мы устали морально от Безпридела Своеволья и Безнаказанности нелюдей которые хотят Своровать НАШ ДОМ😡😡😡 НО МЫ НЕ СДАДИМСЯ 👍👌✌✌МЫ ИДЁМ ДО КОНЦА!!! НАШЕ ЖИЛЬЁ ЕСТЬ ДЛЯ НАШИХ СЕМЕЙ!!!

  13. Упродовж століть відчайдушні козаки захищали Україну й усю Європу від дикої орди. Чому сьогодні в Х Х1столітті,у вільний незалежній Україні, збудувавши квартири за власні кошти, пересічні українці повинні захищати свої права власності, боротися з “дикою ордою” в образі тих, хто присягався Незалежній Україні, святкуючи соборнсть ланцюгом єдності. Ганьба!

  14. Почему ПРАВО СУДЕЕ защищает преступников и всячески способствует воровству,захвату Личной Собственности людей. Где справедливость ,где простым людям искать помощь и защиту от преступной шайки ??????????????Это Позор для нашей страны😠😡😡😡👎👎👎

Comments are closed.