РОЗПОЧАТЕ СЛУЖБОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ ВІДНОСНО ЄМЕЛЬЯНОВОЇ К.В. – КЕРІВНИКА УПРАВЛІННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Кількість переглядів 964

27 січня 2020 року ми отримали відповіді у заступника голови Таїровської селищної ради Нікітенко Олени Анатоліївни по проведеної інвентаризації в Управлінні гуманітарної політики Таїровської селищної ради.

Олена Анатоліївна повідомила, що за результатами роботи комісії по інвентаризації виявлено відсутність оплачених товарно-матеріальних цінностей на суму понад 650 тис.грн. і хоч 22 січня, на другий день після закінчення інвентаризації деяке обладнання було доставлено, нестача все одно сягає понад 350 тис.грн. та ще і за умови того, що все обладнання доставлено у розібраному стані і реальну картину зможе дізнатись тільки експертиза.

У зв’язку з таким перебігом події на підставі службової записки від 22.01.2020 року, т.в.о Таїровського селищного голови Лариса Бурлака підписала Розпорядження про проведення службового розслідування відносно керівника Управління гуманітарної політики Таїровської селищної ради Ємельянової Катерині Валеріївни.

Про результати розслідування нам буде повідомлено додатково.

Нагадаємо: Ємельянова (Григораш) К.В. працювала в Управлінні освіти Овідіопольської РДА і саме за її керівництва ми отримали шкільні меблі неналежної якості. Ось наші матеріали з цього приводу:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “РОЗПОЧАТЕ СЛУЖБОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ ВІДНОСНО ЄМЕЛЬЯНОВОЇ К.В. – КЕРІВНИКА УПРАВЛІННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

  1. Ёк-макарёк…так это ж родственница Сашки Емельянова…Ну и симейка. Тот по 307.ч.2 проходит, как наркоторговец, а тут…тут семейный подряд. Яблоко от яблони…

  2. Грамотейка, школа передана в апреле

    1. Именно это самое важное. То что пропало оборудование тебя не волнует? П#зд@болка Емельяновская

  3. А ручки то помнят, как пиз@ить бюджет, но тут какие-то жмоты попались, не то что в Овидиополе, с п@ц@м Ильченко легче было договариваться

  4. Это та интервью давала, которую Хасан по статье за взятку убрал!!!! Пришла мстить всему поссовету

  5. Роман, а вы официально числитесь в Таировском поссовете и у вас официальный рабочий с 8:00 до 17:00, что-то вас никто не видит на рабочем месте и вы даже в декабре премию получили.

    1. Не смешите. ФОП Варшанидзе работает самостоятельно и платит все налоги. Редакции платят за проделанную работу по подготовке и выпуску газетного номера. Мы честно зарабатываем свои деньги.

  6. Никитенко со скандалом убрали с Беляевской ОГА.БЕЛЯЕВКА её всегда будет ненавидить

  7. Никитенко в Мирном все знают, их ещё в Таирово узнают

  8. Фуууу Никитенко у вас? Она развалила управление экономики Беляевской ОГА. Все хорошее специалисты разбежались.

  9. Ничего страшногоГригораш Емильянова выкупится еще и всех обвенит Просто как она живет с таким позором

  10. Предан Ю В – криминалка по растрате бюджетных средств, открыто уголовное дело
    Никитенко ЕА- большие проблемы с законом
    Мораитес СЛ- хищение денег малоимущих, подставные лица
    И т.д. Таирово рулит

Comments are closed.