КОНТРАКТ З ДИРЕКТОРОМ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО ПАЛАЦУ СПОРТУ НЕ ПРОДОВЖИЛИ

Кількість переглядів 571

17 лютого 2020 року на XXXI сесії Овідіопольської районної ради депутати не підтримали продовження контракту з Романом Зваричем. За продовження контракту проголосувало 17 депутатів при необхідному мінімумі 18 голосів.

Поіменне голосування депутатів з питання продовження контракту Зваричу Р.Я.:

Нагадаю, що з 25 по 31 липня 2019 року за ініціативою ГО «Незламна позиція» відповідно до Розпорядження №45/2019 голови Овідіопольської районної ради працювала робоча група з вивчення питань щодо фінансово-господарчої діяльності та використання бюджетних коштів комунальним підприємством «Палац спорту».

За результатами роботи робоча група висловила свої рекомендації, а ГО «Незламна позиція» надала окремим листом свої рекомендації по роботі КП «Палац спорту». Подробиці тут:

Цікаво, а як керівництво Палацу спорту виконало рекомендації робочої групи? Відео спостереження встановлено було за ініціативою та за кошти ТОВ «Альянс Безпека Південь», але як воно працює?

Запитань багато, треба отримати відповіді на них, тім більше керівник Палацу спорту Роман Зварич звітував перед депутатами і цей звіт був затверджений.

Ще матеріали по темі Палацу спорту:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
3
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “КОНТРАКТ З ДИРЕКТОРОМ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО ПАЛАЦУ СПОРТУ НЕ ПРОДОВЖИЛИ

  1. Опять Патруль у руля будет? Или эту бухгалтершу поставят?

    1. А деректором палацу спорту буде Сухий.

Comments are closed.