СЬОГОДНІ ПОЧНЕТЬСЯ СУДОВИЙ ПРОЦЕС ПО СПРАВІ MH17

Кількість переглядів 384

Сьогодні, 09 березня 2020 року, в Нідерландах почнеться судовий процес над трьома громадянами Росії і одним українцем – Ігорем Гиркин (Стрелков), Сергієм Дубинським, Олегом Пулатовим і Леонідом Харченко, яких звинувачують в причетності до трагедії рейсу МН17 Малайзійських авіаліній.

Напередодні судового розгляду справи представники слідчих органів Австралії, Бельгії, Малайзії, України та Нідерландів підписали Угоду про продовження роботи Об’єднаної слідчої групи (ОСГ):

Продовження роботи слідчої групи гарантує, що розслідування за фактом катастрофи MH17 буде продовжено без упину і паралельно з судом над чотирма підозрюваними”.

Президент України Володимир Зеленський сподівається, що на суді у справі МН17 буде встановлена справедливість і винні понесуть відповідальність:

Спільно з партнерами з Австралії, Бельгії, Малайзії і Нідерландів українські фахівці провели висококласну роботу по збору доказів у справі МН17. 09 березня розпочнеться розгляд справи в суді в Гаазі. Вірю, що справедливість буде встановлена і винні понесуть відповідальність за загибель 298 осіб”.

У Спільну слідчу групу від України увійшли 4 представники Офісу генпрокурора, групу очолив заступник генпрокурора Гюндуз Мамедов, який координує роботу з розслідування міжнародних злочинів.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “СЬОГОДНІ ПОЧНЕТЬСЯ СУДОВИЙ ПРОЦЕС ПО СПРАВІ MH17

  1. Есть определенные рамки решение проблемы, а то что анонимы которые выставляет блогер с предупреждением угроз и прочем прочем, срук не сойдет. Потому что правакация. А провокации несут за собой последствия где будет участвовать не полиция а военные силы для улигурирования общественного порядка. Потому что это гражданей не касается.

Comments are closed.