«КИДОК ПО-ПРИМОРСЬКИ» ЧАСТИНА 3. ДИВНА ПОВЕДІНКА БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИХ ПРАВООХОРОНЦІВ

Кількість переглядів 378

З 16 січня 2020 року продовжується історія з аміачною селітрою, яку ТОВ «ОЛЛ-АГРО» з Черкаської області 15.01.2020 року відправило покупцю в с. Приморське, Білгород-Дністровського району, Одеської області і яку у примусовому характеру, без розрахунку та дозволу власника вантажу, розвантажили на території фермерського комплексу СТОВ ЗОРЯ, яке належить депутату Приморської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області Мільчеву Василю Івановичу.

05 березня 2020 року ми з директором ТОВ «ОЛЛ-АГРО» Владиславом Каплею побували в Білгород-Дністровському відділу поліції у заступника начальника слідчого відділення Митрофанової Наталії Степанівни та намагались з’ясувати: де товар і як власнику його отримати.

Дивом дізналися від слідчого, що розслідує справу, Масло Станіслава Володимировича, що є відповідь прокуратури Білгород-Дністровського району від 06.02.2020 року, якою відмовляється Владиславу Каплі у задоволені його клопотання про повернення аміачної селітри, яка перебуває на відповідальному зберігання у ФОП Мільчев В.І. (подробиці спілкування з Митрофановою Н.С. та Масло С.В. дивиться у відео сюжеті).

Мотив відмови у прокуратури простий – є спір! Прокуратура вважає, що і Капля і Мільчев претендують на товар і мають встановлювати свою правоту у цивільно-правовому порядку.

Але чомусь ніхто не враховує покази водія, якій повідомив слідство про те, що у нього товар в с. Приморське розвантажили силою, а сам товар він отримав для перевезення саме у Владислава Каплі. Також водій повідомляє, що йому пропонують хабар у розмірі 20 – 50 тис.грн. з метою відмови від його показів.

В редакцію «Альтернатива.орг» надходив дзвінок та лист електронною поштою від Мільчевої Ольги Миколаївни, секретаря Приморської сільської ради Білгород-Дністровського району, яка є жінкою Мільчева В.І. і яка висловлювала їх позицію стосовно подій:

Дуже захоплива історія (дивиться електронний лист) від секретаря Приморської сільської ради, але чомусь водію, якій наполягає, що товар таки від ТОВ «ОЛЛ-АГРО» чомусь пропонують гроші за відмову від показів.

Зустрітись з Ольгою Миколаївною для пояснення її листа не вдається: на телефонні дзвінки вона не відповідає, саме не дзвонить, як обіцяла після першого дзвінка, електронних листів не надсилає.

Саме кримінальне провадження чомусь запросило Головне слідче управління Національної поліції України.

Ось і виходить: селітра належить ТОВ «ОЛЛ-АГРО», в рамках кримінального провадження вона не заарештована, саме кримінальне провадження в Києві, але сам товар у ФОП Мільчева В.І., люди якого примусово його розвантажили.

Директор ТОВ «ОЛЛ-АГРО» Капля В.М. подав заяву про зміну кваліфікації кримінального провадження з шахрайства на розбій та продовжує наполягати на поверненні селітри саме йому. Але прокуратура бачить якійсь спір і саме цікаве селітру залишає у того, кого водій прямо звинувачують у розбої.

Дуже дивна поведінка Білгород-Дністровських правоохоронців.

Ще матеріали по справі:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

1 thought on “«КИДОК ПО-ПРИМОРСЬКИ» ЧАСТИНА 3. ДИВНА ПОВЕДІНКА БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИХ ПРАВООХОРОНЦІВ

Comments are closed.