ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РДА ДО МЕШКАНЦІВ КАЛАГЛІЇ ТА МИКОЛАЇВКИ

Кількість переглядів 349

18 березня 2020 року, у зв’язку з постійним надходженням скарг щодо водопостачання та у зв’язку з введенням карантину на території району, т.в.о. голови Овідіопольської райдержадміністрації Ігор ільченко провів комісію з питань надзвичайних ситуацій з виїздом до Миколаївки де були присутні керівництво Миколаївської та Калаглійської сільських рад.

Після засідання, Ігор Олександрович звернувся до всіх мешканців сіл Калаглія і Миколаївка, Овідіопольського району Одеської області:

Шановні жителі сіл Миколаївка та Калаглія!
У зв’язку з постійним надходженням скарг щодо роботи сільських рад з питання водопостачання та у зв’язку з введенням карантину на території району, проведено комісію з питань надзвичайних ситуацій з виїздом до Миколаївської сільської ради. На зустріч також було запрошено керівництво Калаглійської сільської ради.
Прийнято ряд важливих рішень для безперебійної подачі води, але і від вас, шановні жителі, залежить, чи буде у вас вода вдома, що в сьогоднішніх умовах є дуже важливим питанням.
Діючим законодавством заборонено використання питної води для поливу огородів та теплиць. І саме в весняно-літній період, здебільшого, відбуваються перебої в подачі води. Голови сільських рад та керівники комунальних підприємств попереджені про кримінальну відповідальність за порушення санітарних правил та норм щодо запобігання інфекційним захворюванням. Але і вони, в свою чергу, вимушені терміново реагувати на невиконання жителями норм використання питної води.
Отже, вже від завтра, під постійний контроль потрапляють особи, які використовують питну воду для поливу огородів та теплиць. Всі факти незаконного відбору води будуть передаватись до правоохоронних органів.
Поважайте себе та своїх сусідів.
Будьте здорові!

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РДА ДО МЕШКАНЦІВ КАЛАГЛІЇ ТА МИКОЛАЇВКИ

  1. А чим поливати? Водичкою з лиману?Або через ліві врізки? Як можна мати теплиці та платити 10 кубів у місяць?

  2. Перевожу на русский.
    Уважаемые труженики и фермеры сёл Калаглия и Николаевка! Овидиопольская РГА прекрасно осведомлена о ваших теплицах , огородах и схемах их полива и призывает вас, как в советском мультике о Маугли, исходя из бесснежной зимы и отсутствия осадков, жить с расположенными ниже по водопроводу жителями Овидиополя, Роксолан, Затоки по Закону Великой Засухи.

    Ваши жадные и глупые депутаты вас продали с потрохами Савельевой, которая не будет с вами панькаться, как я, поэтому, пожалуйста, не мешайте организации и проведению выборов в ОТГ, в результате которых все ваши незаконно запитанные с инфоксовскому водопроводу теплицы будут снесены, на каждого их владельца будет наложен космический штраф по цене текущей со скоростью 2 м/с круглосуточно воды за последние три года.

    1. Конечно осведомлены. Вынувати люды, воны воду крадуть- слова головы с.с. , и на вопрос а что Вы сделали чтоб не воровали —- овет НИЧОГО, не люди виновны, не предприниматели и фермеры а- ОХУЕВШИЙ ГОЛОВА, У МЕНЯ ФСЕ

  3. Привыкли чуть что ,,скаржитися,, и все знают кто любит ,,скарги,, строчить, Жаль только что штрафовать будут всех или все будут без воды.

    1. Провокаторы с вас хреновые. Готовитесь к выборам?

Comments are closed.