ЗАГАДКОВИЙ «КРИТИК-ВОЛОНТЕР» ТАЇРОВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Кількість переглядів 456

— У Рабиновича дочь — проститутка.
— Что вы говорите! У Рабиновича вообще нет дочери. У него четыре сына!
— Ну, я сказал свое мнение, а вы решайте.

Десь так приблизно останнім часом виглядає «критика» дуже активного, чи то члена громадської організації «Таїровська громада», чи то її волонтера – Когут Олега Олександровича. Після невдалого свого «прориву» до членів виконавчого комітету Таїровської селищної ради, Олег Олександрович перетворився на «критика» її роботи.

Свою критику він завжди звертає до виконуючого обов’язки голови Таїровської селищної ради Барлака Л.А., завершуючи свої пости приблизно так:

“Вообщем всё как всегда! Ведь так #ЛарисаБурлака?”

Почалось все наприкінці 2019 року, коли мешканка Таїровської ОТГ та ще біля двадцяти осіб (лист від 23.10.2019 року) донесли цікаву інформацію про цього «загадкового» борця за справедливість. У своєму зверненні жителі повідомляли, що Когут О.О.:

  • має одіозну та скандальну репутацію;
  • не користується повагою та довірою людей, які його знають особисто;
  • є фігурантом декількох судових справ в яких виступає, як сторона, що хотіла заволодіти чужими коштами чи майном;
  • немає постійної роботи протягом багатьох років та відповідно не має прозорих джерел доходів;
  • немає ніякої освіти;
  • по його ініціативі зникли кошти в 2018 році, збір яких він організував від мешканців ОК ЖК «Совіньон-2» на банківську картку своє цивільної дружини Коробко В.В. (голова ГО «Таїровська громада»);

Ще, по інформації Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України (лист №5665 від 26.11.2019 року) в 2010 році Олег Когут був визнаний винним за ч.3 ст.358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб», але завдяки амністії не потрапив «за решітку». Проте, амністія це не реабілітація, а лише звільнення від покарання у зв’язку з виключними обставинами (у нього на утриманні перебуває неповнолітня дитина).

Ось і виходить, що Олегу Олександровичу доводиться боротися «за справедливість» лише «інкогніто» так щоб «не засвітитись» – минуле не дозволяє, багато де «наслідив», але і його сьогодення, змушує бути «прихованим».

Але бути «прихованим» «контролером» не вийде. Вимагаєш публічності, будь і сам публічним.

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ЗАГАДКОВИЙ «КРИТИК-ВОЛОНТЕР» ТАЇРОВСЬКОЇ ГРОМАДИ

  1. ‼️Как бывший сосед этого негодяя, ответсвенно заявляю: все правда‼️Этот подонок проживал в Совиньон-2 по ул.Центральная 55, пока его не выкинул банк за долги и его махинации‼️ Он обманул очень многих‼️Они с Викой мошенники‼️ Ответсвенно заявляю‼️

  2. Они вместе с Викторией Коробко проходимцы и мошенники !!!! Умело маскируются под псевдоактивистов !!!!!

Comments are closed.