КАРАНТИН У ТАЇРОВСЬКІЙ ГРОМАДІ: ДОПОМОГА ЛЮДЯМ

Кількість переглядів 491

Сьогодні соціальні працівники за сприянням Таїровської селищної ради розвозили продуктові набори та захисні маски з антисептиками малозабезпеченим сім’ям та одиноким людям, які проживають на території Таїровської громади. Сьогодні працювали по СМТ Таїрове. Планується розвести допомогу по всій території Таїровської селищної ради. Соціальні працівники в медичних захисних масках і гумових рукавичках доставляють набори до дверей.

Складові для наборів надали супермаркети “Копійка” і “Густо”, щоб люди похилого віку під час карантину не ризикували своїм здоров’ям і не виходили на вулицю та людям, які живуть одні. Люди нескінченно вдячні за таку допомогу магазинам та працівникам соціальної служби.

Однією з груп ризику є люди похилого віку та люди з хронічними хворобами і слабким імунітетом – вони більш схильні до розвитку тяжких захворювань. Їм особливо потрібно бути максимально убезпеченими – обмежити контакти та не перебувати в людних місцях.

Отже, якщо Ви маєте похилий вік та/або обмежені в пересуванні і потребуєте допомоги, Ви можете повідомити про це, зателефонувавши за номером 096 233 25 59

Наші працівники та волонтери допоможуть здійснити доставку продуктів харчування і ліків Вам додому.

Одночасно, ми запрошуємо до співпраці ресторани, кафе, продуктові мережі та громадські організації і людей, які бажають стати волонтерами та допомагати людям похилого віку зберегти життя.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0