ОВІДІОПОЛЬ: В ДТП ПОСТРАЖДАВ ВОДІЙ СКУТЕРА

Кількість переглядів 2306

16 квітня 2024 року в Овідіополі на перехресті вулиць Незалежності та Лесі Українки трапилась дорожньо-транспортна пригода в результаті якої постраждав водій скутера.

За попередніми даними, водій скутера рухався по вул. Незалежності у напрямку площі Незалежності. По вул. Лесі Українки свій рух здійснював водій автомобілю Nissan Note д.н.з. ВН4328ТК (VIN: SJNFDAE11U2113255) 2011 року випуску. При виїзді з вул. Лесі Українки, яка є другорядною, водій Nissan не надав перевагу водію скутера Yamaha Majesty 400 д.н.з. (VIN: SH04J000537) . Свою винну, як виходить з коментаря самого водія Nissan, він не визнає та вважає, що саме водій скутера перевищував швидкість та в’їхав у нього вже майже у кінці його маневру.

На місці працював слідчий. Ступень вини кожного з учасників ДТП буде встановлено під час розслідування.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

17 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: В ДТП ПОСТРАЖДАВ ВОДІЙ СКУТЕРА

  1. ВСЕГДА всегда и при любых обстоятельствах будет виноват тот кто не уступил дорогу, с хода мыслей этого человека, возникает несколько вопросов, где он сдавал на права? кто ему дал эти права? и с чего он вообще взял что кто то по главной, должен уступать тому кто выезжает со второстепенной?

  2. Свидетели на месте сказали, что он даже пропустить скутер не пытался, а просто вылетел со второстепенной дороги. Дядя попал!

    1. Не пиши фуйні” Сергійко в голові дирка “чуділо ,цей йопаний тінейжер отримав по заслузі ,воно курва коли оголошена повітряна безпека на своєму мопеді по вулиці Незалежності на одному колесі літало як не дорозвинуте .І думай ,чи то кацапський шахед ,чи то чмо . Чи може бути нормальне у Гоцака і Берлізової.там сімейка йо -йо .А поліція не займається цими скутерними дегінератами ,бо по закону не мають права прослідкувати.А повнолітніх людей ловлять і роблять план протоколів .Країну не змінити .Бо корупція на першому плані.

  3. Тупе створіння на нісані, а може і сліпе з купленими правами. Навіть не може визнати свою вин. Бачив, не бачив, не чув – лишити прав, нехай на конях їзде

  4. Не пиши фуйні” Сергійко в голові дирка “чуділо ,цей йопаний тінейжер отримав по заслузі ,воно курва коли оголошена повітряна безпека на своєму мопеді по вулиці Незалежності на одному колесі літало як не дорозвинуте .І думай ,чи то кацапський шахед ,чи то чмо . Чи може бути нормальне у Гоцака і Берлізової.там сімейка йо -йо .А поліція не займається цими скутерними дегінератами ,бо по закону не мають права прослідкувати.А повнолітніх людей ловлять і роблять план протоколів .Країну не змінити .Бо корупція на першому плані.

  5. И водитель Ниссана хочет выкрутиться. Нифига по сторонам не смортит и теперь ищет повод съехать. Не имеет значение на какой скорости ехал мопед ты его обязан прпустить он по главной!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.