В ОДЕСІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКА ЗА ПІДОЗРОЮ У ВБИВСТВІ ТА ЗАМАХОВІ НА НЬОГО

Кількість переглядів 437

У Суворовському районі міста зловмисник зайшов до одного з гаражних кооперативів, вдарив 65-річного охоронця цеглою по голові та ножем у серце, а тоді пішов до гаражів на сусідній вулиці і також накинувся з ножем на охоронця. На щастя, цього разу 60-річний чоловік вчасно зреагував на напад і відбувся пораненням у шию.

Майже одночасно до поліції надійшли два повідомлення: від перехожих, які випадково виявили бездиханне тіло першої жертви, та представників охоронної фірми, які зреагували на сигнал тривожної кнопки, котру встиг натиснути другий потерпілий.

Поліцейські відразу ж затримали правопорушника і доставили до Хаджибеївського відділення поліції. У тому, що сталося, 30-річний житель Біляївки звинувачує наркотики, які, зі слів чоловіка, він вживав напередодні.

Слідчі повідомили затриманому про підозру за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) та ч.3 ст.15, п.13 ч.2 ст.115 (незавершений замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Суворовський відділ поліції в м. Одесі

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0