ВІДПОВІДАЛЬНИЙ БІЗНЕС: ТУРЕЦЬКИЙ «ОВІД ВІНД» НАДАЄ 1,1 МЛН.ГРН. НА ПОТРЕБИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

Кількість переглядів 606

Компанія зі 100% іноземними інвестиціями ТОВ «ОВІД ВІНД», яка обслуговує вітряні електростанції на території Овідіопольської селищної ради Одеської області надала благодійну допомогу у розмірі 1 мільйон 100 тисяч гривень для потреб Овідіопольського району під час боротьбі з коронавірусом.

Про це на своєї сторінці у facebook повідомив т.в.о. голови Овідіопольської районної державної адміністрації Ігор Ільченко. Кошти підуть на потреби лікарів Овідіопольської лікарні, Центру первинної допомоги та на придбання продуктових наборів для соціально незахищених громадян через Овідіопольську селищну раду.

Також, найближчим часом, очікуємо на поставку 15000 захисних масок, які будуть розподілені між соціальними працівниками, працівниками поліції та ДСНС.
Важко підібрати слова вдячності! Бізнес, який не тільки справно сплачує податки, а ще й у тяжкі часи підставляє своє плече – заслуговує на повагу!
Дякую Юрий Димчогло! Ви завжди поряд
”, – додав у своєму пості Ігор Олександрович.

Нагадаю, що 21 вересня 2019 року відбулось офіційне відкриття вітряної електростанції «Овід Вінд 1» на території Овідіопольської селищної ради поза межами населеного пункту потужністю 32,4 МВт. Всього встановлено дев’ять вітротурбін GE 3.6-131 кожна одиничною потужністю 3.6 МВт (висота башти – 131 м).

Проект реалізувала турецька компанія «Güriş İnsaat Ve Mühendislik A.Ş.», що є підрозділом «Guris Holding Co. Inc.». Холдинг спеціалізується на будівництві великих енергетичних об’єктів, у тому числі із використанням відновлюваних джерел енергії.

Планована потужність другої черги проекту «Овід Вінд 2» складає 50.4 МВт.

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ВІДПОВІДАЛЬНИЙ БІЗНЕС: ТУРЕЦЬКИЙ «ОВІД ВІНД» НАДАЄ 1,1 МЛН.ГРН. НА ПОТРЕБИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

  1. Хотелось бы полный отчёт за каждую потраченную гривну. Ибо в теперешнее время, воровать=убивать.

  2. Мусор убирите вокруг ветряков приведите в порядок прелигающую тереторию

  3. Какого хрена Ты там делал – что он тебе мешает. Что медь искал.

Comments are closed.