ПАРТИЗАНСЬКИЙ ПРОВУЛОК, СМТ ОВІДІОПОЛЬ: ВОДА ІНОДІ ПОРЯТУНОК, А ІНОДІ БІДА…

Кількість переглядів 1117

14 червня 2020 року на телефон редакції надійшов виклик від Григорія, мешканця Партизанського провулку, що в смт Овідіополь. Нічний дощ примусив Григорія звернутись до редакції з метою донесення до громади про проблеми їх провулка, тому що вода іноді це порятунок, а іноді біда.

Кожного разу після чергового більш менш інтенсивного дощу, двори п’яти будинків Партизанського провулка заливає водою. Це позбавляє мешканців цих будинків можливості проводити будь-які ремонтні роботи. Перший же дощ всі їхні старання зводить нанівець.

Також мешканці бідкались на депутата їх округу Сергія Авраменко, який годує їх обіцянками протягом тривалого часу. На місце репортажу приїжджав депутат Юрій Бакалов, який запропонував свою допомогу у вирішені питання щодо проведення капітального ремонту цієї ділянки дороги.

Після нашого приїзду в офіс до нас зателефонував депутат округу №23 Сергій Авраменко до якого відноситься Партизанський провулок, який повідомив, що ще 19.02.2020 року написав пропозиції на ім’я Овідіопольського селищного голови де вказував на необхідність капітального ремонту цієї ділянки дороги.

Але пропозиція це одне, а виділяння коштів це зовсім інше. По нашої інформації на цей рік кошти на ремонт Партизанського провулку не заплановані, а в купі з недоотриманням бюджету у зв’язку з карантинними заходами чекати на ремонт у 2020 році поки безперспективно.

Проте звертати увагу на таки проблеми потрібно. Благоустрій селища це першочергова задача місцевої влади і необхідно заздалегідь планувати таки роботи, нехай і на наступний рік.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

24 thoughts on “ПАРТИЗАНСЬКИЙ ПРОВУЛОК, СМТ ОВІДІОПОЛЬ: ВОДА ІНОДІ ПОРЯТУНОК, А ІНОДІ БІДА…

  1. Работы в Овидиополе хватает! вообщем большая деревня .до города нам ещё далеко, далеко…

  2. Зато шары возле налоговой поставили сколько они стоят интересно

  3. Так что там депутат Бакалов предложил? Можно поподробнее? Он готов денег дать на ремонт или обещал помочь после того как его коронуют на мера?

    1. Сделает жителей разом с Бурдейным

    2. Сделает или пробить…читаешь таких грамотеев и удивляешься хочет свои мысли донести 😂🤣а в школе не учился

  4. Бакалов, ты под чем? Куда этого не вменяемого в депутаты? Позор, Бакалову !!!

  5. Юрчик куда ты лезишь?со своей креминальной рожой, ты в пролете, успокойся.

  6. Бокалов только может обещать. Он уже обещал сделать поле на детской площадке

  7. Ну да Бокалов!!!! Аж смешно,какие наивные люди

  8. Переулок на краю поселка с 5 домами никогда в истории не асфальтировали и виноват в этом депутат Авраменко!
    Трактор приехал на следующий день, а не в тот час как хотел тот абориген и снова виноват в этом депутат Авраменко!
    Вы там на х…й обкуренные в том переулке или просто наивные долбо…бы? Подозреваю что 50 на 50. Не удивлюсь когда Бакалов станет мером раз у нас през хе…ом по пианину играть мастер.
    А представляю какой депутатский корпус изберут. При таких избирателях только придурок пойдет в депутаты.

  9. Тайна происхождения БМВ Бурдейного Богдана не раскрыта – где он на нее заработал?
    Собрал алкаша и Дуримаров и перед ними виступают.

    1. Скоро узнаем обо всех тайнах происхождения имущества окружающих… Правительство готовит постановление о сдачи нулевой декларации всем гражданам Украины. Закон об этом рассматривается с 2015 года. Вот тогда и посмотрим у кого, что есть…

    2. Это фейк?
      Лилия Ивановна в отличии от вас всех, очень разумная и честная женщина!
      Дай бог вам всем быть как она, и что бы у вас была такая дружная и большая семья как у неё!

  10. Интересно, а у Бакалова на округе как? Ни одной ямки, ни одного лишнего камушка? А то он так активно лезет к другим и рассказывает как должно быть, что складывается впечатление будто бы весь Овидиополь только на нем и держится.

  11. Да у бакалова порядок на округе !

  12. не была в Овидиополе где-то месяц, и есть за это время изменения. Да отлично смотрятся белые шары возле налоговой, аккуратненько и современно !!. Убрали большие старые и сухие деревя шелковиц по всему центру – тоже стало светло и не боишся, что на тебя упадет ягода и под ногами грязь и мухи. Изменения в лучшую сторону, А от Бакалова реально подташнивает, такой правильный !! ФУУУУ

  13. Бакалов Юрій дуже велике прохання зверніть увагу до викраданням 24 га земель в межах села Калагліі, це зроблено новим начальником Овідопольського Держгеокадастру ПАРШЕНКО ЄВГЕНІЙ та його фірмою «Наша Батьківщина». Допоможіть у боротьбі з цим корупціонером та махінатором. Тільки на Вас остання надія як на кандидата на голову обьеднаной громади.

      1. Може це подстава? Кажуть Юра не п є , тіки куре травку з Бурдейним своім водітєльом шо возе його на Бехі . Юра хароший парень . правда іногда напється і бігає з ружом по Скурті лякає дітей і собак , Кажуть шо Рома йому подарив іменне ружьо і тому ні сбу ні поліція того, це ружьо у Бакалова не хоче забирати , бо іменне від Воршанідзе

  14. Так Бакалов оказывается ПОДОНОК !!!!!! Показывает подвыпивших мужиков , а сам ХАНЫГА конченый !!!!!!!!

  15. И это ЧМО хочет выдвигаться на голову ОТГ ?

Comments are closed.