СПРАВУ ПО НЕЗАКОННОМУ ЗНЕСЕННЮ МАГАЗИНУ НА Б/В «КАРПАТИ» СКЕРОВАНО ДО СУДУ

Кількість переглядів 664

Прокурори прокуратури Одеської області закінчили досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно Олександра Шевченко, як організатора умисного знищення магазину «РОДЗИНКА» на б/в «КАРПАТИ» в смт Затока та Максима Колногорова, водія фронтального навантажувача, який безпосередньо здійснював роботи з демонтажу.

Кримінальне провадження розслідувалось по ч.ч. 2, 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194 КК України. Досудове розслідування здійснювали слідчі Білгород-Дністровського відділу поліції. Обвинувальний акт буде розглянутий Білгород-Дністровським міськрайонним судом Одеської області.

Нагадаю, що 03 квітня 2020 року під прикриттям темряви, скориставшись тим, що курортний сезон ще не розпочався та в країні були введені жорсткі карантинні заходи, громадянин Олександр Шевченко за підтримки «тітушок» з метою звільнення земельної ділянки площею 0,08 га, замовив та безпосередньо керував знесенням будівлі, що розташована на території бази відпочинку «КАРПАТИ» по вул. Лазурна в смт Затока (Білгород-Дністровський район, Одеська область).

Наш репортаж з місця подій можливо побачити тут:

«ТИТУШКИ» ПОД ПРИКРЫТИЕМ «САМСОНА» И ПОЛИЦИИ СНЕСЛИ МАГАЗИН В ЗАТОКЕ

Крім того, стосовно Олександра Шевченко до суду також скеровано ще один обвинувальний акт за підозрою у шахрайстві та фальсифікації документів на земельну ділянку на якій він замовив знесення магазину (ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 190, ч. 5 ст. 27 ч.ч. 1, 4 ст. 358 КК України).

За версією слідства, Шевченко О.В., використовуючи підставну особу – свою тещу, на підставі підробленої технічної документації щодо права власності на реально не існуюче нерухоме майно, уклав договір оренди вказаної земельної ділянки з метою її подальшого викупу.

Будемо, по можливості, слідкувати за судовими засіданнями та інформувати про це.

По інформації: Прокуратура Одеської області

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0