ХТО ТАКИЙ МЛАДЛЕН БАРДУК І ЯК ДАНИЛО ГОРЯЧКИН ПЕРЕКРУТИВ ФАКТИ. ДУМКА ЖИТЕЛІВ НОВОСЕЛІВКА

Кількість переглядів 794

20 липня 2020 року журналіст Данило Горячкін опублікував свій «опус» про рейдерські захват колишнього СВК «Єнікіой» в с. Новоселівка Кілійського району Одеської області. Щоб не влаштовувати перепалку «сам дурень», 29 липня 2020 року ми побували в селі Новоселівка та поспілкувались з місцевими про їхнє ставлення до цього «опусу».

У своєму «опусі» журналіст із «Дайберга» Данило Горячкін «майстерно» обставив сюжет, надав слово лише тим, кого переважна більшість мешканців села Новоселівка називають саме рейдерами. Всіх інших Данило показав без звуку, щоб не псувати картинки його «стряпанини». Більш детально про думку мешканців Новоселівки можна дізнатись переглянувши відео сюжет.

Попутно повідомимо, що ГО «Міжнародна Антикорупційна асамблея» продовжує контролювати кримінальні провадження в яких розслідуються факти незаконного внесення змін до установчих документів колишнього СВК «Єнікіой» с. Новоселівка Кілійського району.

Продовжуємо слідкувати за ситуацією.

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ХТО ТАКИЙ МЛАДЛЕН БАРДУК І ЯК ДАНИЛО ГОРЯЧКИН ПЕРЕКРУТИВ ФАКТИ. ДУМКА ЖИТЕЛІВ НОВОСЕЛІВКА

  1. Тоже самое и про Яковенко можно сказать, пришел все развалил, из камня с фермы дом себе построил, землю за копейки отобрал, а теперь самый крупный плантатор в БД

  2. А у людей попроще не хотели взять интервью? Почему только бывший бригадир и бывший председатель колхоза, а где настоящие рабочая сила? Вы у них ничего не спросили. Важно мнение всех селян. Раз 5 его посмотрел, ничего не понятно. Абсолютно тупое, не умело созданное видео, а интервью тем более.

    1. Спрашивали у всех. Люди на площади собрались разные. Простой народ не очень разговорчив на камеру. Но обязательно еще свое слово скажет.

Comments are closed.