ЧИЇ 2 СОТКИ? ПО СПРАВІ МАЛИНОВСЬКОГО ТА ГИДИРИМА ПОДАНІ ДОДАТКОВІ КЛОПОТАННЯ

Кількість переглядів 605

20 серпня 2020 року продовжив розгляд справи №509/5390/18 за позовом Гидирим Наталії Вікторівни до Малиновського Олександра Ігнатовича до про усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою шляхом знесення паркану та повернення частини земельної ділянки.

На засіданні були знову розглянути клопотання сторін.

Представник Гидирим Наталії Вікторівни нагадало про те, що досі залишено без розгляду клопотання про допит свідків Єременко, Гольцман та Гидирим та подала ще клопотання щодо допиту спеціаліста Ляшенко В.М. замість проведення земельно-технічної експертизи, на якій наполягає сторона Малиновського О.І.

Представник Малиновського Олександра Ігнатовича подав клопотання про допит свідків: самого Малиновського О.І. та сусіда Бангули В.Б., а також надав квитанцію про сплату судового збору по клопотанню про проведення земельно-технічної експертизи

Головуючий по справі суддя Кириченко П.Л. клопотання про допит свідків залишив відкритими та прийме рішення по ньому після надання пояснень по справі представників сторін.

Клопотання про допит спеціаліста суддею було відхилено. Клопотання про проведення земельно-технічної експертизи буде розглядатись на наступному судовому засіданні.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0