«СТАН ДУШІ НА ТРИ РОКИ В’ЯЗНИЦІ» – «ФІКТИВНИЙ ГОСПОДАРНИК» З ЧОРНОМОРСЬКУ

Кількість переглядів 1194

Недостовірна інформація у своїх автобіографіях – це вже тренд цих виборчих перегонів 2020 року. Першою була кандидат до Великодолинської селищної ради Яніна Мостова. Другий, кого ми виявили, це мешканець міста Чорноморськ Дмитрієв Сергій Олександрович, який дуже бажає стати депутатом Овідіопольської селищної ради.

Сергій Дмитрієв йде по списках політичної партії «НАШ КРАЙ». Чому він вніс недостовірні дані до своєї автобіографії, які потім перекачували у Постанову Овідіопольської селищної СТВК? З цього приводу ми зателефонували до Сергія Олександровича і ось, що він нам відповів:

“…Ну закрылся, конечно… надо было указывать какую-то профессию… ну так надо было, наверное… указывать то, что я нигде не работаю тоже неправильно… я не обманывал, мне сказали… как предприниматель да, у меня внутри есть это состояние…”

Думаю, що з цими «фіктивними підприємцями» повинні вже розбиратись правоохоронці в рамках кримінальних проваджень, для цього законодавець прописав нові статті у кримінальному законодавстві і цей злочин підпадає під ч.2 ст.158-3 КК України.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

9 thoughts on “«СТАН ДУШІ НА ТРИ РОКИ В’ЯЗНИЦІ» – «ФІКТИВНИЙ ГОСПОДАРНИК» З ЧОРНОМОРСЬКУ

  1. Так тримати. може хоть кгось посадимо.

  2. Зато мужа кристально-чистой Бурлаки сегодня на взятке поймали.

    1. А рома молчит! Наверное кушает с тех ручек! А рома?

  3. Почему закрыты комментарии к статьям о партии Средний палец Пальчевского?
    Бакалов барыга пригласил Средний Палец на открытие уже давно отстроенного стадиона! Мало ему было Ляшка-гомика так теперь он хочет сделать доверчивых идиотов средним пальцем Пальчевского?

  4. да говорять шо Юра опять полмирился з ромой! Платить ему по 500 доларов за репортаж !!! пальчевський видылив ! Рома щасливий ы не пердить в бочку Юрыка !!! Да рома самый чесний видать . гроши не пахнуть ! Юра – красавчег , рому купив ! Вся скурта и базар несли гроши для Роми . Маладци

  5. А рома молчит! Наверное кушает с тех ручек! А рома?

    1. Ему некогда отвечать, он занят – ест…

  6. Если бы Врушенидзе родился в 1917 тгоду – наверное он бы был пионером-героем !!! Как Павлик Морозов !!! Да , не в то время роодили рому ! А еще ему нравиться ритьсяв грязном белье кандидатов ! Оргазм испитивает !!!

Comments are closed.