смт ТАЇРОВЕ 111 РОКІВ. ПРИВІТАННЯ ЛАРИСИ БУРЛАКИ

Кількість переглядів 1648

Нашому смт Таїрове сьогодні виповнюється 111 років. Це свято для всіх, хто тут народився, виріс та мешкає. На жаль, через пандемію COVID-19 ми не маємо змогу зібратися і відсвяткувати день народження нашого селища великою родиною, але все одно нас об’єднує любов до цього місця.

Я хочу побажати, щоб наше Таїрове процвітало, було гарним та сучасним. За цей рік відбулося чимало змін: розпочато каналізування вулиць, проведена реконструкція амбулаторії, відкрився фізіотерапевтичний кабінет, розпочато будівництво дитячого садочка, майже завершена реконструкція очисних споруд, з’явився скейт-парк, дитячі майданчики, замінено автобусні зупинки, встановлено світлофори та нанесена дорожня розмітка. І це не весь перелік того, що вдалося реалізувати, а скільки всього ще попереду. Без вашої участі, кожного мешканця, цього б не було. Адже все це робиться для вашого комфортного життя.

Тож вітаю всіх з днем народження смт Таїрове, з величним національним святом – Днем захисника України, та з святами, що також відзначаються 14 жовтня: Покровою Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва. Бажаю впевненості і стабільності вам у житті! Щастя, благополуччя, миру кожному дому і кожній родині!

Т.в.о. голови Таїровської селищної ради

Лариса Бурлака

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “смт ТАЇРОВЕ 111 РОКІВ. ПРИВІТАННЯ ЛАРИСИ БУРЛАКИ

  1. Очень интересное хитросплетение цифр !!! Таирово и выборы !!!
    Таирово – 111 лет !
    №1 -Батькивщина- в бюлетне в Таировскую ОТГ
    №1-Батькивщина – в бюлетне в Одесский облсовет
    №11- Батькивщина- в бюлетне в Одесский райсовет …
    а Бурлака – не №1 ( первый номер) в бюлетене на Таировского голову??? Вот такая логическая цепочка из цифр… Слишком много “№1” !!! Такими могут быть и результаты !!! Батькивщина не против !!!

Comments are closed.