ALTERNATYVA.ORG СТУДІЯ: САЛАЄВА ПРО НЕЛЕГІТИМНИЙ «ПУТЧ» ТА «СХЕМИ БОКІЯ» У «ЛАГУНІ»

Кількість переглядів 1237

05 серпня 2021 року в ALTERNATYVA.ORG СТУДІЯ побувала директор кооперативу садоводів та індивідуального дачного будівництва «Лагуна» Олена Салаєва.

Після нашого репортажу щодо так званих загальних зборів КСІДБ «ЛАГУНА», які Генадій Бейбутян разом зі своїми прихильниками намагався провести 03 липня, замість запланованих зборів на 18 липня та зірваних зборів вже 18 липня через відсутність кворуму, нам дуже хотілось почути причини таких хвилювань всередині кооперативу.

На зборах 18 липня Генадій Бейбутян виявив бажання висловити свою точку зору щодо цього конфлікту. Але станом на 09 серпня він до нас так до нас і не зателефонував. Тому будемо вважати, що його точка зору висвітлена у нашому репортажу:

«ВОЗЛЕ БУДКИ НА ЛАВОЧКЕ» – БОРОТЬБА ЗА КООПЕРАТИВ «ЛАГУНА»

Олена Салаєва відповіла на наступні запитання:

  1. Як ви стали директором кооперативу?
  2. Що ви зробили за час свого керівництва кооперативом?
  3. Ми бачимо, що деякі члени кооперативу на чолі з Геннадієм Бейбутяном знову хочуть змінити владу у кооперативі? Люди чимось незадоволені, або є якісь інші причини? І чому загальні збори намагались провести 03 липня, а не 18-го, як це було заплановано?
  4. Яка перспектива з цими 30 сотками? Чи є можливість провести реально справедливе розслідування, яке дійде до суті проблеми?
  5. Як ви бачите вирішення проблем кооперативу «Лагуна», щоб у майбутньому запобігти такому будівництву?

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ALTERNATYVA.ORG СТУДІЯ: САЛАЄВА ПРО НЕЛЕГІТИМНИЙ «ПУТЧ» ТА «СХЕМИ БОКІЯ» У «ЛАГУНІ»

  1. Какая Олена Салаєва молодец. Всё чётко и толково. А как мысли к словам привязала и изложила. И работает и следствие ведёт. Хороший руководитель.

  2. Алёна расстрою вас, если мошенники оформляют землю то получить сервитут – беспрепятственный проезд через общество через суд это дело техники.

    И го@но, которое рядом с вами сидит как только получит 100$ начнёт вас поливать, в овидиополе и Великодолинское это уже проходили.

    1. Ключевое слово “мошенники”. Никакой суд не заставит дать им воду из кооператива. И с электричеством тоже будет проблема. Без этих составляющих, стройка будет золотая.
      Ну а когда, в добавок ко всему, договор на землю оформлен с использованием несуществующего строения, никакого сервитута они не получат, такое уже проходили.

      1. Всё правильно, только ты забыл написать што перекупят тебя за 100$ и будеш грязью Алёну поливать

Comments are closed.