АГРЕСІЯ АДВОКАТА ОЛЕНИ ПАСІЧНИК

Кількість переглядів 1911

18 серпня 2021 року адвокат Олена Пасічник «вкрала» 35 мінут часу у всіх учасників процесу, запізнившись на судове засідання до Овідіопольського районного суду Одеської області та ще й відмовилась поясняти причину.

Справа по розгляду обвинувального акту відносно мешканців Чорноморську Артема Треніна та Сергія Культенко за напад на мене, як на журналіста 25 серпня 2017 року, була призначена на 10 годину ранку 18.08.2021 року. Олена Пасічник з’явилась на засідання лише о 10 години 35 хвилин.

У 2021 році не відбулось жодного засідання по цій справі: то адвокат Пасічник відкладає, то адвокат Коперсак відкладає, то нема вільного прокурора для представлення сторони обвинувачення. Таким чином адвокати зловживають своїм правом та затягують розгляд справи, напевно намагаючись довести все до закінчення строку протягування до відповідальності.

І ось, коли ставимо запитання, з якої причини Олена В’ячеславівна запізнюється на засідання, відразу розпочинається агресія.

Таки у нас адвокати, не звикли відповідати за свої дії та вибачатись за «вкрадений» час у сторін по справі.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “АГРЕСІЯ АДВОКАТА ОЛЕНИ ПАСІЧНИК

  1. Они ж боги у нас.
    Люди для них-ничто

  2. Молодец!
    Она делает свою работу согласно концепции конкретного дела!
    Просто Варшик немного не допонимает: она ничего Варшику не должна!
    Хочешь интервью?
    Плати!
    Заключается договор, прописывается гонорар адвоката за интервью, оплачиваешь и только тогда получишь ответы на вопросы.
    Бесплатно можешь только лохам вопросы задавать!
    Женщина – молодец!

    1. ця женщина – cyка кінчена ! На морді написано !!!

  3. Отвратительная рожа !
    Спецом затягивает процесс ! Тварь !

  4. У даній ситуації потерпілий ВАРШАНІДЗЕ (сторона обвинувачення) здійснив, зловживаючи своїм статусом члена НСЖУ, у залі судового засідання позапроцесуальний тиск на сторону захисту в особі захисника одного з обвинувачених, унеможлививши нормальну підготовку до судового засідання сторони захисту.

    Якщо ПАСІЧНИК звернеться до суду зі скаргою на такі дії ВАРШАНІДЗЕ, суд буде вправі спочатку зробити попередження, а при повторному порушенні порядку у залі судового засідання присутньою у судовому засіданні особою – видалити цю особу із зали судового засідання (див.ч.3 ст.330 КПК України).

    Кожен присутній у залі судового засідання має своє місце і процесуальну роль і не має право використовувати судові виклики (державний примус прибути чи з’явитися у певному місці і часі) осіб до цієї зали на свою користь.

  5. Треба звертатися до Києва, у зв’язку з тим що прокурор куплений

  6. Де саме агресія, звикніть до того факту, що люди мають право з вами не спілкуватись, вам потрібен пояснення зверніться за ними до розпорядник інформацією, мені здалось, що ви не зацікавлені в розгляді справи. Якщо ви таким чином бажаєте продовжити час розгляду, то це все пояснює. Але ви не маєте жодного права в залі суду вчиняти тиск. Ви пропагандуєте дотримуватись норм закону, то дотримуйтесь. Фарс , хоча це стандартна для Вас поведінка

  7. Елена Пасечник-бывший следователь. Уволена за взятку. Дело замяли. Оферистка и мошенница. Разводит людей на бабки,ничего не делает.

  8. ЕП адвокат, она не обязана отвечать на вопросы журналиста, темболее журналиста- потерпевшего, который на своём деле еще пиарится.
    Адвокат даст пояснение, если его обяжет суд.

    1. Так никто не говорит, что он обязан. Но адвокат не имеет право бить по микрофону журналиста.
      Нужно было просто сказать, что я не хочу комментировать. И ВСЁ!
      Но Елена предпочла выплюнуть свою злость и ненависть.

      1. Елена сдержалась, она адвокат, если мне в лицо тыкали микрофоном, я бы этому журналюге в его в жопу засунул.

Comments are closed.