МЕШКАНЕЦЬ ОВІДІОПОЛЯ ПРИКУВАВ СЕБЕ ЛАНЦЮГОМ ДО ВІКНА ГАЗОВОГО ГОСПОДАРСТВА

Кількість переглядів 5563

18 серпня 2021 року мешканець Овідіополя Шопа Мар’ян Казимирович прикував себе до віконної решітки Овідіопольського управління газового господарства на знак протесту. Ми побували на місці та дізнались, які вимоги у Мар’яна Казимировича.

Зі слів Мар’яна Казимировича, за те, що він вчасно не подав показники газового лічильника йому нарахували зайві кубометри споживання газу. Сам Мар’ян готовий сплатити зайві кубометри, але за умови включення цих показників до авансового внеску за газ, який він потім зможе спожити під опалювального сезону. Газове господарство на таке не йде та нараховує йому лише заборгованість, залишаючи показники газового лічильника на реальному рівні.

Виходить, що таким чином людину примушують сплатити за повітря за ціною природного газу.

Сам Шопа М.К. з таким не згодний та намагається проводити свою акцію протесту до моменту зустрічі з керівництвом Овідіопольського управлінням експлуатації газового господарства.

Будемо спостерігати за цими подіями.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
10
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
6
Surprise
Surprise
1

39 thoughts on “МЕШКАНЕЦЬ ОВІДІОПОЛЯ ПРИКУВАВ СЕБЕ ЛАНЦЮГОМ ДО ВІКНА ГАЗОВОГО ГОСПОДАРСТВА

  1. у мене та ж сама ситуація…. співробітники газового нічого не можуть толком сказати….хоча по лічильнику все сплачено…..а кожен місяць приходить борг на 3.000. просто якийсь маразм…

    1. продам ланцюг з замком, 1 ключ у комплекті .

  2. К ним дозвониться это тихий ужас

  3. Аналогична ситуация,по счётчику все оплачено,а долг 2500висит,сделали переросчет,нашли реальный долг208грн,который я оплатила,на остальной долг я написала заявление,чтобы пересмотрели и сняли его,уже прошло4месяца и все стоит на месте,они там охренели вкрай,скоро люди будут не только приковывать себя,а и показательно сжигать себя на фоне ГАЗОВОГО хозяйства.

    1. продам ланцюг з замком, 1 ключ у комплекті .

  4. Бедолага 🙁 Так он там и загнётся под окном ((

  5. В Овидиполе нет компетентных работников газового хозяйства. Они сами глазами клипают как бараны. Понабирали по объявлению, а людям жить с этими трутнями. Там эти долги по карманам падают, все на машинах катаются, так сериалы посмотрели, музыку послушали и день прошёл. Это нужно в Одессу обращаться, здесь по месту у наших тупых ничего не разьяснится. Всех гнать, до одного!

    1. Вам 3 ланцюка здам у оренду, не дорого !

    2. Не поможет. Я с Одессы. Всё реже “тупаки”, которые ничего ответить не могут. Ответ один – начислили, оплати, мол вовремя показания подавать надо. Распечатали скриншот с подачей показаний. Ответ- с апреля 21 г. перерасчёт не делаем

    3. В Одесі теж саме. Я вже зверталася. У мене така ж сама ситуація як і в цього чоловіка. З однієї контори відправляють в іншу ,а з іншої назад. Ніхто нічого не пояснює. Я пишу листи на електронну адресу, а відповіді немає. Начальник нікого не приймає. Написано ,що записуйтеся на прийом після 9 серпня, а з 10 серпня особистого прийому громадян немає.

    4. Катруся, если Вы такие умные устройтесь на работу газового хозяйства и наведите там порядок, с уважением абонент!

  6. Та же история. только сумма долга висит 26 000!!!!! Кто знает (из собственного опыта) куда обращаться- напишите,пожалуйста. У меня по счетчику все оплачено,фото показаний отправляю вовремя, плачу тоже вовремя,звоню,приглашаю проверку!!!! Хрен там!!! У нас людей нет!!! А портить нервы счетами -всегда пожалуйста!!!Покажите мне страну.где такая же уродливая система!!!?????

    1. то что Вы платите,это идет им в карман,лично в самом газовом платила сумму 865.95 ,и чек дали,и все…и в след.месяце долг в сумме 865.95,приехали газовщики мол на отрезку,так как нет оплаты..показываю и квитанцию и чек…сказали что там сами тырят себе в карман,то парфюм,то трусы им приносят,вот и берут с наших денег.

    2. продам ланцюг з замком, 1 ключ у комплекті . не дорого !

    3. У нас точно такая же ситуация и такой же долг придумали . На мои попытки дозвониться , сначала сказали позвонить после 10 числа ,потом что завис компьютер ,а в следующие разы просто не брали трубку.

  7. Сил и здоровья дедушке, ну одной ,,Альтернативы”недостаточно. Нужны областные представители украинских информ, каналов и проверка,тогда,глядишь,зашевелятся. Если начальника с замом и гл бух.уволят.

  8. Уважаемые Пострадавшие, искренне всем сочувствую., Но наше сочувствие к сожалению ничем вам всем помочь не может. Поэтому, соберитесь все вместе и с при поддержке Альтернатива.орг, а так же всех кто Вам сочувствует, давайте проведем масштабную акцию протеста!!! Сколько еще нужно пройти унижений и оскорблений, сколько еще нужно нам выписать несуществующих счетов, чтоб наконец мы оторвали свой зад от диванов и пошли “постояти за свою гідність”??? Нам оголошують програму святкових запроваджень до дня незалежності, а ми кожен день ЗАЛЕЖНІ!!! Куди не глянь ми всюди залежні!!! Хочу спитати, навіщо нам святкувати день НЕЗАЛЕЖНОСТІ, як ми ніколи не бачили і невідомо де і яка вона НЕЗАЛЕЖНІСТЬ???

    1. продам ланцюг, катушка 1 кілометр. Вистачить на 1200 осіб. звертатись за телефоном .

    2. Ви майже всі тут хворі, хіба що окрім аноніма з ланцюгами та окрім Россомахи.

      Не пишіть дурниць, та не вводьте інших людей в оману !

      Це про те, що заплатили за ‘воздух’

      Вся сума, яку сплатили зарахується на особовий рахунок. ! Якщо сума більша за показники, то вийде переплата. !
      Якщо у наступному місяці подасте у відведений термін показники (1 – 5) то виникне переплата. (Аванс !)
      Можете декілька місяців не платити. !!!
      Головне подавати щомісячно показники !

  9. Ваша НЕЗАЛЕЖНІСТЬ у гробу в білих тапочках!!! Святкуйте , дивіться, щоб тапки не загубили!!! Ха – ха – ха!!!

  10. Отправила в Черный список Одесса, пусть покажут всем, такой беспредел везде, и в районах и в городе 😒

  11. Когда был начальник Иванов,был боле-мения порядок,а теперь бардак,мало того,что деньги воруют,и платежки которые оплачены,идут с долгом,так еще и лишнее приписывают…сцуки…

  12. Для дебілів !!! До чого тут незалежність ??? Не плутайте божий дар з яїшнею ! Якщо Ви були дебілами в школі , не вчили і не знали історію і Вам , ” розумним ” дали трошки влади і Ви сіли в крісло в якесь газове господарство …і Ви тоді рулите !!! Ви голосуєТЕ за Януковичів , Коболєвих та інших клоунів – то Ви і отримуєТЕ , ТЕ , що маєте !₴ Вірніше , Вас мають ! Кожен народ відповідає за свій розумний вибір ! Не скігліть , як казав Азаров !!! А Мар*ян постоїть і піде ! Піде – ні з чим ! Бо , немає влади , а клоуни просто при владі . Ось так ! ДумайТЕ !

    1. Єдиний коментар, який дійсно заслуговує уваги.
      Повністю підтримую !
      дякую за правильну позицію!

    2. Назовите хотя бы одного за 30 лет!!! Янукович во всех бедах “незалежножной” все 30 лет виноват? Или вы, аноним, в школе не были дебилом, учили историю Украины с молоком матери, может намикаете на то, чтобы балатироваться. Вперёд, я за анонима голосовать буду!!! КТО со мной?

      1. Катруся, если Вы такие умные устройтесь на работу газового хозяйства и наведите там порядок, с уважением абонент!

  13. Лучше бы он миллион баксов потребовал и вертолет а не снять долг за газ, мелко мыслит старикан

  14. Ув. Аноним – незалежність дає кожному Громадянину право вибору у прийманні своїх рішень, це є основою незалежності!!! У нас такого вибору немає , ми виконуємо весь час чиюсь волю , нас ще ніхто не спитав навіть, я вже не кажу запропонував про наші бажання чи пропозиції… Тому, гарне питання, хто насправді дибіл???

  15. В БОЙ ИДУТ ОДНИ СТАРИКИ!!! О це ми вже дожили !!! Дуже соромно…

  16. Хочу что бы спустились кавказцы с гор и дали нам всем пи…..

  17. Це просто ШОПА 🙂

    Люди вживають алкоголь, палять, п’ють каву і чай, їдять шоколад і потім дивуються, коли один з них вдається до дурниць, щоби привернути до себе увагу.

    Нормальний/тверезий/розумний споживач просто сплатив би 300 куб.м газу за лютий через Приват24, зазначивши покази лічильника у вікні терміналу, а у разі надходження претензій/рахунку за неспожитий обсяг просто спочатку би звернувся до автора претензії з заявою про звірку стану розрахунків, а при недосягненні бажаного написав би скаргу на дії постачальника/розподільника газу як соціально значущого товару з викладенням дійсних обставин, додав би до скарги копію претензії/рахунку, копію заяви про звірку, копію акту звірки, копії квитанцій про сплату за газ за січень, лютий і березень, фотографії лічильника з фотографіями пломб з показами за січень, за лютий і за березень, і відправив скаргу з додатками за місцезнаходженням газорозподільної організації, газопостачальної (якщо вони різні), НКРЕКП та Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини цінним листом з описом вкладення і повідомленням про вручення.

    Причину несвоєчасної (простроченої) оплати за газ слід зазначити таку: виконання ч.1 ст.117 Конституції України, додержання запроваджених постановами Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211, від 20.05.2020 №392, від 22.07.2020 №641, від 09.12.2020 №1236 зі змінами і доповненнями карантину та обмежувальних протиепідемічних заходів. Якщо попросять уточнити – пояснити, що під час епідемії пріоритет при розподілі статей сімейного бюджету надається оплаті їжі, ліків, засобів індивідуальнолго захисту і послуг лікарів.

  18. Идите вы нахер просто сплатити за воздух,ты наверное там у корыта

  19. Как обстоят дела? Снял оковы,или продолжает бастовать?

  20. За такий вчинок Казиміровичу честь і хвала. Може таким чином він приверне увагу громадкості на бардак і безпорядки в газовому господарстві. Може газові “пани” нарешті побачать себе зі сторони. Є пропозиція усім перейти в “Нафтогаз України і таким чином закрити газове як лишній баласт для населеня. Народ збереже нерви і гроші.І порядку буде більше.

  21. Катруся, если Вы такие умные устройтесь на работу газового хозяйства и наведите там порядок, с уважением абонент!

  22. Ви майже всі тут хворі, хіба що окрім аноніма з ланцюгами та окрім Россомахи.

    Не пишіть дурниць, та не вводьте інших людей в оману !

    Це про те, що заплатили за ‘воздух’

    Вся сума, яку сплатили зарахується на особовий рахунок. ! Якщо сума більша за показники, то вийде переплата. !
    Якщо у наступному місяці подасте у відведений термін показники (1 – 5) то виникне переплата. (Аванс !)
    Можете декілька місяців не платити. !!!
    Головне подавати щомісячно показники !

  23. не доводите себя до такого
    подавайте вовремя показатели газа

Comments are closed.