СУД ОБ’ЄДНАВ СПРАВУ БОКСЕРА МИКОЛИ БУЦЕНКО ЗІ СПРАВОЮ ЙОГО СПІЛЬНИКІВ

Кількість переглядів 1265

Суд об’єднав в одне провадження справу по перешкоджанню законній професійній діяльності журналістів та нападу на журналістів «Альтернатива.орг» з боку боксера Миколи Буценка, його батька Валерія Буценко та їх родича Ігоря Кравченко.

02 листопада 2021 року на попередньому судовому засіданні суддя Овідіопольського районного суду Жижка Олена Валентинівна ухвалила об’єднати провадження № 1-кп/509/624/21 відносно обвинувачених Буценко Валерія Миколайовича і Кравченко Ігоря Юрійовича з провадженням № 1-кп/509/716/21 відносно обвинуваченого Буценко Миколи Валерійовича. Об’єднаної справі привласнений єдиний № 509/3121/21.

Відразу після ухвали про об’єднання, суддя Жижка О.В. ухвалила самовідвід у зв’язку з тим, що на стадії досудового розслідування вона розглядала скаргу адвоката Терещенко Іллі Ігоровича щодо відводу слідчого у кримінальному провадженні відносно Буценко М.В.

Наразі автоматизована система визначить нового головуючого після чого буде призначена нова дата попереднього засідання по об’єднаної справі № 509/3121/21.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “СУД ОБ’ЄДНАВ СПРАВУ БОКСЕРА МИКОЛИ БУЦЕНКО ЗІ СПРАВОЮ ЙОГО СПІЛЬНИКІВ

  1. Роман, нам ще цікава про Нікітінського…
    Коли вже туди?

  2. Відразу після ухвали про об’єднання, суддя Жижка О.В. ухвалила самовідвід у зв’язку з тим, що на стадії досудового розслідування вона розглядала скаргу адвоката Терещенко Іллі Ігоровича щодо відводу слідчого у кримінальному провадженні відносно Буценко М.В. …
    А ВОНА МАЛА ПРАВО ОБ”ЄДНУВАТИ???!!!

  3. Суддя ст. 76 КПК взагалі не читала?

Comments are closed.