НА ЗАВТРА ЗАПЛАНОВАНА ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Кількість переглядів 1603

Овідіопольська селищна рада наголошує, що завтра 12 листопада 2021 року об 11 години в відбудеться позачергове пленарне засідання Овідіопольської селищної ради.

Місце проведення пленарного засідання: зал засідань по адресу смт Овідіополь, вул. Т.Шевченка, 169.

  1. Про внесення змін  до рішення селищної ради від 05 лютого 2021 року № 78-VIII «Про затвердження селищної цільової програми соціальної підтримки населення на 2021-2025 роки «Соціальний захист населення в Овідіопольській громаді»
  2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 15 березня 2021 року №146-VІІІ «Про затвердження Програми підтримки та розвитку комунальних підприємств «Водопостач», «Кришталь», «Миколаївський комунгосп» Овідіопольської селищної ради на 2021 рік»
  3. Про внесення змін до рішення селищної ради від 5 серпня 2021 року № 432-VІІІ «Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Овідіопольської селищної ради на 2021 рік»
  4. Про внесення змін до рішення селищної ради від 05 серпня 2021 року № 431-VІІІ «Про затвердження Програми розвитку земельних відносин та містобудівної діяльності Овідіопольської територіальної громади на 2021-2025 роки»
  5. Про внесення змін до рішення селищної ради від 23 грудня 2020 року   № 33-VIII «Про місцевий бюджет Овідіопольської селищної територіальної громади на 2021 рік»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

27 thoughts on “НА ЗАВТРА ЗАПЛАНОВАНА ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

  1. А почему не ведется онлайн трансляция на ютуб это же стоит копейки? зато как познавательно будет

  2. Если кто знает, скажите пожалуйста, когда будет отчёт об использовании бюджетных средств за 2021год?

      1. Роман, вас кто-то обидел??? Что за тупорылый ответ!? Не знаете ответа – оставьте этот вопрос без своих “комментариев”.

          1. Нет, я не обиделся. Просто не понимаю людей, которые не знают ответ, пытаются просто что-нибудь ляпнуть. Я задал конкретный вопрос, и хочу получить конкретный ответ. Если вас это чем-то зацепило, потому что не знаете ответ(как журналист), тогда не могу попросить у вас прощения – это ваши личные проблемы.

      2. И я предпологаю, что как журналист, вы “тухнете”, потому что не можете с камерой и микрофоном задать этот вопрос местной власти))) Печалька

        1. Я не выполняю хотелки чьи-то. Когда меня что-то интересует, я спрашиваю сам у того, кто обладает такой информацией.

          1. Так ведь и я изначально задал вопрос тем, кто обладает данной информацией))) А теперь вопрос вам: сколько будет стоить интервью, с интересующим меня вопросом, у местной власти????

            1. Тут не поселковый совет и не комната приема депутатов!!!
              По всем вопросам по поводу работы редакции, необходимо обращаться ЛИЧНО в редакцию: пгт Овидиополь, ул. Портовая, 7

  3. Ромчик, ты ПОЦ, веди себя с людьми как полагается, а не как хамло. Ты живешь в Овидиополе и уважай земляков

  4. Еще раз повторяю от твоих аргументов тошнит.

      1. он тока может бабок ганять на базаре.атам получил откат

  5. Шо чкийсь там Вовчик, шо якись анонім – одна сpaka !

    якщо прослідкуВАТИ коментарі анонімного Вовчика у Вайбер групі Овідіополь,
    то окрім явно вираженого розладу функції словесного потоку (медичними термінами визначається як ПОНОС) важко знайти якісь дійсно актуальні питання в яких би прослідковувалась якась більш-менш конкретна логіка !

    ВОВЧИКу – ти лише віртуальний міф який ніколи не відкриє свого лиця …
    Ти боїшся , що як тільки шановна публіка тебе впізнає, ту той же час “здуєшся” у прямому сенсі …

  6. Якщо чесно, то я дуже здивований, що хтось пристально слідкує за моїми коментаріями
    , та ще й намагається дати оцінку моїм висловлюванням. Дякую за вашу увагу))) Залишайтеся на зв’язку – Ваш дзвінок дуже важливий для нас)))))

    1. там і слідкувати нічого… відкриваєш групу Овідіополь і понесло…..

      до речі, не коментаріями, а коментарями. Раджу виключати русизми …

  7. Гроші гроші гроші, комунальні підприємства, комунальні підприємства, а не чи не є це простим розкраданням державних коштів,? Вони повинні сидіти в тюрмі і це так і буде рано чи пізно, але сядудь.

  8. Дядик на каждом углу хвастается ,что он работает без дотаций ,а это слово заменили на программу пидтримки розвитку .КЛАСС !!!!! Все склады почищены и сданы на метал ,ничего не делает и получает от головы пидтримку в лице целой программы.

  9. Дядик на каждом углу хвастается ,что он работает без дотаций ,а это слово заменили на программу пидтримки розвитку .КЛАСС !!!!! Все склады почищены и сданы на метал ,ничего не делает и получает от головы пидтримку в лице целой программы.

  10. Пусть Савельева внесёт изменение и заберёт участки у своих сотрудников, которые она разбазарила. которые должны были быть для атошников. Вот от этого была б польза!

Comments are closed.