СУДДЯ ІЛЛІЧІВСЬКОГО СУДУ ВЕРГОПУЛО ІСТОТНО ПОРУШИВ НОРМИ КПК?

Кількість переглядів 1386

Після тривалої перерви та зміни складу колегії Одеського апеляційного суду, суд поновив розгляд апеляційної скарги на Вирок Іллічівського міського суду з приводу конфлікту, що стався ще 06 вересня 2017 року у Чорноморському РАЦСі.

Під час засідання несподівано з’ясувалось, що суддя Вергопуло Костянтин Вікторович, який був головуючим по справі № 501/2928/17 при розгляді у першій інстанції, чомусь зачитав Вирок, який істотно відрізняється від паперового варіанту Вироку.

Вирок підлягає скасуванню… та направленню на новий судовий розгляд у зв’язку з істотними порушеннями норм КПК…
Вирок який був проголошений та Вирок, який в друкованому вигляді долучений до матеріалів провадження є зовсім різний… На двох аркушах текст, який зазначений у письмовому вигляді, однак його немає на аудіо записи…
”, таке наголосила прокурор під час судового засідання.

У зв’язку з таким несподіваним поворотом у справі, захист запросив перерву для вивчення цього питання та викладення своєї думки у письмовому вигляді.

Для довідки: Наша редакція давно спостерігає за цією справою і навіть проводила власне журналістське розслідування в ході якого за заявою потерпілої відкривалось кримінальне провадження та була спроба звинуватити головного редактора «Альтернатива.орг» у втручанні в приватне життя.

Це дуже суперечлива справа в якої банальну «лайку» двох жінок перетворили у кримінальну справу в ході якої були розкрити деякі нюанси «фальсифікації» в якому замішані, і працівники Чорноморського РАЦСу, і лікарі Чорноморської лікарні, і, можливо, слідчі органи, які завжди «кладуть» в матеріали кримінального провадження лише те, що їм вигідно, найчастіше ігноруючи істину.

В ході нашого журналістського розслідування з’ясувалось, що:

  • працівники РАЦСу можуть лежати на лікарняному ліжку зі струсом мозку та одночасно заповнювати службові документи на своєму робочому місці;
  • при цьому лікарі запевняють, що «хвора» нікуди не уходила з палати,
  • а службове розслідування управління юстиції стверджує протилежне та вказує, що потерпіла була на роботі при цьому мала відкритий «лікарняний» з діагнозом струс мозку.

І, як наслідок явного «фабрикування» справи, Вирок Іллічівського міського суду Одеської області не влаштував нікого:

  • Обвинувачена Петрова (Вовчук) та її захисники вважають, що в діях Тетяни немає складу злочину, цивільний позов не підлягає розгляду, а кримінальне провадження проти неї негайно повинно бути закрито;
  • Потерпіла Щербакова та її захисник вважають перекваліфікацію справи з ч.2 ст.350 на ч.1 ст.125 невірної та те що цивільний позов задоволений не у достатньому обсязі;

Яке рішення прийме колегія Одеського апеляційного суду? Сподіваємось дізнаємось про це 01 грудня 2021 року об 11 години ранку.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “СУДДЯ ІЛЛІЧІВСЬКОГО СУДУ ВЕРГОПУЛО ІСТОТНО ПОРУШИВ НОРМИ КПК?

  1. Іллічівський міській суд Одеської області :

    РІШЕННЯ № 2011/0/15-21 від 21.09.2021 року звільнити Вергопула Костянтина Вікторовича з посади судді Іллічівського міського суду Одеської області у зв’язку з поданням заяви про відставку:
    https://hcj.gov.ua/doc/doc/12067

  2. Кому потрібен звільнений з суддів Вергопуло, якщо в Овідіопольському районному суді так само досі “судить” Кириченко?

    По справі Орєхова 509/6714/19 Кириченко знищив офіційний аудіозапис судового засідання і так само як і Вергопуло, проголосив постанову від 31.01.2020 так, що зміст проголошеного взагалі не збігається зі змістом ним же написаного і підписаного.

    Орєхов подав апеляцію на постанову Кириченка, де про це прямо зазначив, але Одеський апеляційний суд проігнорував цей довод і легалізував практику Кириченка.

    Скажете, що Романадзе про це нічого не знав?

    ДОСТЕМЕННО ЗНАВ, бо сам в Одеському апеляційному суді під присягою дав завідомо неправдиві свідчення як свідок, і сам Романадзе ходив своїми ногами поза судовими засіданнями (неофіційно) і до Кириченка і до судді Одеського апеляційного суду Толкаченка, переконуючи їх у тому, що Орєхов – алкоголік-водій.

    Тому, шановні читачі, поширювану Романадзе інформацію сприймайте як суб’єктивну і комусь потрібну.

    1. Орехов перестань бухать за рулем и стоять ночью в поле с малетними детьми.

Comments are closed.