ЦНАП СМТ ТАЇРОВЕ: ДОСІ НЕМАЄ ДОЗВОЛУ НА БУДІВНИЦТВО

Кількість переглядів 1524

Замовник будівництва будинку Центру надання адміністративних послуг в смт Таїрове у третій раз не зміг зареєструвати важливий документ без якого таке будівництво неможливе. Чергове Повідомлення про початок виконання будівельних робіт залишено без розгляду. На сайті Порталу Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва інформація про це розміщена 06 грудня 2021 року.

Цього ж дня журналісти «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» побували на місці будівництва та знову викликали поліцію.

Зі слів представника генерального підрядника ТОВ «БЕНЕБІЛД» (код 41054665), який перебував на будівельному майданчику за адресом: смт Таїрове вул. 40-річчя Перемоги, 53/1, на даний час ніяких будівельних робіт не ведеться, а лише відбувається розвантаження будівельних матеріалів.

Але на головне запитання – «Хто побудував фундамент та провів комунікації?», – відповіді досі немає!

Сьогодні ми написали скаргу в Державне агентство водних ресурсів України, які є засновником замовника цього будівництва ДП «ООДБВО» з метою припинення зайвого витрачання бюджетних коштів та запросили “втрутитись в діяльність Державного підприємства «Одеська об’єднана дирекція будівництва водогосподарських об’єктів» та змусити внести необхідні коригування у проєкт та кошторис”.

Почекаємо на розгляд скарги та звернемось до поліції з запитом – чи зареєстровані наші заяви до Єдиного реєстру досудових розслідувань?

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ЦНАП СМТ ТАЇРОВЕ: ДОСІ НЕМАЄ ДОЗВОЛУ НА БУДІВНИЦТВО

  1. Як це “продлєвать”?
    А попередні дописи про неможливість будівництва у 2022 році?
    Виявляється, знову збрехав сам собі?

  2. Тимур полностью все провалил

Comments are closed.