МЕШКАНЦІ ТАЇРІВСЬКОЇ ОТГ СКАРЖАТЬСЯ НА РОБОТУ МАРШРУТУ №78

Кількість переглядів 1427

Цей маршрут обслуговує компанія «Таїровтранссервіс». Про це пишуть журналісти ПММ.

Є в Одесі приміський маршрут №78, яка ходить від кінцевої біля «Привозу» через 7-й кілометр, Сухий Лиман та селище Таїрове до іншої кінцевої біля ринку «Південний». І останнім часом курсувати вона стала дуже рідко.

Ще влітку минулого року цей маршрут ходив з інтервалами в 10-15 хвилин, але вже до грудня 2021 року маршрут погіршився – автобус став ходити раз на годину, причому частина рейсів регулярно пропускаються в самому непередбачуваному вигляді.

Жителі Сухого Лиману навіть створили спеціальну групу в месенджері «Viber», в якій діляться інформацією про графік руху маршрутки та повідомляють, чи виконується той чи інший рейс. При цьому жителі, які регулярно користуються цим маршрутом, також уточнюють, що погіршився і технічний стан автобусів, які працюють на маршруті.

Нагадаємо, що для жителів Таїрівської громади було запущено безплатний соціальний маршрут. На сьогодні їх два, але незабаром має з’явитися ще один. Перший соціальний автобус курсує зі смт Таїрове до майдану Незалежності, а другий маршрут слідує із Сухого Лиману до КДЦ у ЖМ «Райдужний». Автобуси працюють 6 днів на тиждень, крім неділі.

Публікуємо розклад соціальних маршрутів (автобусів):

Джерело: ПММ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
5
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “МЕШКАНЦІ ТАЇРІВСЬКОЇ ОТГ СКАРЖАТЬСЯ НА РОБОТУ МАРШРУТУ №78

  1. Хвала мораитес!!! Когда тупые госслужащие занимают посты, то результат очевиден

  2. В овідіополе такая же ситуація.і ще хуже

    1. Что за бред? Вы что создаёте свою реальность? В Овидиополе с маршрутами как раз все отлично.

Comments are closed.