ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: ПРИКЛАД, ЯК «РУСЬКИЙ МИР» «КАЧАЄ ПРАВА» ТА СТВОРЮЄ ПРОБЛЕМИ ДЛЯ ЗАКОНОСЛУХНЯНИХ УКРАЇНЦІВ

Кількість переглядів 1563

Після шести років судових спорів, Верховний суд України поставив крапку у спорі між двома власниками садового будинку № 1-А у садовому товаристві «Агронавт» (смт Великодолинське), та затвердив спосіб поділу колишнього спільно сумісного майна на спільне часткове володіння. Але не так сталось, як казилось – виконати рішення суду виявилось не так просто, особливо коли іншу сторону представляє громадянин російській федерації, країни, яка вже 8 років веде агресивну війну проти України.

До редакції звернулась мешканка СТ «Агронавт» Світлана Буйноза. У свій час, Світлана придбала садовий будинок сумісно з Котенко Ганною Іванівною, чий син Костянтин був зятем для Світлани Буйнози. Звичайно кошти на придбання будинку, напевно, давав сам Костянтин, але оформлював він нерухомість на свою маму, саме тому, що він не мав українського громадянства, а відмовлятись від паспорта з «двоголовою обскубаною куркою» російській федерації він не бажав.

Саме тому, на мою думку, вже після розлучення доньки Світлани з Костянтином, розв’язати питання поділу майна мирним шляхом не вдалось. Довелось йти до суду.

Проте, навіть після отримання остаточного рішення суду, проблема нікуди не зникла. Колишній зять та власник паспорта з «двоголовою обскубаною куркою» Котенко Костянтин Володимирович діяв нахабно та з використанням сили, як й весь «руський мир». Ніякі договори, ніякі рішення суду його не цікавлять. Тільки його думка, навіть якщо вона й абсурдна.

02 грудня 2022 року Світлана Буйноза запросила нас до себе з метою зафіксувати абсурдність та беззаконність дій Костянтина Котенко, який поводиться у приватній власності іншої людини, як господар. Синдром агресора, напевно, глибоко сидить у мізках власників пасторів з «двоголовою обскубаною куркою» російської федерації.

Після нашого приходу до будинку Світлани, довелось викликати поліцію та заявити, що порушуються її права, що вона не може реалізувати рішення суду, який визнав яким чином необхідно зробити поділ майна, що є приміщення, а саме гараж, який визначений 100% за Світланою Буйноза, але особа, яка навіть не є власником, усіма способами намагається перешкодити привести все у законний порядок, при цьому використовує поради адвокатів через телефон.

Тривали суперечки показали, що отримати рішення суду в Україні, ще не означає його виконання. Все завдяки абсолютній бездіяльності поліції, яка потакає особі, яка за довгі роки перебування на території України не отримала паспорт громадянина нашої держави та ще й має, за нашою інформацією, родичку (донька від іншого шлюбу), яка у 2015 році перебувала у лавах збройних сіл агресора – російській федерації.

Не зважаючи на це, Світлана Буйноза продовжить відстоювати свої права, навіть, якщо поліціанти грудьми стануть за представника країни-агресора. Цього разу розійшлись на тому, що Світлана знаходить будівельників, які прийдуть з інструментом та матеріалами та почнуть виконувати роботи з метою розділу будинку, як визначено у ході судового розгляду та як остаточно затвердив Верховний суд України.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: ПРИКЛАД, ЯК «РУСЬКИЙ МИР» «КАЧАЄ ПРАВА» ТА СТВОРЮЄ ПРОБЛЕМИ ДЛЯ ЗАКОНОСЛУХНЯНИХ УКРАЇНЦІВ

  1. Гражданина РФ на кислород из дома и из страны

Comments are closed.