В ОВІДІОПОЛІ ПОЛІЦІАНТИ ВИЯВИЛИ ВОДІЯ З ЯВНИМИ ОЗНАКАМИ СП’ЯНІННЯ

Кількість переглядів 4435

24 грудня 2022 року поліціанти виявили автомобіль VW Golf д/з ВН7364МО, який рухався вулицями Овідіополя з порушенням правил дорожнього руху. Вимогу поліціантів зупинитись водій не виконував.

Після недовгої погоні, на перехресті вулиць Дністровська та Євгена Колісниченка водій не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та зіткнувся зі стовпом.

Водієм виявився місцевий, мешканець вул. Євгена Колісниченка Вадим Мацапура, який відразу став робити вигляд, що він нібито не керував транспортним засобом.

Мацапура В. А. мав явні ознаки сп’яніння, але від проходження тесту на вміст алкоголю у крові відмовився. На нього були складений протокол про адміністративне правопорушення по ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, сп’яніння) та виписані постанови по ст. 126 ( Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) та по ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку).

Автомобіль VOLKSWGEN GOLF 2000 р. в., VIN: WVWZZZ1JZ1W163281.

На 10 січня 2023 року запланований розгляд протоколу по ст. 130 КУпАП в Овідіопольському районному суді Одеської області.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ ПОЛІЦІАНТИ ВИЯВИЛИ ВОДІЯ З ЯВНИМИ ОЗНАКАМИ СП’ЯНІННЯ

  1. Докатался бухим… сколько веревочки не виться…

  2. Мацапура Вадим Андреевич, 27.05.1986 г.р., с. Гончаровка Суджанский район Курская область Россия. Проживает в пгт Овидиополь ул. Евгения Колисниченко дом 176. Имеет СТО.

  3. Вадим вырос в Овидиополе и мама его местная, зачем уже приписывать его место рождения

  4. От народ….
    Скоро друг друга жрать начнут.

  5. Там и полицианты тоже бухие. По роже видно. А что в кадре делает одна знаменитая овидиопольская особа. Точнее Толик Лысенко на кого он работает? По ходу на того кто нальёт.

  6. допрыгался
    теперь полицаи заимели себе бесплатное сто

  7. Мацапура курит наркотики………..хотя кто ее сегодня не курит))))))))))))))))

  8. На общественные работы его, чтобы дурь и алкоголь испарялся.

  9. Що за люди,нащо сідати за кермо, в п’яному вигляді,собі біди наробить, та людям,позбавити посвідчення водія назавжди,і крапка

  10. Красавчик-алкаголик,,,теперь пешком ходить будет

  11. Чому представники правоохоронних органів при виконанні службових обов’язків розмовляють не державною мовою, а мовою окупанта? Вони порушують законодавство України!

Comments are closed.