ЧОМУ ТАЇРОВСЬКА ВЛАДА НЕ ЗАЦІКАВЛЕНА ПОВЕРНУТИ ВТРАЧЕНІ ЗЕМЛІ ГРОМАДИ?

Кількість переглядів 1343

Приморським районним судом міста Одеси розглядається кримінальне провадження за звинуваченням групи осіб у незаконному заволодінні земель Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області.

На 23 грудня 2022 року було заплановане чергове засідання, яке не відбулось з причини неявки одного обвинуваченого разом з адвокатом. Справу перенесено на 26 грудня.

Журналіст Володимир Букач пояснив редакції «Альтернатива.орг», що він повідомляв керівництво Таїровської селищної ради про цей процес, але керівництво не проявляє зацікавленість примати участь у справі, як потерпіла сторона.

Напевно понад 9 млн гривень, в які прокуратура оцінила втрачені землі, зараз не потрібні владі Таїровської ОТГ.

Редакція «Альтернатива.орг» спробує слідкувати за процесом. Може і юридичний відділ Таїровської селищної ради виявить зацікавленість та почне приймати участь у засіданнях.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “ЧОМУ ТАЇРОВСЬКА ВЛАДА НЕ ЗАЦІКАВЛЕНА ПОВЕРНУТИ ВТРАЧЕНІ ЗЕМЛІ ГРОМАДИ?

  1. Воршанидзе ты сначала землю верни, которую ты украл себе на Казачьем поле. А потом будешь писать и о других……. “Пес вонючий!!!”

  2. Всё уже украдено до нас. Ахаха. Ці руки нічого не крали

  3. Папка крав сам, а цей бородатий запустив красти танкистів

  4. Обычная схема – деньги, молчание, дело закрыто…

  5. Недавні актуальні новини Таїровської ОТГ.
    І так, шановні мешканці Громади цікава ситуація із перейменуванням вулиць у Таїровській громаді.
    Так, останнім часом секретар Таїровської селищної ради Орлов О.В. активно намагається піаритись на перейменуванні вулиці Маршала Жукова на вулицю полковника Віталія Гуляєва.
    Після ознайомлення із численними публікаціями в яких піариться Орлов, довелось провести інсайдерське розслідування і факти виявились шокуючими.
    Виявляється, секретар Орлов усіляко затягував та перешкоджав проведенню перейменування.
    22 вересня 2022 року відбулось засідання комісії по перейменуванню вулиць Таїровської громади, на якій депутат Топольницький подав звернення про перейменування вулиці Маршала Жукова на полковника Віталія Гуляєва. Натомість , секретар ради Орлов О.В., який очолює комісію з перейменування вулиць усіма зусиллями намагався не розглядати питання стосовно перейменування вулиць та взагалі ігнорував звернення депутата Топольницького.
    Звернення Топольницького підтримав депутат Синіговець, який вступив у спір із Секретарем Орловим О.В., висловив обурення стосовно бездіяльності Орлова О.В. не розгляду питання перейменування вулиці Маршала Жукова і термінового винесення цього питання на пленарне засідання сесії ради.
    Після палкого спору між Орловим та Синіговцем, Орлов раптово закрив засідання комісії, без пояснення жодних причин.
    Варто зазначити що у країні в якій іде війна, боротьба із російським агресором, жоден керівник Таїровської селищної ради не підтримали депутатів Топольницького та Синіговця з питання перейменування вулиці Маршала Жукова.
    Тож постає питання, чому керівник місцевої партії Слуга Народу Мораітес не підтримує напрямок своєї політичної партії, а потурає посадовцям ОПЗЖ.
    29 вересня 2022 р. терміново скликали комісію з перейменування вулиць та все ж таки під тиском депутатів секретар Орлов доповів, що він підтримує наполегливість депутата Синіговця та не заперечує проти перейменування вулиць.
    Як чітко вбачають мешканці Громади , фактичний керівник Таїровської селищної ради в особі Орлова до останньої миті та усіляким чином постійно відтягує розгляд питань, які стосуються Української державності, і лише коли спільними зусиллями наші громадяни у черговий раз дають відсіч агресору і приховані колаборанти втрачають надію на “певні події” …. лише тоді вимушено в Таїровській громаді приймаються рішення.

  6. Українська з расійскім аакцентом. Рома, перш ніж рядитись у патріоти з початку сі навчи вкраїнської ).

Comments are closed.