НОЖИЦІ У ГОРЛІ: У ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ ЗНАЙДЕНИЙ ТРУП ЧОЛОВІКА З РІЗАНОЮ РАНОЮ

Кількість переглядів 5219

19 січня 2023 року в смт Великодолинське у будинку № 18 по вул. Затишна знайдений труп чоловіка – Андрієць Геннадія Олександровича. У трупа Геннадія був різана рана, за попередньою версією, від ножиць.

Поки слідством розглядається основна версія – самогубство. Призначена експертиза, яка спробує надати відповідь на запитання, чи сам собі Геннадій увігнав у шию ножиці, чи це відбулось за сторонньою допомогою.

За фактом виявлення трупу зареєстроване кримінальне провадження. Триває слідство.

Нагадаю, що Геннадій Андрієць був героєм нашого репортажу від 20 вересня 2020 року, коли ми виявили його у стані алкогольного сп’яніння за кермом його автомобілю АЗЛК-2141 д/з 081-83 ОА 16-го регіону. Того разу в машини разом з ним перебувала його дружина Оксана Андрієць та двоє неповнолітніх дітей. Стан Оксани Андрієць також викликав запитання, а поведінка обох була явно неадекватна.

Подивитись ті події можна тут:

Відповідно до інформації з сайту «Судова влада», Геннадій Андрійєць був фігурантом неодноразових адміністративних правопорушень, які пов’язанні з керуванням автомобіля у стані алкогольного сп’яніння. Саме за два дні до нашого репортажу – 18 вересня 2020 року Постановою Овідіопольського районного суду Одеської області Геннадій Олександрович був притягнутий до відповідальності по ч. 2 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та оштрафований на 20 тис. 400 грн. Його автомобіль АЗЛК-21412 на підставі тієї Постанови повинен був вилучений та примусово реалізований на аукціоні.

Також Геннадій притягувався до відповідальності за домашнє насильство та за невиконання батьківських обов’язків. Але, окрім адміністративних проступків, Геннадій Андрієць є фігурантом кримінального провадження в рамках якого його обвинувачують у побитті громадянина Мороз Ігоря Андрійовича та громадянина Дойжа Івана Борисовича.

Крім всього цього, на розгляді Овідіопольського районного суду Одеської області перебуває кримінальне провадження за умисне нанесення Геннадієм тілесних ушкоджень своїй дружині Андрієць Оксані Олександрівни.

Однозначно можна констатувати, що Геннадій Андрієць був злісним порушником закону та правопорядку, що, мабуть, і привело його до такого сумного кінця – ножиці у горлі.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали на тему:

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

16 thoughts on “НОЖИЦІ У ГОРЛІ: У ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ ЗНАЙДЕНИЙ ТРУП ЧОЛОВІКА З РІЗАНОЮ РАНОЮ

  1. Убийца парикмахер, дело раскрыто

      1. Дудка уже дома. Прячся рома он скоро придёт.

  2. Да,если Варшика завалят,подозреваемых будет очень много))))

  3. Лучше не за валят а абассать его и на видео снять пусть будет известным.

    1. ЭтоДудку скоро обоссут😄😄😄😄😄

      1. Навряд ли его обоссут дудку гончаров выйдет скалотят новую банду и будут вас обсыкать дураков поклонников варшика и поверьте обоссут один уже дома сейчас и второй появится и будет веселье будет опять дружная компашка дудка питкин и гончаров. Вы все слабые сплетники а они сильные и с деньгами по этому хочу посмотреть как вы их будите обсыкать при встрече.

        1. Кто сильные Питкин который ходит толпой боится что прибьют или дудка который прячется за пастера или жирная свинья 😄😄😄😄😄😄😄😄эти ЗАТЫЧКИ……

  4. Дудка что ты за себя пишеш оправдываеш все знают что ты черт….

  5. Здесь себя оправдывает Дудка бедняга от своего имени слабо у него по жизни всегда слабо и в постели тоже ….

    1. Думаю Дудке вообще пох&й что здесь происходит 😂
      Тема то о другом,у человека ножницы в шее,а у Варшанидзе палка в жопе,незнаю даже что лучше

      1. Дудка хорош себя отмазывать ,палка в жопе как раз у тебя ,потому и дома сидиш 😁😁😁😁😁

        1. Ему мамка сказала чтобы сидел тихо а мамку надо слухать ,бо папа приедет и почку отобьет…

Comments are closed.