ОВІДІОПОЛЬ: В РЕЗУЛЬТАТІ ДТП ПОСТРАЖДАЛІ ВОДІЙ ТА ПАСАЖИР МОПЕДА

Кількість переглядів 6033

01 березня 2023 року в смт Овідіополь трапилась дорожньо-транспортна пригода в результаті якої постраждалі двоє осіб – водій та пасажир мопеда.

Олександр Чабан керуючи мопедом по вул. Мечникова при виїзді на головну дорогу не надав перевагу автомобілю BMW 320d д/з ВН6546ІО (VIN WBAAL710X0KE54750), який рухався по вул. Транспортна з боку вул. Одеська у напрямку вул. Т. Шевченка.

З травмами різного ступеня тяжкості двоє постраждалих – водій Олександр Чабан (1973 р. н., смт Овідіополь, вул. Нова,22), та пасажир Анатолій Костенюк (1981 р. н., смт Овідіополь, вул. Соборна, 80), були доставлені до Овідіопольської лікарні. За свідченнями свідків, водій мопеда Чабан О. В. мав всі ознаки алкогольного сп’яніння. Остаточний діагноз буде встановлено в результаті експертизи.

На місці працювали поліціанти. Вирішується питання реєстрації матеріалів до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

42 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: В РЕЗУЛЬТАТІ ДТП ПОСТРАЖДАЛІ ВОДІЙ ТА ПАСАЖИР МОПЕДА

  1. А чия беха? Номера навіть зняли, щоб не світити

      1. Весь кайф обломали… Дали б людям інтригу, можливість “сплєтні” порозводити, а так… Ех Романе, Романе…

    1. Не кто гос номер не снимал.Гос номер от удара оторвало и он являлся на дороге в нескольких метрах от машины Лично видел момент всего происшедшего. Водитель мопеда виноват он выехал на главную не убедившись в безопасности дальнейшего движения.

      1. Александр специально для тебя пишу на русском ты или выучи УКРАИНСКИЙ язык (мог уже фурункул тебе на яйца поц окупанский за год войны это сделать) или на русском пиши без ошибок. Я так понял ты или водитель этого корыта или неграмотный адвокат водителя).

        1. Не тебе мне указывать то на каком языке мне разговаривать или же писать. Половина нашего поселка разговаревают не на Украинском и ты будеш всем указывать на каком языке разговаривать людям?

          1. Так мені вказувати тобі падлюко на якій мові тобі кацап розмовляти. Знай свое місце а твое місце це вилизувати сраку Путіуну. Поки такі як ти собаки розмовляють на мові окупанта так і ракети рашистів падають на українську землю. Навідь грузин Варшанідзе вивчив мову щоб його не побили. Тому що с такими як ти розмова має бути короткою а можливо довгою залежить від того с чого тебе падло коли наші хлопці повернуться та почнемо фільтрувати то с чого тебе пристрелять, якщо с пістолета то розмова коротка, якщо з автомата то довга. А те що в нас пів селища хрюкають на мові Путіна та чекають руского міру та не знають міри про це всім відомо. Теперь пісня про тебе на твоїй мові
            https://www.youtube.com/watch?v=yYSOwXMES2o .
            Якщо вас назвали Саша член смоктати робота ваша. А коли це робить мені твоя жінка вона говорить на мого красеня Соловейко.

        2. Сделай себе фурункул на твой язык что бы не пNздел всякую хYйню.

  2. Треба ще з’ясувати хто був п’яний а хто ні. Чому на машині отразу номера зняли і не назвали призвище водія. Пасажир мопеда працює енергетиком дуже порядна людина. Я не думаю що він їхав з пьяним водієм мопеда. Хто був за кермом автомобіля?.

    1. Вы уверены в том что номера сняли? Вы это лично видели то как номера снимали? Нет? Ну тогда зачем пишите то чего не видели и не знаете то как было на самом деле?

  3. Какая разница кто был за рулём машины. Тут все очевидно, водитель мопеда выехал на главную дорогу не уступив дорогу автомобилю.

  4. Номера с машины никто не снимал. Номер слетел от удара. Номер который сзади есть просто на фото не видно. В статье написали номер машины.

    1. Головне те, що нікого не збентежило те, що у мопеда номерів нема ! Та ще й невідомо чи є взагалі права з категорією А1 у водія ,

  5. Мопед – це транспорт одномісний !
    Пасажир на мопеді це теж порушення !
    цікаво, чи було це зазначено у протоколі ?

  6. Жарук Микола
    Я надіюсь у вас е строховка
    Суд розбереться з роками

  7. Понажираются и гоняют по поселку алкашня. И пассажир и водитель мопеда были в умат пьяные. А если ребенка переходил бы дорогу?

  8. За рулём автомобиля была женщина. Её фамилия слишком известная поэтому и не была упомянута в статье). А разве на всех мопедах есть номера? И с какой скоростью ехал автомобиль? Столько вопросов в этой ситуации. И были ли пьяны водитель и пассажир мопеда установит экспертиза. Если автомобиль ехал на бешенной скорости (а это видно по состоянию мопеда) то и человека сбить мог бы. Сидят и строчат тут комментарии здесь шавки автоледи. И водителя и пассажира мопеда указали и фамилии и имена и домашний адрес. Укажите фамилию и адрес автоледи. Думаю для многих это будет неожиданным сюрпризом.

    1. На первом фото возле милиции спиной стоит водитель. Он никак не похож на девушку.

    2. Вон люди выше прекрасно знают что Жарук Николай. И за суд и ща страховку всё все знают.

  9. Роман, а Вы не охренели, публиковать личные данные участников ДТП??? И откуда у Вас такие данные??? При первой возможности заеду в НСЖУ, и точно такой же вопрос задам там. Это уже не первый случай, когда Вы разглашаете персональные данные людей без их согласия на то. И корочка журналиста, поверьте, не даёт Вам права этого делать. Есть Закон и Вы его нарушаете. Примите к сведению.

    1. Персональні дані людини захищені ст. 6 та ст. 7 закону України “Про захист персональних даних”. Проте, якщо уважно перечитати увесь закон, то можна побачити ст. 25 цього закону, яка обмежує дію цих статей при обробці персональних даних саме журналістом виключно для журналістських цілей. Ці персональні дані вказані у статті журналіста з метою інформування населення про осіб, які грубо порушують закон.
      Атож ніякого порушення закону з мого боку немає. Навчиться читати закон повністю, а не тільки його частину.

      1. З яких пір, такі журналісти як Ви, до рішення суду, вирішують, хто грубо порушив закон, а хто ні??? Сумніваюсь, або навіть впевнений, що Ви не маєте таких повноважень.

          1. Я Вас зрозумів. Навіщо відразу до суду, я краще поїду на Романа Кармена.

            1. Я вже мав опит спілкування з правоохоронцями. Навіть відкривали кримінальне провадження – я опублікував лікарняний лист:
              «ФИКТИВНЫЙ БОЛЬНИЧНЫЙ», ИЛИ ПОДДЕЛКА ДОКУМЕНТОВ В ЧЕРНОМОРСКОМ ЗАГСЕ?
              Але обісрались – журналіст має право публікувати таки документи. Головна умова – законність отримання. Але я не повинен доказувати законність отримання цього документа та повідомляти про джерело отримання. Це їх забота доказати незаконність отримання.
              Стаття за 2019 рік. Підозри так і не було. Справу закрили! Тому, що я журналіст і мій обов’язок показати несправедливість, навіть якщо для цього треба опублікувати документ з обмеженим доступом!

        1. Також рекомендую тебе почитати ст. 29 закону України “Про інформацію” де вказано, що обмежена інформація, яка має суспільний інтерес може бути поширена, якщо право громадськості знати цю інформацію переважає потенційну шкоду від її поширення.
          До суспільного інтересу, зокрема, віднесена інформація, яка демонструє негативні наслідки діяльності фізичних осіб. У даному випадку абсолютне ігнорування правил дорожнього руху призвело до пригоди в наслідок якої нанесена фізична, матеріальна та моральна шкода.

  10. Пострадавшим, скорейшего выздоровления

  11. Пишу для дебNов таких как аноним и банда Гончарова,надо было приехать на место ДТП и посмотреть где был номер и кто был за рулём авто.

    1. А ты Олежка там был? В кустах срал?.

      1. А ви бачу там не були і все знаєте. Такі всі розумні. Люди самі розберуться між собою, головне що всі живі. Я думаю не вам це все судити. Я в шоці обидві сторони постраждали, а Вам тільки поговорити, та “сплєтні” рознести.
        Це могло статися з кожним. Будь хто міг їхати і ці люди на мопеді могли вискочити. Вони влетіли в водія машини на полосі машини, а не машина іх збила на зустрічній полосі.

  12. о,адвокаты алкашей набежали.и водитель не тот и журналист написал много.
    отбери бутылку у чабана,а то он сопьется скоро.без бутылки жить уже не может.а с толи такой же энергетик,как с осла корова!

  13. а мне вот еще не хватает пьяных окрававленных рож этих алкашей,чтобы все видели до чего они допились.
    поэтому варшанидзе срочно дополнить репортаж дополнительной информацией!

    1. Мыкола через ы по українськи пиши москаль.

  14. Есть два варианта сабитий .1.Корень покупает вмв .2.за ВСУ

    1. Известная лично, чтобы называть кто!

Comments are closed.