ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: МАСШТАБНЕ ОЗЕЛЕНЕННЯ ТЕРИТОРІЇ ШКОЛИ

Кількість переглядів 820

17 березня 2023 року у Великодолинському (Одеській район, Одеська область) було проведено масштабне озеленення території загального закладу середньо освіти № 1.

Великодолинський селищний голова Микола Лук’янчук, який був присутній на заході, зауважив, що це лише перший етап робіт з благоустрою території школи.

До великої та надзвичайно важливої роботи долучилися вчителі, батьки та учні навчального закладу, працівники КП «Великодолинське» та місцевої пожежної команди.

По матеріалах: Великодолинська селищна рада

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: МАСШТАБНЕ ОЗЕЛЕНЕННЯ ТЕРИТОРІЇ ШКОЛИ

  1. Дудка ты свои деревья уже отсожал ,сидите и не пNздNте сyчeныш бздлNвый..🤣🤣🤣🤣🤣

  2. А чё без Никитинского?..🤣🤣🤣🤣🤣

  3. Дудка і Нікітос 2 шакала проросійські, один сидів і вагони рахував, другий – агітував здаватись. Після розмови з пєдрилами сбушними – оба піджали фости.

    1. Судя по акценту и правописанию пишет Варшанидзе 😂😂😂 Клоун номер1

      1. Нет это пишет молдован Дудка🤣🤣🤣🤣

  4. Напишіть, будь-ласка, скільки усього на 2023 рік Овідіопольській селищній раді було виділено коштів з Державного бюджету України відповідно до указу Зеленського “Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів” (проєкту/програми “Зелена країна”) і скільки з цих коштів одержали ті вчителі, батьки та учні навчального закладу, працівники КП «Великодолинське» та місцевої пожежної команди, силами яких і було “освоєно” ці кошти.

    https://www.epravda.com.ua/news/2021/06/7/674710/

    Читаю на сусідній гілці звіт ОСР і ридаю. Це ж скільки ж коштів “освоїли” злодії і шахраї! Скільки було вкрадено, скільки приписок і привласнених результатів чужої праці! Нічого, скоро повернуться з окопів воїни, от тоді і порахуємо, скільки на цих висаджених обдуреними селянами деревах буде знайдено тіл самогубців.

Comments are closed.