ПРИКОРДОННИК КОПТЯКОВ: ІСТОРІЯ ВЧИНЕННЯ ЗЛОЧИНІВ СЕКСУАЛЬНОГО ХАРАКТЕРУ

Кількість переглядів 2672

Історія Владислава Коптякова, якого мешканці с. Мирного Одеської області звинувачують у спробі зґвалтування 12-річної дівчини, налічує як мінімум два Вироки по кримінальним провадженням, один з яких стосується статевих відносин з особою до 16 років.

Редакція провела власне розслідування, яке виявило багато цікавих фактів у кримінальній біографії військовослужбовця. Я побував за місцем реєстрації та мешканням Владислава Вікторовича та спробував поспілкуватись з родичами та з сусідами.

Але саме цікаве, мені повідомили без відео камери. А це про те, що:

  • 27.10.2009 року Владислав Коптяков був засуджений Біляївським районним судом Одеської області за ч. 3 ст. 15-185 КК України за замах на крадіжку.
  • 22.10.2014 року Овідіопольським районним судом Одеської області Владислав Коптяков визнаний винним у скоєні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 155 КК України, а саме за статевий акт з особою до 16 років.

Саме цей останній Вирок Овідіопольського суду за 2014 рік і є доволі цікавим. Відповідно до матеріалів справи, Владислав у 2013 році мав стосунки з дівчиною 1998 року народження, яку 05 травня 2013 року у с. Надлиманське Овідіопольського району Одеської області схилив до статевого акту у той момент, коли їй було всього 15 років, що є злочином незалежно від добровільної згоди.

Якщо інформація про спробу зґвалтування 12-річної дівчини у с. Мирне підтвердиться то це буде мати вагомі наслідки на подальшу долю Владислава, адже тоді його дії будуть підпадати під ч. 6 ст. 153 Кримінального кодексу України, як особи, яка вже вчинила кримінальне правопорушення, передбаченого ст. 155. А це вже можливе позбавлення волі на строк до 15 років або довічний строк.

Узагальнюючи своє журналістське розслідування, зазначу, що Коптяков неодноразово притягувався за незаконний вилов біоресурсів, а саме раків та риби та попереджався за розпивання алкогольних напоїв у неналежному місці.

У поєднанні з його кримінальним минулим стає резонне запитання:

  1. Як таку особу у 2018 році ВЗАГАЛІ ВЗЯЛИ ОХОРОНЯТИ ДЕРЖАВНИЙ КОРДОН?
  2. Як він ПРОЙШОВ СПЕЦ ПЕРЕВІРКУ?
  3. Як він ПРОЙШОВ ПСИХОЛОГА?
  4. Чи він взагалі складав ПСИХОЛОГІЧНІ ТЕСТИ?

Деякі сусіди розповіли мені, що його дружина Нестер Діана Валеріївна працює старшим державним інспектором управління правового забезпечення Державної податкової служби в Одеській області, дізнавшись про події від 08 березня 2023 року, наступного дня, 09 березня, вже розлучилась з ним у прискореному режимі, як з особою військовослужбовцем.

Її родич, дядько, Кобко Сергій Леонідович у недавньому минулому доволі впливовий працівник прокуратури часів Віктора Пшонки.

Сергій Кобко до лютого 2012 року працював на посаді Ізмаїльського міжрайонного прокурора, а звідки був призначений прокурором міста Вінниця. З 2014 року Сергій Кобко перебуває на пенсії, але ж ми знаємо, що «колишніх прокурорів» не буває. Тому не виключно, що затримка у розслідуванні кримінального провадження відносно Владислава Коптякова було не випадковим.

Поспілкуватись з Діаною Валеріївною, як і з її матір’ю Оксаною нам не вдалось з причини не бажання останніх будь-що коментувати.

Родичі Владислава Коптякова у с. Маяки також були не дружними.

Справу наразі передано до Державного бюро розслідувань. Вже є слідчий, проводяться необхідні процесуальні дії, надані необхідні запити до суду для отримання Вироків по Коптякову Владиславу Вікторовичу з метою належної кваліфікації його дій відповідно до кримінального кодексу.

Спостерігаємо й наділі за справою. Побажаємо правоохоронцям розібратись в злочинних подіях, які відбулись 08 березня 2023 року у с. Мирне Одеської області. Адже злочини проти дитини повинні перебувати на особистому обліку!

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали на тему:

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “ПРИКОРДОННИК КОПТЯКОВ: ІСТОРІЯ ВЧИНЕННЯ ЗЛОЧИНІВ СЕКСУАЛЬНОГО ХАРАКТЕРУ

  1. Занепад Овідіополя продовжується, пристань валиться, туалет біля райвідділку просто жах, списали купу грошей а гівна по коліно, дороги розвалюються в день – скоро центральна вулиця Т Шевченко буде схожа на шмат лайна.

    1. Бакалов вернись, без тебя Овидиополь валится, вернись, мы готовы даже терпеть твою толстую жену Лесю

  2. А саме цікаве – як тільки цей збочинець заплатить Варшику, інтерес до нього пропаде. Варш по іншому не працює, Табакі…

  3. Люди хочуть добре жити і бояться щось сказати,ніяких змін в Україні не буде доки вми будете лизати жопи

  4. Тридцять років тому на мене тоже був скоєний напад таким же дебілом,так в нього життя і не склалося і здох як собака

  5. засуджують окупантів гвалтівників а свого під носом не бачать,надійтеся на зміни,ніколи в цій державі змін не буде

    1. Чому не бачать? Саме завдяки тому, що його побачили люди, дали розголос та про це стало відомо журналістам.

  6. Коптяков хвора людина. Алкоголік та наркоман одночасно!

Comments are closed.