ОВІДІОПОЛЬ: ЗУПИНКА НА ПІШОХІДНОМУ ПЕРЕХОДІ

Кількість переглядів 3896

15 квітня 2023 року поліціанти відділення поліції № 1 Одеського РУП № 2 (смт Овідіополь) проводили роз’яснювальну роботу серед водіїв та складали адміністративні протоколи за порушення пп. «г», «ґ», п. 15.9 Правил дорожнього руху – зупинка на пішохідних переходах та перехрестях.

Переважно, з водіями проводилась роз’яснювальна робота, але ті, хто очевидно порушив Правила, на них складались адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 122 КУпАП, по якій передбачена відповідальність у вигляді штрафу 340 грн.

Один з таких очевидних правопорушників – мешканець села Калаглія Панкін Микола Миколайович, водій автомобіля CHERY CROSS EASTAR д.н.з. ВН1008СО.

Поліція звертається до всіх водіїв з проханням дотримання Правил дорожнього руху та не забувати, що зупинка автотранспорту забороняється на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків та на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини за відсутності на них пішохідного переходу (більш детально – пп. «г», «ґ», п. 15.9 Правил дорожнього руху).

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ЗУПИНКА НА ПІШОХІДНОМУ ПЕРЕХОДІ

  1. На могилі вигравийовано ВАЗ 2107 Рома мікрофон гнила пика :

    Нарешті! То можливо поліція візьметься за мопедистів без шоломів та глушників? Рома, то може ти вивчиш вимоги до якості дорожнього покриття та почнеш транслювати як ти вивчаєш якість доріг в Овідіополі, викликаючи поліцію та фіксуючи їх якість, складаючи протоколи та відслідковувати їх розгляд в суді? Чи розсмішив? ))) Єдиний шанс збитого льотчика, який продався за 30 срібних монет це стріми як таке створіння існує в природі, а саме цілодобово знімай як ти існуєш. Не живеш, а існуєш. Бо, згодом, таких як ти будуть вивчати як явище, коли home sapiens проявляє конфлікт інтересів, та фіксує це в You tube!!! Рома то кращий!!! Ми тебе обожнюїмо!!!

  2. Ще треба пішоходів теж трохи штрафувати за те що переходять на червоний та в не належному місті….

  3. А який п.ц подивиться що відбувається на площі біля військомату: 2 (два) знаки (Вїзд заборонено) а вони стоять і нікому не ма до цього діла

Comments are closed.