ВЕЛИКОДОЛИНСЬКА ГРОМАДА: ТЕЛЕФОНИ ВІДДІЛІВ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Кількість переглядів 928

Великодолинська селищна рада повідомляє телефоні номери структурних підрозділів.

  • 0 (48) 514 05 54 ЦНАП
  • 0 (48) 514 05 86 Соціальний відділ
  • 0 (93) 233 92 66 Військовий облік
  • 0 (98) 659 07 86 Заступник селищного голови
  • 0 (98) 934 92 98 Служба у справах дітей
  • 0 (48) 514 05 25 Відділ архітектури
  • 0 (67) 519-92-49 ПОЛІЦІЯ ОХОРОНИ

По матеріалах: Великодолинська селищна рада

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ВЕЛИКОДОЛИНСЬКА ГРОМАДА: ТЕЛЕФОНИ ВІДДІЛІВ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

  1. Добродій Суховій, який “задньочисловими” паспортами прив’язки намагається отримати землю у період дії воєнного стану, не один.

    Пишуть, що такий собі Видра, фермер, поклав око на 20 (двадцять) гектарів (=2000 соток) халявної овідіопольської землі

    Джерело: https://dumskaya.net/news/antichnoe-poselenie-i-krepost-xviii-veka-v-odess-174798/

    Овідіопольська селищна рада так бореться, так не погоджується і так заперечує проти Видри, що нічого не може з цим вдіяти.

    Конституційний Суд України рішенням від 16.04.2009 №7-рп/2009 визначив, що органи місцевого самоврядування не можуть скасовувати свої попередні рішення, вносити до них зміни, якщо відповідно до приписів цих рішень виникли правовідносини, пов’язані з реалізацією певних суб’єктивних прав та охоронюваних законом інтересів, і суб’єкти цих правовідносин заперечують проти їх зміни чи припинення…

    Джерело: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v007p710-09#Text

    АЛЕ:

    1. Овідіопольська селищна рада до 2020 року і Овідіопольська селищна рада після виборів 2020 року є різними органами місцевого самоврядування, адже “свіжа” представляє інтереси не громади селища Овідіополя, а об’єднаної територіальної громади, тому “свіжа” може спокійно скасувати рішення “попередньої” і ігнорувати будь-які судові рішення, в якій “попередня” була стороною чи учасником справи.

    2. Видача/виділення/дарування “фермеру” землі під “розпашку” є неможливим і суперечить публічному порядку щодо земель, які містять пам’ятки архітектури. У таких землях мають ритися археологи, а не видри.

  2. Цього шахрая Суховія треба карати Гаагським судом, він та його Мийка це екологічна катастрофа для нашого населення він усю воду з хімією зліває у лісосмугу яку він теж захопив, та спилює дерева, та ще він умисно робить у деревах дірки та заливає соляру щоб вони сохли і він їх зрізає, Романе Варшенідзе проведіть розслідування як він тварюка шкодить нашій громаді. За бездіяльсть Овідіопольськой ОТГ, написано листа з доказами підробних документів на паспорт прив’язки також рішення суду, та технічний паспорт де шахрайськими діями ФОП Моісеєнко Віталій Вікторович збільшив площу, також відео екологічної катастрофи та знищення лісосмуги та направлено у контролюючи правоохоронні органи також державні служби та у СМІ України, нехай країна знає шахраїв та нелюдів які поки іде війна він руїнує, та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ у обличчі Савельєвой Л.І.

  3. Де ці два покидька Сергій Авраменко та Максим Трофіменко, їжайте тварюки та робить перевірки як два члена Земельной Комісії, чи собакам кинули кістку) гнилі тварюки.

  4. Чому так ж ситуація по Суховію самоправство та підробка документів та досі не відкрито кримінальне провадження? Савельєва як що ви думаєте що у ви отримавши від Суховія хабаря, спустити це самоправство та шахрайство на гальма, то ця справа потягне вас на дно, ви разом з цим покидьком будете популярні на всю краіну. Думай- те!

  5. Чому так ж ситуація по Суховію самоправство та підробка документів та досі не відкрито кримінальне провадження? Савельєва як що ви думаєте що у ви отримавши від Суховія хабаря, спустити це самоправство та шахрайство на гальма, то ця справа потягне вас на дно, ви разом з цим покидьком будете популярні на всю краіну. Думай- те!

  6. Чому так ж ситуація по Суховію самоправство та підробка документів та досі не відкрито кримінальне провадження? Голова Овідіопольськой ОТГ як що ви думаєте що у ви отримавши від Суховія хабаря, спустити це самоправство та шахрайство на гальма, то ця справа потягне вас на дно, ви разом з цим покидьком будете популярні на всю краіну. Думай- те!

Comments are closed.