КАЛАГЛІЯ: РОЗШУКУЄТЬСЯ ВОДІЙ HONDA, ЯКИЙ ВНОЧІ ЗНІС ОПОРУ

Кількість переглядів 2552

Вночі на 07 травня 2023 року у с. Калаглія (Овідіопольська територіальна громада, Одеського району, Одеської області) трапилась дорожньо-транспортна пригода в результаті якої водій автомобіля Honda по вул. Козацька (колишня Суворова) зніс опору електропередачі.

До приїзду поліціантів, водій евакуював автомобіль з місця пригоди з метою уникнення відповідальності. Поліціанти зібрали на місці речові докази, які будуть долучені до матеріалів справи.

Про пригоду було повідомлено керівництву ДТЕК, працівники якого усунули наслідки та провели заміну пошкодженого стовпа.

Якщо хтось був свідком, або щось знає про обставини пригоди, будь ласка, зробить повідомлення до поліції за телефоном екстреного виклику «102», або до редакції за телефонами:

Телефони редакції:

  • 050-395-0003
  • 068-895-9856
  • 063-227-9592

До редакції також можна звернутись анонімно за допомогою текстового повідомлення під цим матеріалом, або на електронну адресу:

Ще матеріали на тему:

ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ НАЗВ ВУЛИЦЬ ТА ПРОВУЛКІВ

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

5 thoughts on “КАЛАГЛІЯ: РОЗШУКУЄТЬСЯ ВОДІЙ HONDA, ЯКИЙ ВНОЧІ ЗНІС ОПОРУ

  1. Х @ * в жопу варшик не хочеш ****** ментовська ********

  2. Павел залива ти ничего плохого не бачиш скотина корупцийна суховий дав монету будем на вилах виносити тебе скотина рижа а Савельева буде видповидать за суховия коли приймеця питания по Суховию на Виконкому ми надиемось пан Варшенидзе покажет як будет прийняття ришення по суховию

  3. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ. Савельева ви дно и ця справа потягне вас на це дно, тільки спробуйте дати дозвіл на благоустрій.

  4. Доброго вечора мешканці Овідіопольськой громади. Овідіопольський селищний голова Савельєва Лілія керує Овідіопольским Цнапом де є працівники МАРУЩАК ЮЛЯ Краєцька Наталія, які від імені ГОЛОВИ ОТГ зробили таксу щодо прийняття документів без довіреності та реєструють право коли люди за кордоном та реєструють на мертвих від 500 грн до 500 $, все від ситуації. Ці дві особи які від імені голови Овідіопольськой ОТГ, своїми корумпованими діями у такі важки часи для нашої Країни у 2023 році будуть дуже публічними на всю країну. МАРУЩАК Юлія та Краєцька Наталія.

  5. Пан варшенидзе таке до вас запитання шо робить заступник Овидиопольськой отг Лихенко Игорь депутат районого совета вид партии Опзж чого ви незвертаете увагу на цей факт :займаеця гомунитаркою в мести з Газияном чи ви? Тильки бачите Никитинського???? Коли буде репортаж

    Відповіcти

Comments are closed.