ОВІДІОПОЛЬ: НАВІЩО «АТБ» РЕКОМЕНДУЄ «ПРОТЁРТЫЕ ПОМИДОРЫ» З МОСКВИ?

Кількість переглядів 5689

До редакції зателефонувала наша читачка, яка повідомила, що 07 травня 2023 року вона придбала томатну пасту в торговому центрі «АТБ», але прибувши додому, прочитала, що ця продукція була вироблена для рф та має інформацію про товар лише російською мовою.

Для отримання пояснення з приводу такого інциденту я сходив до «АТБ». Поспілкуватись, хоч і не тривале, вдалось з заступником адміністратора магазина, яка на камеру пояснила, що дана продукція знята з продажу.

Дякуємо нашим уважним читачам. Сподіваємось керівництво «АТБ» більш уважно буде підходити до асортименту товару у реалізації.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
6
Sad
Sad
3
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
9
Surprise
Surprise
1

22 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: НАВІЩО «АТБ» РЕКОМЕНДУЄ «ПРОТЁРТЫЕ ПОМИДОРЫ» З МОСКВИ?

  1. Всю фигню нам в Украину отправляют

  2. Як прізвище цієї заступниці? Чому вона не дала коментар як цей товар міг опинитися в магазині? Він явно був не для продажу. Він міг потрапити навіть як гуманітарна допомога яка призначалася для окупованих територій. Магазин АТБ чекає росіян? І виставляє на продаж товар який призначається для продажу на території рашки бо вважає Овідіополь рашкою, це не дивно там одні сеператюги працюють, навіть ця заступниця розмовляла російською хоча повинна була що з відвідувачами що з репортером розмовляти українською. Роман не розібрався в ситуації. Чекаємо коментар цій заступниці. Чому він все таки був на прилавках. Те що вони його прибрали не скасовує факт що він був. Якщо ми що то вкрадемо але приховаємо докази це ж не означає що ми нічого не крали. Так і тут. Тому репортаж сирий. Без доводів. Потрібно було задати питання як він там опинився і зателефонувати патріотичним активістам що б вони розібралися з постачальником і магазином.

    1. А чому ви пишете на російській мові…?😄

  3. Якщо уважно придивитися то виробник Хорватія, партія скоріш за все призначалася для кацапів, але хер їм, а не томат, тому багато європейських виробників після санкцій на московію, свій товар перенаправили в Україну

    1. Я теж був такої думки, але чому не прокоментувати це та заспокоїти громадян? І чому, якщо все гаразд, прибирати такий товар з продажу?

      1. Можливо справа в компетенції, людський фактор, прибрали мабуть, як кажуть від гріха подалі, та чекають вказівки від керівництва.

      2. Не брешіть як тільки покупець вказав на це то товар зразу прибрали,по друге згідно цього питання треба звертатися до вищого керівництва а не до керівництва самого магазину і по третє вибачте але Війна в Україні з 14 року і нікому і діла не було не до мови не до товару а як сраки підгоріли зразу всі стали “патріотами”
        ?!

    2. Хоч хтось вміє читати, а фото спеціально зроблено так, щоб було погано видно, що виробник Хорватія

      1. Я сам 4 раза покупал, вкусно! А то что на русском ерунда, нужно потихоньку привыкать к проигрышу Украины и русскому миру

        1. Йди нахyй!
          Сподіваюся, Роман передасть твою IP адресу правоохоронним органам!

        2. Хуй тобі у сраку кацапчику

  4. Это 100% гуманитарная помощь от Хорватии и не предназначался этот товар для продажи в Украине ни одна уважающая себя европейская страна не будет экспортировать товар предназначающий для продажи в рф в Украину. Хорватия прислала нам его гуманитарной помощью. Но в Украине в частности в Овидиополе он оказался на полках магазина. И это далеко не единичный случай. Ну позвонили ну убрали этот товар с продажи, но АТБ это сетевой магазин и этот товар уже лежит на полках АТБ в другом месте. Продукция, которая предназначалась для бесплатной раздачи гражданам Украины продаётся, кто-то на этом зарабатывает немалые деньги. В Газияна Армена Валерьевича тоже схема по продажи гуманитарки продукты он реализовывает в собственном магазине а вещевую гуманитарку его люди распродают через интернет пользуясь услугами новой почты. Но только в случае с Газияном журналисты не могут его об этой незаконной схеме спросить, так как вместе с ним гуманитарят первые лица Овидиопольской ОТГ.

    1. Романе, ви розмовляли б чи російською, чи українською. Бо з вашою вимовою ви тільки ганьбите українську мову! СОРОМ!!!

  5. Кому продали колишній рибколхоз, той що на березі лиману ?

  6. Кому війна, а комумати рідна.Ні совісті, ні відповідальності, головне щоб бабло йшло до кишені.Хтось повинен відповідати за таке нарушення.Але в Овідіополі як завжди все покрито” мраком”.

  7. Товар, який призначено для продажу в Україні ОБОВ’ЯЗКОВО має мати МАРКУВАННЯ українською мовою!!!
    Все дуже просто, навіть більше немає чого обговорювати!

  8. Массы побурлят и угомонятся, а гуманитарка будет продана этим же тупоголовым.

  9. Роману теж потрібно вивчити українську мову,якою він спілкується на дуже слабкому розмовному рівні,чутно на відзнятому відео .

  10. Пан варшенидзе таке до вас запитання шо робить заступник Овидиопольськой отг Лихенко Игорь депутат районого совета вид партии Опзж чого ви незвертаете увагу на цей факт :займаеця гомунитаркою в мести з Газияном чи ви? Тильки бачите Никитинського???? Коли буде репортаж

    Відповіcти

  11. Шановний Романе! Вам варто або вивчити українську або ж не соромити її.

Comments are closed.