СУД СКАСУВАВ НЕЗАКОННИЙ НАКАЗ ПРЕЗИДЕНТА НААН ЯРОСЛАВА ГАДЗАЛО

Кількість переглядів 936

Рішенням від 15 серпня 2023 року Господарський суд Одеської області повністю задовольнив позовні вимоги звільненого з посади директора державного підприємства ДП «ДГ ім. М. І. Кутузова» Парлікокошко М. С. до Національної академії аграрних наук.

Наказ президента НААН Гадзало Я. М. від 08.03.2023 року про звільнення з посади виконуючого обов’язки директора Парлікокошко М. С. визнаний незаконним та скасований.

21 серпня 2023 року я побував на підприємстві. На жаль, поспілкуватись з Парлікокошко М. С. мені не вдалось – він перебуває на лікарняному. Проте, мені вдалось поспілкуватись з колишнім в. .о. директора Прусаковим В. І. та заступником директора Вуссалой Гордієнко (подробиці спілкування дивиться у відео сюжеті).

Поки виходить так, що, незважаючи на рішення суду, керівництво Національної академії аграрних наук продовжує створювати перепони у роботі державного підприємства, а призначений ними Прусаков В. І. замість виконання рішення суду, намагається за допомогою поліції знайти спосіб подальшого блокування підприємства.

Незаконні дії керівництва Національної академії аграрних наук знову призводять до блокування роботи державного підприємства «ДГ ім. М. І. Кутузова».

Спостерігаємо за ситуацією далі…

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “СУД СКАСУВАВ НЕЗАКОННИЙ НАКАЗ ПРЕЗИДЕНТА НААН ЯРОСЛАВА ГАДЗАЛО

  1. Лікарняний видають лише працевлаштованим пацієнтам. Яке може бути поновлення на попередній роботі, якщо звільнений вже працевлаштований в іншому місці?

    Щодо НААН по всіх ЗМІ розганяють новини. Дерибанять землю, розтаскують по шматках, схеми різні… Мародери.

  2. Тот заместитель, которому рішення Верховного Суду не указ, вызвал полицию за свой счет? Он за свой счет оплатил половину рабочего дня (в т.ч. сидения на лавочке от непонимания происходящего бреда) троим сотрудникам полиции и эксплуатации автомобиля с логотипом “поліція”? Или он незаконно использовал их за счет налогоплательщиков? И это после решения Верховного Суда?

  3. Якый суд Гадзало получив гроши за ваше господарство

Comments are closed.