ДАЛЬНИЦЬКА ГРОМАДА: ЗБОРИ ЧЛЕНІВ ОК СК «АЛЬФА»

Кількість переглядів 1642

09 вересня 2023 року на свої збори мене запросили члени садівничого кооперативу «Альфа», що у с. Доброолександрівка (Дальницька громада).

Останні п’ять років голова їх кооперативу Тетяна Болдирєва ігнорує звернення членів на збори та звіт тому деякі активні члени вирішили зібратись та обговорити, що робить.

Сама голова кооперативу і цього разу проігнорувала збори, незважаючи на персональне запрошення.

За результатами зборів присутні вирішили підготуватись до загальних зборів, які заплановані на 30 вересня 2023 року з метою переобрання голови та правління.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “ДАЛЬНИЦЬКА ГРОМАДА: ЗБОРИ ЧЛЕНІВ ОК СК «АЛЬФА»

  1. зтикалась з нею по роботі. вона взагалі неадекватна

  2. Степан вже не знає як подвинуть Григорівну, хоче на її місце, тай колотить це все.

      1. Тиб краще подякувавби Григорівні кали тебе спасала від запою щоб не помер .Ваша шайка всіх довела і Дідуха,Горячковского,тепер і до жіночки добрались,чого мовчить Чебаненко скільки і чого він награбастав коли був предсідателем?

  3. Оооо знайоне збіговесько,Степан чому ти не розповів про свої ділянки і скільки їх утебе?Не чіпай людину,ти хочеш зяйняти її місце і не знаеш як її осоромити.Скільки разів зтобою перетинався ,ти ще та мерзота хай бог милує .

  4. Розповість Степан про свої ділянки, ага)хіба себе видно, себе ж не бачить а когось і чиєсь бачить.

  5. Давно пора провести общее собрание и цивилизовонно переизбрать правление. В этом году тарифы в разы подняли на все, а проблем все больше

  6. Не ну вы поняли? То есть повысить тарифы на ровном месте в три раза во время войны это можно, а вот провести собрание членов кооператива, что бы это пресечь нельзя, бо война)

  7. Как на сбор денег, аж бегом собрание собирали. А когда им не выгодно, то законом запрещено))). Давно пора порядок навести!!!

  8. Тарифы подымаються не только у вас в коперативе,а ета зграя собак всех достала.

Comments are closed.