ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ВІДКРИТТЯ АЛЕЇ ПАМ’ЯТІ

Кількість переглядів 3473

01 жовтня 2023 року в Овідіополі на площі Незалежності пройшло урочисте відкриття Алеї пам’яті.

На Алеї встановлені портрети загиблих воїнів-земляків на війні з рашистами.

Вічна пам’ять загиблим воїнам!

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
10
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

25 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ВІДКРИТТЯ АЛЕЇ ПАМ’ЯТІ

  1. Вічна памʼять воїнам які захищають Україну від навали рашистської орди

  2. Вічна шана та память полеглим синам України! Слава Україні! Героям Слава! Була присутня на заході і у Вас Романе дуже “спеціфічне” подання матеріалу!

    1. Это алея алея славы погибшим героям а не место для лизания жоп местным бизнесменам и власти!- Так как сделали из этого события наша селишна рада-одни распинания и поклоны.

    2. Сама найдурніша громада в Україні! якою керують армяни, та злодії яких світ не бачив!!!.

      А сюжет цього дурня грузина зрозумілий це підготовка до виборів

      Розмовляє цей “дурачок” на рівні – Азарова – Кілі Бімби

      Як би ВОРшанідзе не примазувався до українців все одно вони тебе відправлять за російським кораблем, та будеш ти сидіти як Сакашвілі.

  3. А не стыдно присутствующим одевать форму,не одного дня не были на войне.

    1. Так такие всегда стоят в первых рядах на парадах. Вообще не понятно нах их там столько сидит в том военкомате. А тот поц еще всему Овидиополю рассазывает что они родственники с Залужными.

  4. Герою вічна пам’ять.Рідним співчуття.

  5. Тепер ще треба на алеї встановити камери відеонагляду, тому що до встановлення дуже часто на вечір там гуляла та веселилась молодь. А я вважаю що тепер там буде не коректно веселитися

    1. Справа у тому що молоді нема де проводити свій час, жодного нормального відкритого спортивного майданчика – лише сп@зж@ні гроші, головою селищної ради да депутатами

  6. Щоби запам’ятати заради майбутнього, хочеться уточнити, чому БОЖКО Максим на концерті був МагАррамовичем і мав статут внутрішньо переміщеної особи (куди?), а на Алеї він вже став МагЕррамовичем?

  7. Треба , напевне , провести реконструкцію памятника воїнам-афганцям . Бо на самому памятнику пишеться воїнам-інтернаціоналістам . Виходячи з ситуації мабуть і росія вважає своїх воїнів в Україні інтернаціоналістами , чи не так ? На превеликий жаль янголів- овідіопольської громади в небесному війську додалось за ці декілька днів – їх вже 20. Кажуть . що герої не вмирають ! Вмирають , вірніше віддають життя за нас ! Вічна память і шана їм , а нам _ бути гідними слави їхнього подвигу 1 І ще – дійсно не слід на такому заході відзначати грамотами тих , хто робить свою роботу по впорядкуванню території . і ще – їх можна було б відзначити на своїй сесії чи на засіданні виконкому . А то якийсь дисонанс виходить , чорний піар . Наша вдячність і наша подяка набагато менші за їхній Подвиг ! Памятайте про це ! Будьте скромнішими , владо !

    1. По правді кажучи, воїни інтернаціоналісти – це і є “рашисти” 70-х та 80-х років. Вони брали участь у бойових діях за межами радянського союзу з метою контролю територій та розповсюдження ідей комунізму, які ніяк не розповсюджувались без танків та гармат.

      1. По правді кажучи ти у нас також не українець і не тобі вирішувати, що нам в Україні робити. Без тебе розберемося!і твоїх смішних коментарів.

        1. По правді кажучи, без мене не розібратись, адже я є громадянином України та відношу себе до української нації, незважаючи на свою національність.

          1. Ти просто неосвідчений чурбан, і таких як ти треба позбавляти громадянства України!, та виганяти з держави. Ти не можеш бути й ніколи не станеш українцем, щоб ти там собі у своїй хворій голові не придумував. Як показує практика люди твого типу з твоєю національністю можуть на базарі динями та шашликами торгувати й рекетом займатися – це все на що ви здатні. Для України ви нічого не зробили, та ніколи не зробите. Спочатку у себе в державі щось зробіть з відки поприїжджали. В Україні ми українці на своїй землі самі розберемося без вас. За твою брехливу діяльність тебе люди просто не поважають і навіть з тобою не вітаються. Тобі дали кличку в Овідіополі “Пес смердючий” і ти ним так і залишишся, бо ти недорозвинута та хвора людина. І ти добре знаєш для себе, що ти зі своєю діяльністю дальше Аліко не до біжиш, бо тебе відразу на місце поставлять!!.

            1. Місцева ватка вивчила українську? 😯
              Добряче ж палає твій пердак 😂😂😂

            2. Я народився та виріс в Україні.
              А те, що таки, як ти мене боїтеся і ненавидьте – це добре, адже це означає, що я роблю свою справу добре.

              1. Гени свою справу роблять. Ніхто тебе не боїться, не видавай бажане за дійсне!. На тебе просто ніхто не звертає увагу. Кому ти потрібен!. А місце своє біля Овідіопольської параші ти повинен знати!!!.

              2. Я бачу, як ти не звертаєш уваги… Не видавай бажане за дійсне – ти переймаєшся з приводу моїх матеріалів, адже я з тобою спілкуюсь відкрито, а ти АНОНІМ. Тому й боїшся.

            3. Ты дурачок просто и все!!!Болтаешь не по делу!!!Расскажи сколько грузинов сейчас воюют за нашу нацию добровольцами!!!!Пойди на передовую и расскажи им про шашлыки,рынки и рекет!!!!На видео еще сними покажи всем как они на твою правду отреагируют!!!!Вот что за люди черноротые!!!!Кошмар!!!!Позорите только украинцев!!!!

              1. Не “ти” А ВИ – бидло ти неосвідчене!!, навчися спочатку звертатися згідно з українського правопису. Розумію що купив телефон за барани, а мозгів як не було, так і не буде. Вівця ти безмозгла! до Овідіополя ще жодного армяна чи грузина не привезли, який би відав життя захищаючи Україну. Піди дурень до алеї слави, що у центрі відкрили, та одягни окуляри та добре подивися чи хоч один грузин, чи армян відав життя за державу?. А на передовій жодного армяна чи грузина немає!!!. І ми Українці захистимо свою землю, мову, культуру, історію і все інше без таких пі***унів як ви.

    2. Варшанідзе робить добру справу, а ви всі кричи лише можете в коментарях писати і все ….

      1. Нічого він не робить – просто штани протирає за рахунок громади!!!

  8. Як лучше поширити дурачка депутата сорусана в формі і таких богато мразій

  9. Добрий чи поганий Варшанідзе – то дискуійне питання . Але він робить свою роботу .Добре чи погано , подобається чи не подобається комусь , але його читають і дивляться . І поки багато хто міряє на сантиметри прийде чи не прийде рускій мір чи інше він протистоїть йому відкрито , не ховаючись . Респект . Так не раз йому били по голові ,не знаю чи порозумнішав , але не злякався ні Буценка , ні Гуляєва , ні Гончорова та інших . Може й взяв гроші – не знаю , то його справа . Але він на сьогодні актуальний , бо хоч і жовта преса , але свіжа , без совка . Та він не грузин , бо мабуть і грузинської не знає . а багатьом овідіопольцям хочеться прогинатись під владу чи то Лілі , чи Чегодарь і отримувати зиск . Осьб так бачу ситуацію .

Comments are closed.