СУД над НІКІТІНСЬКИМ і Ко НАРЕШТІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Кількість переглядів 2600

Після тривалої перерви, 02 жовтня 2023 року колегія Іллічівського міського суду Одеської області (м. Чорноморськ) поновила розгляд справи № 522/5896/18 за звинуваченням групи осіб на чолі з депутатом Великодолинської селищної ради Юрієм Нікітінським, яких звинувачують у скоєні злочину за ч. 3 та ч. 5 ст. 191 КК України – привласнення та розтрата організованою групою в особливо великих розмірах коштів управління соціального захисту Овідіопольського району.

По справі був замінений прокурор. Замість прокурора Рекеди Дмитра Юрійовича, на підставі постанови про зміну групу прокурорів від 20.09.2023 року, обвинувачення буде підтримувати прокурор Петрова Ганна Володимирівна.

Також на попередньому засіданні було призупинено провадження у відношенні обвинуваченого Рябоконь Олександра Володимировича у зв’язку з хворобою. На цьому засіданні провадження у відношенні нього поновлено, а самим Олександром представлений листок непрацездатності.

За клопотанням прокурора, на судовому засідання прокурор додатково допитала обвинувачених Помогайло Інну Олександрівну та Бобкову Юлію Сергіївну (подробиці дивиться у відео).

Після цього допиту прокуратурою буде підготовлено новий обвинувальний акт у відношенні Помогайло І. О. та Бобкової Ю. С., які будуть зачитані на наступному судовому засіданні, яке заплановане на 13 годину 16 жовтня 2023 року.

Нагадаю, що справа розглядається судом з 2018 року. Багато матеріалів вже розглянуто, у тому числі матеріали НСРД, де ми з задоволенням послухали, як, по версії слідства, Юрій Нікітінський керував групою посадових осіб управління соціального захисту Овідіопольської районної державної адміністрації та як при отриманні незаконно одержаних бюджетних коштів мешканці району розподіляли їх між собою та Юрієм Нікітінським.

Більш детально можна почути у наших попередніх репортажах:

Частина перша:

Частина друга:

Частина тертя:

Частина четверта:

Частина п’ята:

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

15 thoughts on “СУД над НІКІТІНСЬКИМ і Ко НАРЕШТІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

  1. Никитинский столько сделал для людей в это трудное время, а тут все судят

    1. Всё, начит вердикт судьи: оправдан! Так что ли?

    2. Та не просто оправдан …
      По такой логике иму наверна исче и доплатить нужно ?

  2. Юра будет оправдан,это очевидно, а ганд ☆н Варшанидзе скоро поедет на петушатню,счастливой дороги, не забудь микрофон, он тебе там пригодится 😆😆😆

  3. Нікітінський сепар і трутєнь, який за рахунок крадених грошей допомагає начебто. Взяв у заручники сотню дебілів, які повʼязані з ним і вони його прославляють, тому що всі повинні сидіти хто у нього за спиною

  4. Смотрю за судом Никитика как за Санта Барбарой, каждая судебная серия по своему увлекательна, интересно с кем в итоге останется Никитик с женой или любовницей и оправдают ли его полностью и простят ли его родные за такой косяк. Жду новой серии

  5. Тянут резину, какой там срок давности, скоро закончится тяжба.

  6. Коли почнеться суд на Савельевою Л.І., Газіяом А.В. та всім депутатським корпусом Овідіополя ? Вже писали до “здай баригу” ?

    1. А когда начнётся суд над Варшанидзе?А лучше самосуд над этим продажным аферистом.

    2. До чого тут Варшанідзе, займається правильно справами, а такі аферисти і вори як Нікітінський мають сидіти… І хай хтось скаже що він допоміг для ЗСУ, сидить і чекає на пуйла…
      Що не так це?
      Він сепаратист і такі мають сидіти…

      1. Правильні справи і Варшанідзе то дві різні речі. А що він зробив для ЗСУ? Чи хтось з його родини,він душевний сепор,тому що за гроші увесь час продається,і ворогам продасця всі це добре знають.

        1. Так,Варшик патріот брудних грошей,скільки людей брудом облив за хабари, він і китайською заговорить як що буде вигода

  7. Юра из за этих судов на фронт уйти не может.Если бы не это давно бы уже на фронте воевал.

  8. Ну йому це по Європі йому не заважає 2 роки підряд їздити…

  9. Не памʼятає вона! Бобкова ж його кума!😂

Comments are closed.