ОВІДІОПОЛЬ: ІНЦИДЕНТ З МАШИНОЮ ДЕПУТАТА АВРАМЕНКО

Кількість переглядів 3043

12 жовтня 2023 року до редакції звернулась мешканка с. Миколаївка (Овідіопольська ТГ) Наталія Черкасова, яка поскаржилась на те, що інспектор поліції не склав протокол про адміністративне правопорушення на депутата Овідіопольської селищної ради Сергія Авраменко.

Як пояснила Наталія, на неї 11 жовтня був складений протокол за зупинку біля пішохідного переходу у м. Овідіополь, але, при цьому, не був складений протокол за таке саме порушення на депутата, машина якого Subaru Outlander д.н.з. ВН6565СХ була припаркована на пішохідному переході з іншої сторони дороги.

Після спілкування з поліціантами, жінка написала заяву до відділення поліції № 1 Одеського РУП № 2 (м. Овідіополь) з вимогою скласти протокол про адмінпорушення на водіїв двох автомобілів:

  • на депутата-водія Сергія Авраменко
    автомобіль Subaru Outlander д.н.з. ВН6565СХ;
  • на водія автомобіля Mercedes ML д.н.з. ВН0574ОІ.

Після мого спілкування з Сергієм Авраменко, депутат мені повідомив, що він готовий сплатити штраф у разі складання протоколу.
Почекаємо відповіді з поліції.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

39 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ІНЦИДЕНТ З МАШИНОЮ ДЕПУТАТА АВРАМЕНКО

    1. Може і полегшило,чому одні жирують а другі бідують,в наших головах і в Україні так нічого не зміниться ,ми вже як мавпи хто що чоче то і робить

      1. Та є такі,це може жінка,мама,сестра строче такі коментарі,а годувальник мент приносить в сім’ю гроші

    1. Це не жаба ,це людина хоче жити в равноправній України!

  1. Какие люди гнилые. В центре и так парковаться негде. Видимость для пешеходов и для водителей норм. В чем проблема – то, что ходишь пешком ?!

  2. Новина року, депутат шестерка порушив правила

  3. Женщина умница . Почему для кого-то закон а для кого-то можно . Ещё б такси возле атб разогнали не пройти вообще

    1. И вообще всё закрыли ,чтобы тебе лучше ходилось!

      1. При чому тут все закрити ,ти інакше жити не можеш та й не бачив тієї цилівізації

    2. Того що люди ще не усвідомили що вони люди ,бо збоку схожі ми на обізян

    3. Так эта баба и есть бомбила, которая стоит возле атб и на пешеходных дорожках и где ей вздумается. Такая черноротая.

    4. Так эта баба и есть бомбила, которая стоит возле атб и на пешеходных дорожках и где ей вздумается. Такая черноротая.

  4. Из-за такой парковки пешеход в мертвую зону обозрения, равно как и самому пешеходу не видно едущий по дороге транспорт. И жаба здесь не причем. Закон для всех,а не выборочно. Баба-МОЛОДЕЦ!

    1. Это пока на тебя не настучала ,молодец !

      1. Настучала ,це слово ще з СССР ,,,,ало гараж кожен повинен включити свою мізки якщо хоче кращого майбутнього для своїх дітей

    2. Запарковалась на пешеходном переходе,молодец! Главное здать соседа и никто не говорит где она стояла . Просто молодец бл@ть!

      1. 100% ця жінка такі ціни ломе за свої послуги не наче ми в Києві.
        Один раз з нею мав справу, повірте, краще з нею не зустрічатися. Якщо вона тоне прихопить всіх собою хто буде поруч і не подивиться хто ти брат сват друг чи один з тих хто її захищає, це факт.

        1. Ми її не захищаємо !!! ми хочемо закон для всіх один

  5. Авраменку можно вин депутат и темболие вид партии опзж!!!!!

  6. А біля поліції та суду можна машини ставить,що проїхати неможливо. Рома слабо там репортаж зробити?

  7. Коли вже в нашій країні будуть працювати закони одні для всіх. І поліція буде діяти згідно закону а не рукостискання депутату.

  8. А ця жіночка вже РРО поставила до свого таксі? Непогано жаба задавила, порушила – відповідай, податки за таксування не платить, але ж кляузи писати вміє, ось так і живем…

  9. Позорные мусор@, этот гнид@ позорн@я подошёл и сразу своих отvазывать , не зная даже дела

  10. Ну да депутату можно)) а где машину парковать когда надо на базар?площадь занята такси, которые работают сами на себя , и при любом хипише , начинается разговор 🗣️ про резину, бензин, амортизацию и т. Д… а нам громаде от них ЧТО? Надо потихоньку , начиная со знаков , наводить порядок, уже давно пора , еще позапозавчера!!!!!!

    1. І хто буде той порядок наводити ,ви ж бачите кожен лиже жопу

  11. Поліцейські, як вужі на розігрітій сковороді))) Один одного перебріхують. Закон, один для всіх. Поліцейські знехтували своїми прямими обов’язками. Достатньо було зробити фото, чи відеофіксацію, і скласти адмінпротокол, і для цього не обов’язково, щоб водій був присутній при цьому. Як для мене, то висновок один – поліцейські не профпригодні, і не знають елементарних речей, які стосуються їхньої професійної діяльності 👎

    1. за ст. 268 КУпАП поліцейський виносить постанову тільки у присутності особи, тобто безпосередньо біля водія. Написання поліцейським постанови без присутності водія або у службовому автомобілі є грубим порушенням розгляду справи та може бути підставою для задоволення скарги на постанову.

      1. В тій же статті також вказано: Під час відсутності цієї особи справу може бути розглянуто лише у випадках, коли є дані про своєчасне її сповіщення про місце і час розгляду справи і якщо від неї не надійшло клопотання про відкладення розгляду справи. Особливості розгляду справ про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, та про порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксовані в режимі фотозйомки (відеозапису), встановлюються статтями 279-1-279-4 цього Кодексу.

  12. Ну понятно Авраменко это же позорище местного разлива депутат от опзж а так же председатель земельной комиссии любимец савельевой и лучший друг саши дядика. Конечно полицейские его отпустят, он же пиз…ый чел Овидиополя. Женщина молодец респект ей и уважение. Рома вам тоже огромное спасибо за интересный материал на сайте. Вот так служители правопорядка как халуи прислуживают депутатам. Пусть ответят у нас что закон не для всех ? Как этот так званый мент говорит, они выписывали протокол и не смогли видеть другую машину (которая кстати тоже нарушила правила). Но они не увидели машину депутата а увидели машину женщины.))) Ну это уже вообще народ за лохов держат. Где ваша честь господа полицейские? За сколько вас авраменко купил? Зная его уверен очень дёшево. Он уже и забыл о вас. Зато вы стали прославлены, Путаны в погонах. Выходите на трассу и ждите может ещё кто то из депутатов нарушат права, а вы предоставите им свои услуги).

    1. Потрібен ревізор і бажано з другої країни з сокирою!

  13. Теперь Рому никто не будет вызывать на ДТП и на пьяных водителей 🤭 Лавочка закрылась 🤷🏻‍♂️

  14. Роман а біля прокуратури та суду машини як паркують? І поліція рядом.

    1. там хоть немає такого потоку людей

  15. Всі купаються в цьому болотці і всім добре,а на більше ми не заслужили ні ми,ні наші діти,ні наші внуки!!!Ми маємо те що самі побудували! Моя хата с краю!

  16. Бардак…я не бачив водія …що це?) Факт фото або відеофіксація правопорушення цього достатньо щоб був складений протокол …

  17. А шо, Субару хіба випускає авто моделі Аутлендкр?

    Я на фото бачу Субару Аутбек і маніпуляцію з боку журналіста. Підставив він з Паскалем селянку-халявницю (любительницю дармової гуманітарки).

  18. Черкасова местная бомбила,незаконно кастрюлит, постоянно стоит на пешеходном переходе и нарушает ПДР. Попалась на горячем и хочет всех вокруг с собой затянуть. А полицейские выполняют свою работу и не могут всех оштрафовать, чисто физически не хватит на это времени. Кстате это те же полицейские, что и на предыдущем видео Роман сам их и вызвал 😂 походу просто нужен контент.

Comments are closed.