ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНОГО ГОЛОВУ ДРАТУЮТЬ КОМЕНТАРІ АНОНІМІВ

Кількість переглядів 4318

Як вже згадували раніше, Овідіопольський селищний голова Савельєва Лідія Іванівна звернулась з позовом до суду про захист честі гідності та ділової репутації. Нещодавно редакція отримала сам позов.

Ознайомившись з матеріалами справи, робимо висновок, що голову взагалі не цікавлять проблеми викладенні в статтях. Її цікавить її величність, яку спотворюють АНОНІМи у коментарях. Більш того, зазначений позов взагалі не відповідає позову від Овідіопольської селищної ради, так як редакція висвітлює сесії ради та не пам’ятаю, щоб розглядалось питання щодо порушення честі, гідності та ділової репутації Овідіопольської селищної ради зі сторони редакції «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ».

Щодо змісту позову.

З перелічених законів та висновків Верховних судів України на 10 сторінок і найсмішніше статутів чи кодексів окремих громадських організацій, членом якої не є жодний журналіст редакції, і тільки три речення аргументів до коментаторів-АНОНІМів, які ганьблять селищну раду. До речі нецензурні висловлювання останніх було видалено. Мало не забув про вимогу змінити назви статей про зміст яких ні слова у позові. До чого тут Редакція, досі не зрозуміло. Хоча є думка до чого все це, але про це пізніше. Ось і вся база аргументів, яку виклала селищна рада.

Після цього позову складається враження, що у голови запаморочення та вона не здатна адекватно реагувати на критику редакції, а тільки ігнорувати та відмовлятись відповідати на питання.

Редакція вже працює над зверненням до депутатського корпусу щодо пояснень, хто, коли та навіщо вирішив захищати честь та гідність, яку спотворили коментатори АНОНІМи. Фактично позов до АНОНІМів, коментарі яких були видалені через деякий час після їх публікування. Маються на увазі коментарі, з використанням нецензурної лайки, образливих висловлювань, порівнянь з тваринами тощо.

Резюмуючи вищенаведене, вважаємо що голові необхідно дати відпуску на необмежений строк щоб заспокоїтись. При таких темпах керування громадою, можливо буде необхідний лікарняний під час якого не можу виключати бесіду з психіатром Овідіопольської лікарні або з приватним психологом, грошей на якого повинно вистачити. Ми вже висвітлювали раніше ваші статки. На край випадок у селищного голови є право звернутися за матеріальною допомогою на оздоровлення відповідно до Кодексу законів про працю, якщо вона досі її не отримала та подати відповідні документи до виконкому селищної ради, щодо призначення матеріальної допомоги на оздоровлення за відповідною програмою.

Не потрібно вдячності Лідія Іванівна, просто вирішіть свої проблеми без використання свого мандату. Всі ми люди та періодично виснажуємося.

Ще матеріали на тему:

Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

68 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНОГО ГОЛОВУ ДРАТУЮТЬ КОМЕНТАРІ АНОНІМІВ

  1. Шановні, нарешті Ви розумієте, що ваша манера розмовляти з людьми, є неприйнятною. І за це є відповідальність. Чого ви так боїтесь?… Дуже хотілось, що б позов задовольнили, і вас навчили поважати людей, поважати працівників державних установ, а не постійно тереризувати буть кого своїми допитами. Зробили з себе богів. Вважаєте себе поліцейскими, прокурорами, суддями… Зараз в країні війна, і всі люди морально та емоційно виснажені. Ви постійно підбурюєте людей. Дискридетуєте тих чи інших посадових осіб, навіть простих людей. Судячи з цього репортажу, вам стало страшнувато, бо так би не репетували…

    1. Варвара в країні війна, а недо рада виписує собі премії і матеріальну допомогу, це нормально?
      Ні нікому не страшнувато як ви думаєте, хіба щоб голова десь не впала на людей чи діток біля школи, бо і так люди гибнуть…

      1. Вам ці премії не дають спати… Якщо можна, чому ні, задайте собі питання: “Якщо по законодавству можна отримати премію, ви мабуть відмовились?”
        Ви, журналісти теж хочете великих гонорарів, і не відмовились від них. Звичайним людям, якщо б дали грошову допомогу, вони теж не відмовились, навіть якщо вони заможні, вони теж прийшли на її отримання. Всі люди, в яких була б змога щось отримати на законодавчому рівні не відмовились. Ніколи не рахуйте чужих грошей, це ніколи не принесе нікому користі.

        1. Ти курва які премії,скажи мені це в лице я тобі дам по морді

        2. Премії,за яких х….і ні одна дитина не на війні,ви своїх дітей поховали і самі жируєте

    2. Да закон позволяет получать премии, но…..если это позволяет бюджет, значит у нас в бюджете все ок

      1. Савельева хочет уважения? Пусть сядет на жесткую диету, или для кого блин спорткомплекс строили? У меня сын 5 лет, в сильпо увидел Савельеву испугался и заплакал, говорит думал тетя большая и хочет меня съесть

      2. Які премії,які поля,які участки ,с**и ви последні.Ви плачете як вболіваете за Україну,та щоб ви всі були такі жирні як та Савельева,коли ви вже нажретися

      3. Та що в час коли війна на вулиці вони премії хочуть

    3. Поважати кого? Людей? Будут людьми – будут поважати. Станьте уже людьми нарешті!

      1. Хто людина Савельева?Чи ті депутати? І мало,і мало,і мало.Після війни буде гражданськая війна.

    4. Та трохи не так. Якраз деякі працівники державних установ ведуть себе як царські особи. Може час їм нагадати, що вони на державній службі і являються обслуговуючим персоналом, який утримується на кошт платників податків? Може громаді вже накипіло і тому люди висловлюючись не підбирають слів, а вивалюють як є?

    5. Шановна варвара, за що поважати, за те що ми платимо податки. Чому так виходить що народ який є роботодавцем отримує 6 000 грн зарплатні, а наймані робітники отримують більше 10000 тисяч. Це що. Навіщо голові стільки заступників. А депутати. Не один не відмовився хоч від половини зарплатні. А хто з них донатив хоч щось. Невідомо. Виходить ми утримуємо за свій рахунок їх. Це рабство в законі. Це кріпосне право.

  2. Мурад, не позор компанію
    Зніми вже то худі!

  3. Мое мнение что в Овидиополе ещё не скоро всё изменится все пишут в комментариях что им Лидия Ивановна не нравится а почему тогда она до сих пор работает все как крысы если вам что-то не нравится нужно это менять а если жить по правилам моя хата с краю ничего не знаю а потом если что я выскажу что мне не нравится это плохое качество человека она очень много лет была у власти почему именно сейчас ??? А досихпор что всех всё устраивало ??? Не факт что если прийдёт на ее место кто нибудь другой то что-то изменится все тоже также будут продолжать жить по принципу моя хата с краю ничего не знаю что поменяется ???

    1. Просто в тяжкі часи наша Савельева показала себе з усіх сторін.

  4. Фейсконтроль не пройшла. Даю 100% шо вона вата.

    1. Она не вата ,она дуб дерево, не хочу обидеть деревья)

    2. Та вона і вашим і нашим,аби була сита вона та ї сімья.

  5. шановна Варвара Іванівна !
    Не треба бути великим екстрасенсом
    Для того, щоб побачити у цьому коментарі Ваш почерк !
    Якщо прочитати Ваш позов та ретельно проаналізувати,
    то можу сказати з ось з таким порівнянням так:
    росія ще веде проти України війну, бойові дії ще тривають, путін ще займає своє крісло,
    але росія вже війну програла !
    путін вже давно програв !
    ось так і Ви, Лідія Іванівна (Варвара)
    Ви ще займаєте крісло голови громади,
    ще не відбувся суд, але Ви вже цей позов програли.
    У Вас було все і Ви все програли !

    І не треба прикриватись простими людьми!
    Адже Ви, Лідія Іванівна (Варвара)
    зайиаєте не просте крісло!

    1. Про путина и рашку очень а точку. Лилька ждала смены власти на русню. Они с Максимкой долго это обговаривали у неё в кабинете. Не срослось. Теперь ее рвут журналюги. Все логично!

    2. Вона думає що вона вже цариця🤣і хто її це внушив

  6. Депутаты должны отстаивать интересы народа, а не помогать деребанить наши деньги.

  7. Кожен з людей має свою думку, і це добре. Але висловлюючи її, потрібно розумно обгрунтовувати… Завжди маємо памятати, що ми – українці, нас виховали наші батьки – достойно. Емоції, ні коли не приводили до чогось доброго. В кожного з нас є якісь мінуси.
    Цей позов, може навчить журналістів поважати закони нашої держави.
    Я не Лідія Іванівна. Але якщо мене прирівнюють до неї, то мабуть теж колись досягну вершин в своїй кар’єрі.

    1. Якщо ти не Ліда, то хто тоді? Може Ліля? 🤣

      1. Овидиопольцы, родненькие, я вам клянусь похудеть до начала следующего года, взятки брать перестану и землю раздавать направо и налево больше не буду, я исправлюсь честно, скоро вообще другим человеком стану а там и любимый Овидиополь с колен поднимем

    2. Закони порушує саме селищний голова. Журналісти це показують і тому Варвара (вона ж Ліля, вона ж Ліда) Іванівна дуже нервує та навіть інколи психує. Вчора її Петрович ще й влаштував їй великий сюрприз у вигляді… не буду писати, нехай це поки залишиться тайною. Все навколо руйнується, все, що ти так будувала десятиріччями , все руйнується.
      Варвара-Ліда-Ліля в шоці.

    3. Це строчать її невістки та ті хто біля корита,ой ржу не можу😂😂

    4. Просто правда тобі Варвара-Ліда-Ліля в очі твої колить😂

    5. Ти не Лідія ти х….й собачий і ніколи ти на вершині не будеш,,,те що було дорого тепер дешево,Поняла?

  8. Все думают об одном только как удержатся на хлебном местечке. А люди это доход потому что до этих роликов никто в слух не говорил про Лидию Ивановну всех всё устраивало 🙂 Спасибо Роману и Мураду.

  9. Главное чтобы новая Лидия Ивановна тоже так не делала но 100 💯% будет точно также

  10. Не нравиться слугам народа комментарии против !

    1. Ну да скільки там 150 -200кг жиру,вона нездорова людина,як вона може працювати!!! А головне не хоче сама лікуватися.

  11. Якщо куля в лоб ,то куля в лоб

  12. Як же багато в нашому славному Овідіополі безславних, боягузливих крис., які, приховуючи свої справжні імена, ллють бруд на людей.І не має значення-на посадову особу чи на будь-кого іншого.Так можуть чинити лише мерзенні потворні тварюки…

    1. Лідія Іванівна, залогінтесь. Бо хоч ви і анонім, але ми вас впізнали 😂

    2. Підожди ,ще чуть накипить і пиз……ть будем

  13. це все тіки початок побачім щодалі буде

  14. Громадські кошти на людей міста витрачатися повинні, а тут вже давно у звичку перейшло за власною потребою

  15. ось люди і почитайте ці коментарі і зробіть висновкі мурад хочу звернутись до тебе я теж голосував за голову і мені дуже не приемно читати на вашій сторінкі оце все беспідставне лайно яке льеться я думаю теж на вас подати позов за образу інстетуції ГОЛОВИ

      1. І як так можна, а ще журналісти. І навіть є юридична освіта. Сором….

    1. Підтримую! Це не журналістика – це смердюче лайно! За голову проголосувала більшість мешканців громади! І вибір людей потрібно поважати! Якщо є за що – критикуйте! Пишіть! Розкривайте факти! А лити безпідставний бруд на законно обрану людину не годиться!

      1. Ой ,як ви будете без корита🤣з полу жрать будете

        1. Боже як бояться за свої крісла ,рукава закотили і працюємо як всі люди

  16. Весь депутатский корпус был в курсе того, что Лидия Ивановна Савельева подала иск в суд на редакцию Альтернатива. В приватной беседе (которую организовала сама Савельева) она поставила в известность депутатов Овидиопольской ОТГ и сообщила интересную на её взгляд новость, что срочно надо подавать на альтернативу в суд. При не гласном голосование большая часть депутатов поддержали её сразу и не большая часть после недолгого мышление тоже поддержали Лидочку. Что послужило такому её решению остаётся загадкой но комментарии про неё это не основной мотив для иска. Когда приватная беседа подходила к кончу Савельева взяла честное пионерское комсомольское и другое слово, что эта их встреча и разговор останется в тайне. Поэтому если у депутатов осталась хоть капля совести (особенно у некоторых) то имейте честь признаться в этом. Вы ведь и так погрязли во лжи. Народу говорите одно а в кабинете Савельевой вы готовы ради неё и своего корыта на многое. Не нравится вам правда вы хотите лести и уважения к вам. Ведь так же Лидия Ивановна? Вы хотите что бы о вас все говорили и писали только хорошее. А правду вы ненавидите и всеми силами стареетесь её стереть. Но у вас ничего не получится. А депутаты после приватной беседы уже не депутаты а попросту КРЫСЫ или ЩУРИ как кому нравится).

    1. За вчинки батьків будуть відповідать діти,значить депутати не хочуть змін в країні,і слово з ділом в них не працює…Зараз н тоагребем і до кінця життя вистачить а далі хоть потоп

  17. Казацкий Лайк Роме : шановні виборці наші депутати вкурсі всіх справ адже рішення свої голова приймає по результату їхнього голосуванню. і стоянка буде в тому місті де проголосують ваші ( наші депутати але вона буде платною як ви думаєте багато овідіопольців нею скористаються?

  18. Підтримую голову Овідіопольської селищної ради. Якщо позов задовольнять, ми зможемо теж звертатися до суду. Бо вже накипіло. Журналісти теж повинні дотримуватися законів, етики…

  19. Якщо позов задовольнять то ми покличимо телеканал 1+1

  20. Нехай приїдуть покажуть Біляєвське і Дальницьке ОТГ і що сталося з Овідіопольським і як виживає Калаглія,в 40 км від Одеси

  21. ох уж эта Лида Ивановна 💀💀💀😅😂

  22. Сьогодні пройшла тайна нарада в кабінеті Савельєвої. Прийняти радикальні рішення. Лідія Іванівна збирається… самі побачите!!!

    1. Куди збирається? Знову до суду? Чи дерева білити? Чи Козацьке поле зачищати від бур’янів?

  23. Без сумнівів – Ліля курва. Та до тої пори поки Ромі платила Ліля він добре її підлизував, але щось пішло не так…

  24. З нас уже европейці сміються,таку велику територію має Україна і так за 30 років незалежності нічого не змінилося,як було при СССР так і є а те й ще хуже

  25. Фу, яка мерзота ця свúня Ліляпіга… Однак дівчата з близького кругу знають , що, як би не гидотно, але фактично хфойду Хвесюка можливо називати не Лиsьонок а Лоsьонок)))) та не думати купляти шампунь проти лупи))) бо то не лупа)))

Comments are closed.