ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ЗА КОШТ ГРОМАДИ ПОДАЛА ПОЗОВ НА ЖУРНАЛІСТА

Кількість переглядів 3670

16 жовтня 2023 року я отримав позов від Овідіопольської селищної ради про захист честі, гідності та ділової репутації. Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог – Овідіопольський селищний голова Савельєва Лідія Іванівна. Ось так за наші гроші з нами судяться.

Ось сам позов:

Савельєва Л. І. обрала найчудовіший спосіб спроби захисту – подати позов від імені селищної ради за кошт платників податків, щоб судитись з платником податків та ще й ще і юриста не треба оплачувати – в селищній раді є штатний.

Відзив готує адвокат ГО «Платформа прав людини» Євген Воробйов. Щиро дякую особисто Євгену за його роботу та громадській організації «Платформа прав людини» за їх підтримку.

Перше засідання призначено на 13:30 год 07.112023 року в Іллічівському міському суді Одеської області. Справа № 509/5128/23. Головуючий – суддя Пушкарський Д. В.

Матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

43 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ЗА КОШТ ГРОМАДИ ПОДАЛА ПОЗОВ НА ЖУРНАЛІСТА

    1. Что ж ты Рома участок получил а теперь срешь свою подругу. Да,не надёжный ты друг Варшанидзе.
      Кстати от своего участка ты уже отказался?

  1. Козацьке поле в бур’янах,і кому там участки перепали беріть сапи та сапайте

    1. Відмінити і передивитися всіх !!!

  2. Вся територія Козацького поля, повинна бути розподілена між нашими захисниками… (Чи не дай Господь між їх Родинами (якщо Герої, відсутні посмертно)) !!!
    Тільки 100 метрова зона узбережжя, повинна бути витримана!!!!!!!!!!

    1. Кухар ,Чернобль іт.д і що вони на війні чи їх чоловіки

  3. А ті хто сильно переживають про поле в бур’янах, можуть піти в ЗСУ, і допомогти хлопцям та дівчатам в їхній нелюдській боротьбі, за нашу Державу!!!!
    І тоді, може і вам, буде частка, на цьому ПОЛІ ГЕРОЇВ !!!!!

    1. Половина сельсовета получила участки кто из них служил или служит ?

    2. А ти списки бачив хто получив там участки 😂,весь бомонд,невістки , куми..чи ти людей геть за дурнів тримаеш,ми все бачило ждемо часу

    3. А нам не надо,ми за те щоб ті участки дійшли до героїв та їх родин,вони заслужили

    4. Не буде бо там один бомонд получив ті участки.

  4. Iбatь Савельєва axyiла вкрай. Хоча ідею з позовом придумала норм, але тільки автори коментарів не Варшик, тому і ужаляти не може, і суд його не зобов’яже. Не вірний відповідач. І загалом товста dyпa заIбеTься позови на всі коментарі кидать

  5. Причем здесь вы к комментаторам, которые комментируют ваши статьи? В суд на них нужно подавать, а не на редакцию.

  6. Савельева уже вообще с катушек слетела. Лида вам не нравится правда? Вам не угодна редакция Альтернативы так как именно она пишет правду о вас и ваших приближенных. Вы что хотели что бы ваши избиратели были бы у ваших ног? Вы королева ОТГ? Вы получаете огромную зарплату и заоблачную премию при этом по пол рабочего дня а то и более вы заняты только личными делами. Сколько рабочих часов в неделю вы проводите в салонах красоты и других заведений посещая их по личным делам? Сколько вы забрали себе гуманитарной помощи и ту которая вам не подошла по тем или иным причинам вы попросту вывезли и выбросили в кручи. Или вы думаете что о вас никто ничего не знает. Я вас разочарую о вас знают больше чем вы могли предположить. Сколько человек вам носят ежедневно откаты от коррупционных схем.? Зачем вам вообще зарплаты и премии ведь вам было бы достаточно прибили от откатов. Вы отмечали свадьбу своего малолетнего сына в шикарном городском ресторане где приглашенных было около 500 человек. И свадьба пела и плясала а в это время в нашу ОТГ везли героев на похоронах которых вы научились искусно лить слёзы. Вы подаёте в суд за сказанную о вас правду. Вы хотите только славы и почёта но ни того ни другого у вас уже нету. И не забывайте что ваша должность она избирательная и вам не вечно сидеть в кресле мэра. Придёт время и вы будете никто. Вы уже сомневались в своей победе на прошлых выборах и готовили себе почву в виде заведующей нового детского сада. Умейте воспринимать правду такую какая она есть. Подав в суд на редакцию по поводу комментарий о вас вы ещё больше опустили планку своей компетентности ещё раз доказывая свою тупость нервозность и манию величая). При этом вызывая только смех у своих односельчан. Если вам не нравится комментарий тогда становись лучше а не будет повода никому ничего о вас писать. По поводу прессы хочу заметить что мы живём в демократической стране. Где действует свобода слова и свобода выбора.

    1. Молодець. Все сказане в точку. Грамотно, а головне справедливо.

  7. Поздоровляю варшика з виграшем цієї справи! Позовні вимоги бездарно сформовані, відмова буде однозначно. Перша вимога взагалі без смислу – в чому бездіяльність? І по тексту купа всякого непотребу, з яких це пір у селищній ради зʼявилась честь і гідність? Повиривали явно шматки з судових рішень, які стосуються фіз осіб. С таким позов юрист ради просто безпонтовий і нульовий як фахівець.

    1. Ця юрист Громада повна дурьоха. Для кар’єри завжди використовувала що завгодно крім знань.

  8. Будьте спокійні, скоро головою займеться ГРУППА 39. ))) ХD

  9. буданов в тебе не має жодних доказів твого бла_бла. якщо була би хоть крапля правди в цьому то рома вже б давно заніс би куди слідує він за порушення знака 40 душ здав. ось тепер і думайте скоро стане відомо хто мітить на посаду голови і це добре бо про нього теж буде дуже великий бруд ( а може і правда) вилитий

  10. Вона жде що ми прийдемо з палками в побємо їй вікна,геть страх потеряла

  11. А щеб послухала що за неї кажуть в маршрутці ,вона що така наівна чи дура

    1. Просто дура. Її вумною вважає тільки її Сергій Петрович. Але тільки за гроші. Вона з ним вже фіктивно розлучилась. Він давно має іншу, але гроші Лільки дуже потрібні. А з неї тільки гроші можна взяти. Вона більш ні на що не згодна!

  12. Цікавий серіал))) мені нравиця)))👍

  13. Люди почали відкривати очі та висловлювати свою думку, це круто! Що вона ця мила ,чутлива крихітка хотіла довести ? “Закрийте роти ,робить як скажу Я. А якщо ні то ідіть під суд”😂

  14. Роман, полностью вас поддерживаю. За кошти платників, податків ще позови подала, Ганьба Совельевої Л І треба люстрацію робити )))😡😡😡”

  15. Такими діями голова громади Савельєва Л. І. лише підтвердила свою безпорадність на посаді яку вона займає. Зі своєю громадою, своїми виборцями потрібно спілкуватися, а не в суд на нас подавати! Цей позов не проти Варшанідзе, цей позов проти нас!

  16. В Овидиополе проблем нет??? Что она РАБОЧЕЕ ВРЕМЯ за счёт налогоплательщиков ТРАТИТ на разборки с журналом!!!! В Овидиополе нет проблем? Что голова думает только о МЕСТИ.

  17. А что с бомбоубежищем в первой школе?

    1. А нічого. Як було, так і є! Зігнали всих дітей в купу, як рибки в банці, сидять під час тревог! Зато директриса ціла принцеса: з тим спілкуюсь, а тих батьків до мене не ведіть, а для тих мене вообще не має, для того чи іншого вона пішла до Ткаченка. От так і жевемо. А ще проводе додаткові цілодовобо і дере бабки. Вчителі її вдячні, бо дозволяє робити те саме. Особливо її подруга китіна-дітей терорезує і заставляє ходити до неї на уроки. Не хочете ходити не побачите хороших оцінок. А ще попова і динікова теж до всих дітей з постійними претензіями. Тут багато можна писати про 1 школу. Та нічого ніколи не зміниться, бо так всим удобно.

      1. Шановна Суровцева “правда жизни”. Ти в тій школі чим займалась два роки? А тепер чим? Думаєш ніхто нічого не знає про твої вподобання? Твоя справа ще не закрита, а рильце в пушку. Барабой тебе ще не знає?

        1. Видно, що зацепив! Правда очі коле, пані китіна?

  18. Ну все, жирный пончик Сааельева обиделась теперь будет мстить, месть будет исключительно за деньги налогоплательщиков

  19. Боже , що ви несете? Вже перейшли увесь край дозволеного
    Переходити на особистості, і писати що «жирний пончик, плітки про розлучення…. І т.д» це низько
    І пишуть це ймовірно не діти, а дорослі люди!!
    Схаменіться, та перестаньте розводити срач в Овідіопольській громаді, займіться заморозвитком та не пишіть XYйНю
    🫶🏻

  20. Ну раз свинка пошла на такой шаг и даже подала в суд и требует удалить мой комментарий то тому кому выеб*т Савельеву я даю не 50 а 100 тысяч гривен(больше физически дать не могу, простите дал бы и больше за такое после такого). Но так как растёт цена растут и требования. Выеб*ть нужно публично. Это не призыв к действию. Я никого не призываю совершать противоправные действия, просто ставлю факт того что данное действие будет вознаграждено. На этот раз можно и классически и ор*льно и ан*льно. Так как я понимаю что на свинку может не встать, таблетки для повышения мужской силы такие как Виагра; Силденафил; Силденафил-СЗ; Динамико; Вилдегра; Визарсин Ку-таб; и тому подобное, я готов оплатить для вас отдельно не в расчет основной платы.

    1. Потрать эти деньги лучше на лечение своей головы,может ещё не все потеряно.

  21. Как суд принял иск?! Это ж полный бред!
    39

  22. Тупий, моральний дибіл
    Ми будемо чекати відео як тебе натягнуть публічно.

  23. Кому она звонила? Круку? Он ей не поможет.

  24. Как вообще можна ставить директором 70 л тетку, которая застряла в ссср. И на уме одно где и с кого срубить бабла. Самая отстойная школа громади. Дети даже не реагируют на нее как на директора.

    1. Да уж…. Дожились. Все отребье в этой школе хочет зарабатывать на детях. Меня тоже учили в этой школе и я знаю как зарабатывают учителя на своих амбициях, а тетка 70 лет потокает. Не все, но большенство!
      Одни воруют, другие вымагают, третьи премии получают во время войны, что в нашей громаде не так?

Comments are closed.