ПОДРОБИЦІ ЗАГИБЕЛІ ОЛЕГА МАКЛАШЕВСЬКОГО

Кількість переглядів 7716

Як вже повідомляла редакція, у дорожньо-транспортної пригоди на автошляху М-05 «Одеса – Київ» загинув колишній голова Овідіопольської районної ради Олег Маклашевський.

За інформацією Березівського районного відділу поліції Одещини, пригода трапилась близько 15-ї години 19 жовтня 2023 року між населеними пунктами Одаї та Докторове.

Попередньо встановлено, що 25-річний водій Євген, який є сином Маклашевського О. В., рухаючись зі сторони Києва у напрямку Одеси за кермом легковика Volkswagen, не обрав безпечну швидкість руху, в результаті чого здійснив зіткнення з вантажним автомобілем DAF з причепом під керуванням 65-річного чоловіка, який рухався попереду в попутному напрямку. Є інформація, що водій Volkswagen заснув за кермом.

Сам Олег Маклашевський, 1974 року народження, перебував на передньому пасажирському сидінні. В наслідок пригоди отримав травми від яких загинув на місці. Його син, отримав незначні поранення та від госпіталізації відмовився.

Водій автомобіля «DAF» з причепом не постраждав. Обох водіїв правоохоронці перевірили на стан сп’яніння, вони тверезі.

За фактом ДТП слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого). За наслідками кримінального провадження будуть встановлені всі обставини пригоди та остаточно визначена провина кожного з учасників ДТП.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
8
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

22 thoughts on “ПОДРОБИЦІ ЗАГИБЕЛІ ОЛЕГА МАКЛАШЕВСЬКОГО

  1. В 15:00 дня всегда хочется спать особенно в солнечную погоду.

    1. Брехня. Самий сприятливий час для поїздок на велику відстань, це день. Особливо в сонячну погоду. Тим більше, від Києва до Одеси, це не така велика відстань, щоб можна було втомитися і заснути від поїздки 🤷🏻‍♂️

      1. Судячи з пошкоджень Volkswagen, удар був неймовірної сили. Щоб такі наслідки були від зіткнення машин, які рухаються у попутному напрямку, треба було їхати з великою швидкістю та перед зіткненням взагалі не гальмувати. А чому він не гальмував? Тому, що він заснув. На жаль, вже нічого не виправити. Людина загибла, а інша людина, доволі молода людина, буде з цим жити…

        1. Іди Рома контролюй знак “Стоянка заборонена”. То твоя головна робота.

  2. Иванченко убил жену и ничего отмазался. Живёт с этим.

  3. Так з його сином вже були історії з машиною! Колись він розбив машину районної ради та не поніс за це покарання – папа прикрив.

    1. Папа всегда его прикрывая, Женя крученный пацан, а Олег хороший отец и человек

  4. Яж казав що там злочинці та вори

  5. Маклашевський Олег Вікторович був дуже гарною людиною, грамотним керівником, надзвичайно вихованим, якого поважали усі люди з ким він працював, який багато зробив для людей та району. Олег Вікторович спочивай з миром ти у Бога заслужиш найкращого.

    1. А що саме він зробив такого корисного для людей та району за кошти платників податків? Щось нічого не можу пригадати. 🤔

  6. Ні одна голова, ні одна посадова особа не приходить щось робити для громади. Не несіть х…ні. Тим чим іншим чином на ці посади потрапляють за 💰💰💰. А потім ці гроші треба відбити. Хтось кращий, хтось гірший, але ціль у корита одна – красти. Ще не одна посадова особа не понесла покарання у виді позбавлення волі. Все хіханьки та хаханьки.

    1. Але хоч зараз перестав красти 👻

  7. Ремонт РДА с Осіченко профільтрував, більше нічого доброго

  8. Придурки и твари,пишите комментарии под чужими именами. Поскудите людей и им же улыбаетесь

  9. Ну і xyй з ним, на одного підaрa менше стало.

  10. Про Ліду-Лілю після того, як здохне, так само будуть говорити.
    Ще й відсвяткуємо з салютами! 🤣🤣🤣

  11. Олег Маклашевский ты подвел этот город!!!

Comments are closed.