ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ОБГОВОРЕННЯ ПИТАННЯ БУДІВНИЦТВА ВОДОЗАБІРНОЇ СВЕРДЛОВИНИ У С. МИКОЛАЇВКА

Кількість переглядів 1370

31 жовтня 2023 року в Овідіопольській селищній раді Одеського району Одеської області пройшла нарада з представником проєктанта проєктно-кошторисної документації по виконанню робіт артезіанської свердловини по вул. Лиманська у с. Миколаївка Овідіопольської територіальної громади.

У зв’язку зі зняттям питання «Про проведення інвентаризації земель для будівництва (буріння) водозабірної свердловини в с. Миколаївка Одеського району Одеської області)» з порядку денного XXXIX сесії Овідіопольської селищної ради VIII скликання, було вирішено провести обговорення цього питання з проєктантом (деталі дивиться у відео).

На нараді були присутні: Овідіопольський селищний голова, депутати селищної ради, робітники апарату селищної ради, староста та мешканці села Миколаївка.

За результатами наради прийнято рішення направити запит до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з метою отримання відповіді з приводу якості води та висновків, які послужили приводом для закриття свердловини на цьому місці у минулому.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ОБГОВОРЕННЯ ПИТАННЯ БУДІВНИЦТВА ВОДОЗАБІРНОЇ СВЕРДЛОВИНИ У С. МИКОЛАЇВКА

  1. 8 хвилина 56 сек. Проєктант говорить:
    – 12 експертів розглядали проєктно-кошторисну документацію… в плані геології, гідрогеології, санітарії…
    9 хвилина 33 сек. Депутат Пушнова:
    – Скажіть, будь ласка, ви сказали, що проводилась гідрогеологія?
    Проєктант:
    – Ні, я цього не сказав
    Депутат Пушнока:
    – Ну, а як? Уточнить
    Проєктант:
    – Я цього не сказав.
    Депутат Пушнова:
    – Тобто, гідрогеологія не проводилась?
    Проєктант:
    – Що таке гідрогеологія? І як її проводити?
    Гідрогеологія — галузь геології, що вивчає підземні води, їхнє походження, фізичні властивості, хімічний і газовий склад, поширення в земній корі, а також використання їх та методи охорони від виснаження та забруднення.
    Проєктант точно експерт?

    1. Рома, ти у нас експерт, бо лише ти можеш на весь світ казати, що Живилко краде питну воду, яка ніколи питною не була, не є і не буде. Ти у нас – ходячий гідрогеолох.

      Навіщо тобі слухати якихось фахівців? Одразу пиши в поліцію заяву і викликай еколохів. Тих, хто шукав разом з тобою у Миколаївці шланги на березі лиману. І не забудь їм позолотити ручки…

  2. Депутатов присутствует очень мало. Куда они делись? Сбежали от призыва, или им просто лень ходить даже на обсуждения вопросов не говоря уже про сессии?
    Роман опубликуйте списки депутатов которые сбежали заграницу или чьи дети сбежали заграницу. Очень интересно. Пусть люди знают про крыс со своими крысенышами которые первые убегают с корабля забыв про депутатские корочки и про ОТГ и его жителей.

  3. Вода станет по талонам: член ВЭФ Мариана Маццукато:
    “Наша попытка вакцинировать всю планету провалилась, “изменение климата” “слишком абстрактно” для понимания людей, но грядущий водный кризис – это то, с чем все согласятся”.

  4. Слухайте, а темка-то робоча!

    Коля “Мітбол” теж бореться за чистоту води. Артезіанської. Доїхав до смітників Великодолинського у пошуках такої водички.

    Подивимось, хто переможе у конкурсі на найкращу брехню в інтересах людей і громади: колишній наркодилер і банкрут Варшанідзе чи колишній рекетир і бандит Тищенко.

    https://t.me/evreyskiemansy2023/19227

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.