ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: «САМ ПО СОБІ» ДЕПУТАТ ТРОФИМЕНКО

Кількість переглядів 2478

Провалена друга спроба «пропхнути» буріння артезіанської свердловини по провулку Лиманський у селі Миколаївка Овідіопольської територіальної громади Одеського району Одеської області проявило справжнє обличчя депутата Максима Трофименко.

Не пам’ятаю жодного виступу депутата, заснованого на законі. Все на емоціях та «понятіях». І цього разу, 27 жовтня 2023 року зрозумівші, що питання «Про проведення інвентаризації земель для будівництва (буріння) водозабірної свердловини в с. Миколаївка Одеського району Одеської області» буде знято з порядку денного, депутат Максим Трофименко повідомив, що він взагалі «сам по собі» та у нього нема ні до кого ніякого спору.

Хочу нагадати депутату Трофименко М. В., що відповідно до закону України «Про статус депутатів місцевих рад» депутат не може бути «сам по собі», він зобов’язаний виконувати доручення виборців в межах своїх повноважень та брати активну участь у здійсненні місцевого самоврядування.

Коли ти представляєш інтереси громади, ти не можеш бути сам по собі, Максим Вадимович!

Ще матеріали на тему:

ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: XXXIX СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
3
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

21 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: «САМ ПО СОБІ» ДЕПУТАТ ТРОФИМЕНКО

  1. Да , Савельева обложила себя классными депутатами и особенно СПЕЦИАЛИСТАМИ !

  2. Трофименко лох і це не треба навіть доказувати, це треба сприймати, як ФАКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. яка новина це не ми вибрали депутатів а Савельева обложила себя классными депутатами. як зручно самі вибрали непотріб а вину переложили на голову. хто всра..я невістка бо прала білизну вчора.

  4. Один единствений дипутат Трофименко Максим который хочет чтобы сёла развивались всем остальным по..уй а особенно такой как Пушнова у неё задача уничтожить ети сёла чтобы не одной гривныне зашло не на одно село.

  5. Он старается для людей в селе чтобы у них была вода.Не вижу ничего плохо что он делает.Он один что пытается добиться и думает о людях.

  6. Он всегда за справедливость но увы у нас её нет.И Максима топят все со всех сторон.Что он плохого делает ?Старается что бы людям в селе жилось лучше

    1. ОПЗЖешник за справедливость !

      самьій тупой и самьій короткий анекдот 2023 го года !
      😃😃😃

      1. По крайней мере он не смотнул за границу как ты Орк вонючий и из другой страны строчишь

  7. в людей дійсно проблеми з постачанням води!!! вирішувати це питання нікому окрім тих людей кого ця проблема безпосередньо стосується. чесно кажучи таких як Трофіменко депутатів з зірванними нервами багато, бо по іншому не можна тостукатись а це відео що зняв продажний недоблогер підвержує той факт що окрім слів “я сам по собі” більше пред’явити Трофіменко нема чого. Всім перемоги!!!! Будьте розсудливими.

  8. Не бачу нічого поганого в тому ,щоб в селі була вода.Людина старається хоч щось зробити,але все не подобається. Сам по собі чи ні,яка різниця головне що намагається привернути увагу до села.

  9. Підріптілойдная Савельєва відповіси за кожну вкрадену копійку! Ти найогидніше створіння на цій планеті, та депутати щавки! Так тримати ми за вас будемо голосувати, ходить у підприємців вимагає хабар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.